Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020
11.7 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 Νοεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1935.... Μετά το δημοψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου, ο βασιλιάς Γεώργιος Β' επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από 12 χρόνια εξορίας. Παύει τον πρωθυπουργό Γεώργιο...

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (15-16/07)!

Ο μήνας μάς ροκανίζει την ψυχή αργά και μεθοδικά, καθώς η άδεια όλο και πλησιάζει αλλά ποτέ δεν έρχεται (για εμάς), ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάπως το έχουν καταφέρει και έχουν πεταχτεί έστω ως τα Μέθανα για μια βουτιά.

Το Σάββατο η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, οπότε ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Φυσικά κανείς δεν έχει όρεξη για νέα ξεκινήματα, διότι κανείς δεν έχει πάει διακοπές, οπότε τι να ξεκινήσεις αν το κεφάλι σου είναι τίγκα στην άχρηστη πληροφορία και τα κατάλοιπα του χειμώνα.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μεγάλη ένταση κι ορμή, λες και δεν σας έφταναν οι υπάρχοντες νταλκάδες που είχαν φρακάρει το “είναι” σας και απειλούσαν την ψυχική σας ηρεμία. Σε κάθε περίπτωση, το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα γκομενικά και δη οι κοινές σας δραστηριότητες με τον Θανάση. Συνήθως αυτός σας κυνηγάει να πάτε ένα σινεμά, μια ταβέρνα, ένα ζαχαροπλαστείο – για να γευτείτε τις χαρές της φρεσκοσιροπιασμένης τουλούμπας – αυτή τη φορά όμως θα τον κυνηγήσετε εσείς. Η φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σας απέναντι στις εξελίξεις των εργάσιμων ημερών θα είναι, δηλαδή, ο υπαρκτός σουρτουκισμός, στο πλαίσιο του οποίου θα κάνετε μπόντινγκ με τον Θανάση και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και ό,τι είχατε παραμελήσει τόσο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν κάποιος ήθελε να γυρίσει ταινία με τη ζωή σας αυτές τις μέρες, θα της έδινε τίτλο “Θέλω ν’ αγιάσω και δε μ’ αφήνετε” και στον ρόλο του πρωταγωνιστή θα ήταν ο Αντώνης Κανάκης (όπως στο ΑΜΑΝ), με τον Σωτήρη Καλυβάτση να ενσαρκώνει τις μεγαλύτερες ζαλαρχίδες που έχουν περάσει ποτέ από την καθημερινότητά σας. Το χειρότερο σε όλο αυτό είναι η διάθεσή σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, η οποία τρακάρει σφοδρά με τον οτινανισμό του περιβάλλοντός σας. Ο Ερμής από τον Λέοντα, την Παρασκευή και το Σάββατο, σχηματίζει όψεις που σας βοηθούν να ρολάρετε τις εργασιακές σας σχέσεις, τουλάχιστον στο βαθμό που δεν θα χρειάζεστε ένα σάκο του μποξ σε κάθε δωμάτιο του γραφείου, ώστε να μην την πληρώσουν οι αθώοι – αν και, μεταξύ μας, ελάχιστοι είναι οι πραγματικά αθώοι στις περιπτώσεις αυτές. Γκομενικά πάτε καλά, καθώς πραγματώνετε συνεννόηση, σύμπνοια και οτιδήποτε μπορεί να σας ελαφρώσει τα καθημερινά βάρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη πάνω σας είστε πολύ ερωτικοί, αλλά τι να το κάνετε αν: α) σας κατατρέχουν οικονομικές εκκρεμότητες που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και β) αιτία τους αποτελεί η δική σας κακή διαχείριση, με αποτέλεσμα να τα βάζετε με τον εαυτό σας καθ’ εκάστη και αργία. Μέσα σε όλη αυτή την ένταση, τη νύφη πληρώνει, κλασικά, ο Θανάσης, στον οποίο βγάζετε νεύρα και ζήλια χωρίς να σας έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Από την Παρασκευή ο Ερμής σάς βοηθάει να λύσετε τις παρεξηγήσεις που δημιουργήσατε μέσα στη βδομάδα, παρότι δεν έχετε και ιδιαίτερη όρεξη, δεδομένου ότι για εσάς μετράει πρωτίστως η αυτοπεποίθηση που σας ψιθυρίζει στο αυτί “δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος εκεί έξω, κάνε τους ό,τι θες”. Καλά όλα αυτά, ειδικά για Σαββατοκύριακο, όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, ενηλικίωση δεν σημαίνει γιολάρισμα με προσχήματα – ούτε καν το ανάποδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τις 22 του μήνα, που ο Ήλιος θα περάσει στον Λέοντα, έχετε ένα καλό χρονικό περιθώριο να πάρετε μερικές τελευταίες σωστές αποφάσεις, είτε αυτές αφορούν minor πράγματα, όπως οι φετινές διακοπές, είτε λίγο πιο σημαντικά, όπως το τι θα κάνετε με τον Θανάση – μετά τις διακοπές – καθώς τρώγεστε αλύπητα με τα ρούχα σας και δεν ξέρετε τι σας φταίει. Θα σας πω εγώ. Δεν γίνεται να τα έχετε καλά με όλους. Εδώ δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με την Άντζελα Δημητρίου, πώς γίνεται να ισχύσει κάτι τέτοιο για εσάς; Από την Παρασκευή μπορείτε, κάπως να ηρεμήσετε, ιδίως αν καθίσετε μέσα και συζητήσετε την πηγή των προβλημάτων σας, η οποία ονομάζεται “ατελέσφορος συναισθηματισμός”. Ναι, είναι δύσκολο να σταματήσετε το χόμπι με το οποίο σάς έβγαλε στην αγορά ο κατασκευαστής. Είναι, όμως, πιο δύσκολο να τρέχετε μετά να συμμαζεύετε λανθασμένες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεστε λίγο ακόμα απόθεμα υπομονής, ως τις 21 που θα αρχίσει ένα ντιριντάχτα εφάμιλλο του “μπαίνει η Καλήσι στο Κινγκς Λάντινγκ με 3 δράκους σε μέγεθος πολυκατοικίας, μια στρατιά αλαλάζοντες Ντόθρακες ψυχοσύνθεση ψηλής”. Μέχρι τότε θα βιώσετε έναν ακόμα γύρο επιστροφής στο παρελθόν και συγκεκριμένα τις θλιβερές του θύμησες. Κρατήστε αυτές τις σκέψεις για μια βδομάδα μετά, που θα τις αποδομείτε γρηγορότερα από ό,τι αποδόμησε το καλό γούστο την Κατερίνα Καινούργιου ως φάσιον άικον. Από την Παρασκευή μπορείτε να μιλάτε ελεύθερα για τις επαγγελματικές ιδέες σας στη δουλειά – όχι ότι δεν το κάνατε ήδη, απλώς δεν βλέπατε ανταπόκριση. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για εκδρομές που θα σας ηρεμήσουν κατά το δυνατόν πριν τη μεγάλη αλλαγή της επόμενης εβδομάδας. Τινάξτε χαίτη #erxomacte.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εμπιστεύεστε κανένα, ούτε τη μάνα που σας γέννησε, ούτε την πληροφορία ότι το ντετόλ σκοτώνει το 99,99999% των μικροβίων. Τον Θανάση, θεωρητικά, αν έχει περάσει τα τεστ (ξέρετε εσείς) μπορείτε να τον εμπιστευτείτε, όμως ο ίδιος ενδέχεται να παρασύρεται από εσφαλμένες παραστάσεις και πληροφορίες ως προς τη σκέση σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις). Πατάξτε την inner καλντεριμιτζού που κρύβει όποια επιβουλεύεται ό,τι έχετε χτίσει με κόπο, συγκρατώντας κατά το δυνατόν τον εκνευρισμό σας. Σκεφτείτε ότι από την Παρασκευή έχετε τρομερή διαίσθηση ως προς τα πάντα – γκομενικά, οικονομικά, οικογενειακά – και ότι μπορείτε να κάνετε παιχνίδι μόνοι σας. Τα επαγγελματικά εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, όμως επιβάλλεται να κουλάρετε για λίγο. Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι χωρίς εσάς, το μαγαζί θα βάλει λουκέτο μόνο του.

ΖΥΓΟΣ

 

Ξέρετε πώς πάει: πρώτα πέφτει το πρώτο τουβλάκι, ακολουθεί το δεύτερο, μετά από καμιά δεκαριά έχετε προλάβει να σταματήσετε το ντόμινο και μετά από 30” απλά σας πέφτει η βιβλιοθήκη στο κεφάλι. Ναι, οι αστάθμητοι παράγοντες είναι αυτοί που απογείωσαν τη φάση, πάνω που είχατε μπει σε έναν ρυθμό, με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τα παλιά προβλήματα να σας ρουφάνε το μεδούλι αδίστακτα. Την Παρασκευή και το Σάββατο παίρνετε μια μεγάλη ανάσα. Το κλειδί της ψυχικής – πρωτίστως – ξεκούρασης, βρίσκεται στη συζήτηση. Δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη, βέβαια, και θα ξεκινήσετε τον διάλογο στη βάση του ότι είστε people pleasers. Το αποτέλεσμα, όμως, είναι το ίδιο. Και μην ξεχνάτε: δεν υπάρχουν μυστήρια. Υπάρχουν απλώς περιλιμπανόμενοι μαλάκες που σας πάτησαν τον κάλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μόνος λόγος για τον οποίο καταφέρνετε να μην τα κάνετε όλα λαμπόγυαλο, είναι ο inner κόφτης που έχετε στη νταλίκα της ύπαρξής σας. Όσο κι αν κοχλάζετε μέσα σας, τόσο καταφέρνετε κάθε φορά να συγκρατηθείτε – όχι ότι θα συνέβαινε κάτι αν μιλούσατε, απλώς έτσι λειτουργείτε πάντα. Μέσα σε όλη τη ντιβουρλίγκα των ημερών, να θυμάστε ότι δεν φταίει ο άλλος για όσα γίνονται ή δεν γίνονται. Το ξέρω ότι το θυμάστε, απλά ο πόνος της ψυχής σας καμιά φορά πηκάρει και μπορεί να σας εξωθήσει σε λεκτικές υπερβολές. Είπα “λεκτικές” και θυμήθηκα ότι από την Παρασκευή μπορείτε να συζητήσετε τα προβλήματά σας, ιδίως τα οικογενειακά. Αυτά δεν σας νοιάζουν τόσο, βέβαια, εκτός αν περιλαμβάνουν απωθημένα και παράπονα ετών. Ο Θανάσης θα βρίσκεται εκεί για να σας σταθεί, το ίδιο και ο εφημερεύων γιατρός του Αιγινητείου. Αλλιώς, πάντα είναι ανοιχτά τα μπαρ στη Μαβίλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τα οικονομικά σάς καίνε, καθώς δεν βλέπετε μέλλον/ παράθυρο στον κόσμο/ έκτακτη επιχορήγηση/ κληρονομιά να προκύπτει εντός του καλοκαιριού. Αν έχετε αποφασίσει να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει, να το κάνετε με προσοχή, γιατί το στιλ με το οποίο εκφράζεστε δεν ενδείκνυται για ανθρώπους αδιάφορους απέναντι σε ζητήματα όπως “αυτός ο άνθρωπος – εσείς δηλαδή – κρατάει γυναίκα, τρία παιδιά, γέρο πατέρα, άρρωστη αδερφή, εμένα, τους φίλους του, τον ΠΑΟΚ”. Από την Παρασκευή έχετε κέφια και θέλετε να βγείτε και να τα σπάσετε όλα – με την καλή έννοια – και ο Θανάσης είναι σύμμαχός σας σε αυτή την ευγενή προσπάθεια για επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σας. Ας μη γελιόμαστε, η δουλειά είναι η βασική σας προτεραιότητα, αλλά ας αφεθείτε και λίγο, δεν κάνει κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σας πιάνει συχνά ο καημός να εκφραστείτε, αλλά όταν σας πιάσει γίνεστε χειρότεροι από Καρκίνοι με PMS. Σε κάθε περίπτωση, για δεύτερη φορά το τελευταίο τρίμηνο, έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε και να πείτε στον Θανάση τι αισθάνεστε και τι θέλετε από εκείνον, ιδίως αν στο παρελθόν σας έχει δείξει ότι η αναποφασιστικότητά του είναι ο μόνος παράγοντας που μπορεί να καταδικάσει αυτή τη σκέση (πάντα με κάπα οι σκέσεις). Η ένταση χρειάζεται έλεγχο, η μελιτζάνα σκόρδο και η περίοδος προσοχή. Ευτυχώς από την Παρασκευή και για δυο μέρες θα μπορείτε να περάσετε τη γραμμή σας στα επαγγελματικά, όπου έγκειται και ο δεύτερος νταλκάς αυτής της περιόδου. Να ξέρετε ότι ο Θανάσης είναι έτοιμος να ακούσει. Απλά όχι άναρθρες κραυγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Καμιά φορά λέω ν’ αλλάξω ουρανό” τραγουδάτε από μέσα σας και μόνο εσείς ξέρετε το βάθος μιας τέτοιας δήλωσης. Κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα τι σκέφτεστε και τι αισθάνεστε και τι θέλετε να πετύχετε, αρκεί όμως που το ξέρετε εσείς, ιδίως τώρα που σάς έχει πιάσει ένα παράπονο φαινομενικά ανεξήγητο. Είναι οι ευκαιρίες που χάσατε το τελευταίο εξάμηνο; Είναι οι ευκαιρίες που αδιαφορήσατε να δημιουργήσετε; Είναι η δουλειά και μόνο; Ή μήπως είναι τεχνικό το ζήτημα και αφορά στην κυκλοθυμία που σας κάνει την καθημερινότητα δύσκολη; Από Παρασκευή ανακουφίζεστε, καθώς μιλάτε στον Θανάση και ο πόνος μοιράζεται. Αν διακρίνετε στο βλέμμα του μια ελαφριά ικανοποίηση, δεν είναι από χαιρεκακία. Είναι από τη δική σας ανακούφιση, την οποία βλέπουμε πιο σπάνια κι από ντομάτα που να μυρίζει ντομάτα σε λαϊκή της Αθήνας. Ναι, και το καλοκαίρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σας είναι σαν αυτή του Βλάσση στο επεισόδιο με τον Χωριανόπουλο. Ο κόσμος έξω καίγεται, εσείς όμως θέλετε να πάτε στη Γλυφάδα για σουτζουκάκια, στη Βάρη για Κοτόπουλο, στη Σίφνο για ρεβιθάδα, στη Βραζιλία για cohinxas, έστω στο περίπτερο για σοκοφρέτα. Και αυτή τη φορά θα καταφέρετε, αν συγκρατήσετε τις εντάσεις που προκύπτουν από εκκρεμότητες, οικογενειακές και άλλες. Την Παρασκευή μπορείτε να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις, οι οποίες θα φέρουν μπικικίνια – έστω και στο παρά πέντε των διακοπών. Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι της επικοινωνίας. Αφήστε λίγο την inner Πάστα Φλόρα σας να ξαποστάσει και δώστε βάση στην πενιά που θα παίξει ο Θανάσης. Η κουβέντα θα βγάλει αποτέλεσμα και, κυρίως, δεν θα κόψει τη φόρα σας για εξωτερικές (και εσωτερικές) δραστηριότητες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ σήμερα, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων, που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την περιουσία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αργότερα μέσα στη μέρα, θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς.

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Διακοπές κυκλοφορίας για το Σαββατοκύριακο σε Βασιλέως Γεωργίου και Μεσογείων

Διακοπές κυκλοφορίας έχει ανακοινώσει η τροχαία για το  Σαββατοκύριακο σε Βασιλέως Γεωργίου και Μεσογείων.

Βελτιωμένες οι ενδιάμεσες θερινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ύφεση στην Ελλάδα

Ελαφρώς βελτιωμένες για φέτος είναι οι ενδιάμεσες θερινές προβλέψεις της Κομισιόν για...

Ρεκόρ θερμοκρασίας 160 ετών στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ θερμοκρασίας καταρρίφθηκε το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως...

Δέκα προβλέψεις για το 2020 για τα βιβλία, τον Big Brother και τους αόρατους υπολογιστές

Η USA Today επιστράτευσε σε ρόλο «Πυθίας», επιστήμονες και μελλοντολόγους για να...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή