Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021
13.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6 Δεκεμβρίου το πρώτο φύλο της Washington Post

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1877.... Κυκλοφορεί της εφημερίδας Washington Post.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου (08-09/07)!

Διαβάστε αναλυτικά στο News pepper τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο!

Κριός
Αχ, η γλυκιά μυρωδιά της επιτυχίας! Αυτό το Σαββατοκύριακο (το Σάββατο το βράδυ και νωρίς το πρωί της Κυριακής) η μοναδική Πανσέληνος του έτους στον Αιγόκερω, φωτίζει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και της φιλοδοξίας, τονίζοντας τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είστε υπερήφανοι για τη δουλειά σας, Κριάρια, και μπορείτε επιτέλους να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει για τη σκληρή προσπάθεια που κάνατε τους τελευταίους έξι μήνες. Αν δεν έχετε φτάσει ακόμα εκεί που θέλετε, επιμείνετε. Τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν τώρα, και κάτω από αυτή τη σεληνιακή λάμψη μπορεί να φτάσετε σε μια σημαντική καμπή. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας, τώρα είναι η ώρα να το σκεφτείτε σοβαρά και να ξεκινήσετε πάλι την πορεία σας.

Χρησιμοποιήστε αυτό το Σαββατοκύριακο για να στείλετε ερωτήματα, να φτιάξετε το βιογραφικό σας ή να ψωνίσετε ένα απαραίτητο σύνολο για συνέντευξη. Και αν δεν είστε σίγουροι για το επόμενο βήμα σας, επενδύστε σε συνεδρίες με έναν σύμβουλο – αυτά θα είναι χρήματα που θα ξοδέψετε σοφά αυτό το καλοκαίρι. Χρειάζεστε υποστήριξη στην αναζήτησή σας; Η συνεργασία με έναν υπεύθυνο προσλήψεων. θα μπορούσε να σας βάλει γρήγορα στο δρόμο προς έναν μεγαλύτερο μισθό. Ίσως οι φίλοι σας σε καλές θέσεις να μπορούν να σας κάνουν μερικές γνωριμίες επίσης. Να είστε οι ατρόμητοι αλλά ευγενικοί εαυτοί σας, και να τους ζητήσετε να πουν μια κουβέντα για λογαριασμό σας.

Ταύρος
Βγείτε από το φθαρμένο σας κομμάτι και εξερευνήστε φρέσκες όψεις, Ταύροι! Αργά το Σάββατο το βράδυ και νωρίς το πρωί της Κυριακής, η μόνη Πανσέληνος της χρονιάς στον Αιγόκερω ενδυναμώνει τον ένατο Οίκο σας της εξερεύνησης και της περιπέτειας, προσκαλώντας σας να ανοίξετε το μυαλό σας όσο το δυνατόν ευρύτερα. Εμπνευσμένες ιδέες είναι στον αέρα, έτοιμες για θερισμό, αλλά δεν θα τις βρείτε αν φοβάστε να βουτήξετε το δάκτυλο σας στο νερό. Μπορεί να βρείτε μια εκπληκτική ταξιδιωτική ευκαιρία ή απλά μια ευκαιρία να ξεγλιστρήσετε το Σαββατοκύριακο, για μια επίσκεψη σε μια παραθαλάσσια πόλη που μένουν φίλοι σας.

Όταν κάποιος σας στείλει μια πρόσκληση, μην ξεκινήσετε να απαριθμείτε όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αυτή η Πανσέληνος συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο και μια αλλαγή σκηνικού θα αναζωογονήσει ολόκληρο το όνειρό σας, καθιστώντας σας πιο παραγωγικούς την επόμενη εβδομάδα. Ο ένατος Οίκος διέπει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τη μελέτη. Μπορεί να ξεκινήσετε την ιδέα μιας start-up ή να βρείτε ένα καλοκαιρινό εργαστήριο που να σας ενδιαφέρει απόλυτα. Δεν μπορείτε να κερδίσετε αν δεν παίζετε, γι’ αυτό πάρτε ένα υπολογισμένο ρίσκο και πηδήξτε!

Δίδυμοι
Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι βαθιά αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτω από τη μοναδική πανσέληνο στον Αιγόκερω για το 2017, η οποία ενεργοποιεί τον όγδοο Οίκο σας του πλούτου και της οικειότητας. Αυτή η όψη της Σελήνης συμβαίνει αργά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής, και θα χρωματίσει όλο το διήμερο με ένταση. Αλλά είστε τόσο έτοιμοι γι’ αυτό, Δίδυμοι! Μπορείτε να κάνετε τις επόμενες δύο ημέρες διακοπές για έναν, να βρεθείτε μόνοι για να γράψετε, να σκεφτείτε και να επιδοθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας.

Η μούσα μπορεί να στήσει μαζί σας ένα δημιουργικό κανάλι και σε αυτό το ήσυχο αυλάκι θα μπορέσετε να λάβετε καθαρά τα μηνύματά της. Μπορείτε επίσης να περάσετε το Σαββατοκύριακο απολεπίζοντας στρώματα μιας σχέσης και να μάθετε περισσότερα για έναν ερωτικό ή επιχειρηματικό σύντροφο. Στην αγάπη παίζετε για τα όλα, οπότε οποιοσδήποτε μη αληθινός τύπος δεν θα μπει στη λίστα σας. Οικονομικά, μπορεί να φτάσετε σε ένα σημείο καμπής. Δεν μπορείτε να αφήνετε πλέον τις σημαντικές αποφάσεις σε άλλους. Είστε μεγάλοι και υπεύθυνοι, και είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια έξυπνη κίνηση για τα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Οι σχέσεις μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η μόνη Πανσέληνος στον Αιγόκερω του έτους ενδυναμώνει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Οι φάσεις της πανσελήνου είναι ισχυρές στιγμές εκδήλωσης ή σημεία καμπής, και με αυτή να φτάνει αργά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής, όλο το Σαββατοκύριακο μπορεί να μοιάζει σαν εμπνευσμένος άξονας. Σίγουρα μπορεί επίσης να προκαλέσει αναστάτωση, αλλά η αντίσταση στην αλλαγή θα κάνει τη διαδικασία πιο αγωνιώδη.

Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε με έναν έρωτα που μεγαλώνει, θα βρείτε γρήγορα σαφήνεια. Μια επιχειρηματική συμμαχία μπορεί να γίνει σοβαρή τώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι θέλετε από αυτή τη συμφωνία. Τα ζευγάρια θα πρέπει να μιλούν με προσανατολισμό προς το μέλλον, ώστε να διασφαλίσουν ότι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι τους είναι σε συγχρονισμό. Μην φρικάρετε αν δείτε ότι έχετε διαφορετικούς στόχους. Μπορείτε να συζητήσετε δημιουργικούς συμβιβασμούς, απλά μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας κατακλύσουν.

Λέων
Πράσινοι χυμοί και μπολ με δημητριακά στο κρεβάτι, Λέοντες; Αν έχετε αποτραβηχτεί από το σχέδιο ευεξίας σας, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω το Σαββατοκύριακο – η μόνη του 2017 στο ζώδιο αυτό – θα συμβεί στη ζώνη υγείας και φυσικής κατάστασής σας, απαιτώντας κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να φτιάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες: μείνετε μακριά από τα σούπερ μάρκετ και γεμίστε τις κομψές, ανακυκλώσιμες, οικολογικές σακούλες σας από την αγορά. Επιλέξτε πέντε θρεπτικές συνταγές για να δοκιμάσετε πριν περάσει ο μήνας.

Οι Λέοντες που έχουν φροντίσει το σώμα και το μυαλό τους, θα δουν τα αποτελέσματα που ήλπιζαν. Μην πέσετε σε γυμναστική ρουτίνα. Ανακατέψτε τις προπονήσεις σας, κάνοντας εναλλάξ κολύμβηση και ποδήλατο ή ακόμη κάνοντας την άσκηση μια δικαιολογία για κοινωνικοποίηση. Βόλτα με το ποδήλατο στην παραλία, κανείς; Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη σχέση σας με την εργασία. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε πλέον έμπνευση, ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια αποστολή για τον εαυτό σας ή να αυξήσετε την τιμή σας. Τα περισσότερα χρήματα μπορούν να αποτελέσουν το κίνητρο για την καλυτέρευση των δεξιοτήτων σας.

Παρθένος
Αφήστε το φως της αγάπης σας να λάμψει! Αργά το Σάββατο και νωρίς την Κυριακή, η μόνη Πανσέληνος της χρονιάς στον Αιγόκερω θα ηλεκτρίσει τον ερωτικό σας, λαμπερό πέμπτο Οίκο. Δεν υπάρχει λόγος να παίζετε για λίγα ή να μειώνετε το φως σας, Παρθένοι. Τα αστέρια εκτοξεύουν ένα κόκκινο χαλί μόνο για εσάς, οπότε μπορείτε να φορέσετε τα καλά σας και να μετατρέψετε το Σαββατοκύριακο σε μια μεγάλη ιστορία για το Instagram. Έχετε φτάσει σε αδιέξοδο στο στυλ σας; Όχι, η εμφάνιση δεν είναι τα πάντα, αλλά οι άνθρωποι πρώτα βλέπουν. Χρησιμοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να επανασχεδιάσετε την εικόνα σας, έτσι ώστε να ταιριάζουν τα εξωτερικά σας στοιχεία με αυτό που βρίσκεται από κάτω τους.

Για μερικούς Παρθένους αυτό μπορεί να σημαίνει μια βαφή ombre ή ένα νέο τατουάζ, για άλλους να αφήσουν ένα ξεθωριασμένο βαμβακερό φόρεμα για ένα πολύχρωμο καφτάνι. Εάν είστε σφιγμένοι με τα χρήματα, πηγαίνετε σε μια εκδήλωση ανταλλαγής ή χτυπήστε ιστότοπους όπως το thredup.com για μερικές vintage chic ιδέες. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, τα ρομαντικά φώτα είναι πάνω σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Στοχεύστε τις αχτίδες σας σε ένα αξιόλογο αντικείμενο ή αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στη διαδικασία σχεδιασμού των ραντεβού σας.

Ζυγός
Σαββατοκύριακο στην παραλία ή ίσως μια αιώρα στο σπίτι; Καθώς η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στον Αιγόκερω το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, ενεργοποιεί τον τέταρτο Οίκο σας της κατοικίας σας, δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο να χάσετε κάτι. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πείτε «όχι, ευχαριστώ» στις προσκλήσεις που απαιτούν από εσάς να παίξετε το ρόλο της κοινωνικής πεταλούδας ή να αφήσετε τα άνετα όρια του σπιτιού σας. Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας – και μόλις το κάνετε και σε κάποιο σοβαρό ξεσκόνισμα. Καθαρίστε την ακαταστασία και δείξτε τους όμορφους θησαυρούς σας. Θα ξεχωρίσουν πραγματικά μόλις βάλετε μια τάξη.

Ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα καλοκαιρινό πανωφόρι ή σε ένα φουντωτό κεφαλάρι, που θα κάνει τον ύπνο σας να μοιάζει πιο πολυτελής. Αν πρέπει να διασκεδάσετε φιλοξενούμενους, κάντε τις συγκεντρώσεις σας μόνο με τον εσωτερικό σας κύκλο. Η ενοικίαση ενός παραλιακού σπιτιού με κουζίνα και σήμα wi-fi, θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την οικεία γαλήνη αυτής της Σελήνης. Η οικογένεια βρίσκεται στο προσκήνιο και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και νέα για μια εγκυμοσύνη. Αν ψάχνετε για ένα νέο μέρος να κρεμάσετε το καπέλο σας, αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να φωτίσει μια ονειρική λίστα μέσα σε δύο εβδομάδες. Ενεργοποιήστε αυτές τις ειδοποιήσεις!

Σκορπιός
Το τηλέφωνό σας δεν σταματάει να χτυπάει; (Και να ξυπνάει τους συγκατοίκους σας!) Καλύτερα να το πιστέψτε, Σκορπιοί. Η Πανσέληνος του Σαββατοκύριακου στον Αιγόκερω (το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί) ενεργοποιεί τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Το να βρείτε χρόνο για να μείνετε μόνοι σας μπορεί να απαιτήσει κάποιους πολύπλοκους ελιγμούς, οπότε ίσως και να παραιτηθείτε από αυτή την αποστολή. Αποδράστε από το άνετο σπίτι σας και απολαύστε τους ανθρώπους στον κόσμο σας. Κάντε το ένα βήμα παραπέρα και ξεκινήστε τα σχέδια μόνοι σας!

Μια νέα σκηνή βρίσκεται κάτω από αυτή την επεκτατική Σελήνη και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε μακρύτερα από μια ή δυο γειτονιές πιο πέρα για να την βρείτε. Μην αποφεύγετε τα τοπικά happenings. Ένας χώρος κοντά σας μπορεί να κάνει μια νύχτα καραόκε ή να έχει στήσει ένα αίθριο για alfresco πρωινά. Τα συγγενικά πνεύματα είναι παντού βασικά, όπου κι αν στραφείτε, έτσι να είστε ανοιχτοί στην καλοσύνη των ξένων. Αυτή η Σελήνη θα μπορούσε να φωτίσει μια πιο επίσημη συνεργασία με κάποιον που ήδη γνωρίζετε. Αν σκέφτεστε να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα επαγγελματικό έργο ή να ζητήστε από το χαριτωμένο κιθαρίστα να παίξει μαζί σας ένα τραγούδι που θέλετε να γράψετε, carpe diem! Μια περιστασιακή συζήτηση καθώς πίνετε ποτά, θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι πραγματικό μέσα στον Ιούλιο.

Τοξότης
Πίσω στο πρόγραμμα! Αυτό το Σαββατοκύριακο η μόνη Πανσέληνος της χρονιάς στον Αιγόκερω, τροφοδοτεί τη ζώνη των χρημάτων σας και σας βοηθά να αναθεωρήσετε τα οικονομικά σας. Μια προσφορά για εργασία μπορεί να έρχεται ή μια εργασία που συνοδεύεται από έναν καλύτερο μισθό. Κέντρο! Χρεώνατε λιγότερα από όσα σας αξίζουν; Αλλάξτε το, Τοξότες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δέχεστε λιγότερα, αλλά εξαρτάται από εσάς να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Χρησιμοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να συντάξετε μια επιστολή στον προϊστάμενό σας, στην οποία να περιγράφετε τις συνεισφορές σας στην εταιρεία και να ζητήσετε μια επισκόπηση για την απόδοσή σας.

Δεν είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή την τολμηρή κίνηση; Ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε μια εξειδικευμένη εκπαίδευση ή σε σεμινάρια με έναν σύμβουλο καριέρας, για να δώσετε στον εαυτό σας τις δεξιότητες (και την αυτοπεποίθηση) να ανεβείτε σε υψηλότερο σκαλί. Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, σκεφτείτε να αυξήσετε τα ποσοστά σας ακόμα και ελαφρώς, ως ένα συμβολικό νεύμα για την αυτοεκτίμησή σας. Αλλά δεν θα απαλλαγείτε από το άγχος των χρημάτων εάν οι δαπάνες σας δεν είναι σε συμφωνία με τα κέρδη σας. Φτιάξε έναν προϋπολογισμό αυτό το Σαββατοκύριακο. Η παρακολούθηση των δαπανών σε ένα ημερολόγιο ή σε μια εφαρμογή, μπορεί να είναι διαφωτιστική – και ίσως να το σκεφτείτε διπλά πριν ρίξετε μερικά πράγματα στο καλάθι σας. Εάν αυτό σημαίνει περισσότερα στην τράπεζα για μια ηλιόλουστη μέρα, πώς μπορείτε να αρνηθείτε;

Αιγόκερως
Χαιρετισμοί από παντού! Αυτό το Σαββατοκύριακο (το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή νωρίς το πρωί) σηματοδοτεί τη μοναδική Πανσέληνο του 2017 στον Αιγόκερω, φέρνοντας πολλά καλά νέα και κέρδη από τη σκληρή δουλειά που κάνατε τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν αρέσει στο ταπεινό ζώδιό σας να ηχεί το δικό του κέρας, αλλά αυτό είναι μεγάλο, Αιγόκεροι, και το έχετε κερδίσει δικαιωματικά. Προωθηθείτε λοιπόν! Κάντε ένα πάρτι προς τιμήν σας ή δημοσιεύστε κάτι σε ένα κοινωνικό δίκτυο, για να αναγνωρίσετε αυτά που έχετε κάνει. Οι άνθρωποι πάντοτε θα κρίνουν και θα υπάρχουν πάντα haters. Αγνοήστε τους και συνεχίστε.

Έχετε ακολουθήσει ένα μονοπάτι που αποδεικνύεται πως δεν σας ικανοποιεί; Η επιμονή σας είναι αξιοθαύμαστη, Αιγόκεροι, αλλά αυτή είναι μια στιγμή για μια πραγματική συζήτηση. Ο πόνος είναι προαιρετικός. Αν δεν έχετε απολαύσει αυτό το ταξίδι, γιατί το συνεχίζετε; Με όλο το ταλέντο και τις ικανότητές σας, υπάρχουν πολλές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε στη ζωή. Τα θαύματα θα συμβούν, όταν θα αφήσετε αυτά που δεν σας ικανοποιούν και αφήσετε θέση για το πανέμορφο. Σκεφτείτε σήμερα την άδειά σας σε μια καινούρια αρχή.

Υδροχόος
Πιστέψατε ότι μπορείτε να το κρύψετε κάτω από το χαλί, Υδροχόοι – ή ίσως απλά να το αφήσατε να ωριμάσει; Ξανασκεφτείτε το. Η μοναδική Πανσέληνος του χρόνου στον Αιγόκερω, ρίχνει τους προβολείς στον δωδέκατο Οίκο σας των ολοκληρώσεων, φωτίζοντας ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, όχι τώρα, χθες! Όχι, ίσως να μην είναι ευχάριστο από την αρχή, αλλά μόλις σπάσετε την επιφάνεια, θα διαπιστώσετε ότι είναι μια τεράστια ανακούφιση να το βγάλετε στο φως.

Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με υποστηρικτικούς ανθρώπους αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή σίγουρα δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε αυτό μόνοι. Περάστε λίγες ώρες ανάμεσα στα ράφια με βιβλία αυτό-ανάπτυξης και σκεφτείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να σας συστήσουν τους σπουδαίους θεραπευτές τους. Υπάρχει ήδη δοκιμασμένη σοφία εκεί έξω, ένα σύστημα που μπορεί να σας οδηγήσει στην άλλη πλευρά αυτού που συμβαίνει. Είναι καιρός να κόψετε τους δεσμούς με μια αβάσιμη κατάσταση; Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να φύγετε με χάρη, αλλά γρήγορα, τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αφήστε τη με αγάπη, ξέροντας ότι όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει σίγουρα.

Ιχθύες
Δεν θα μπορέσετε να κρύψετε το φως σας κάτω από τους κοραλλιογενείς υφάλους αυτό το Σαββατοκύριακο, Ιχθύες. Αργά το Σάββατο το βράδυ και νωρίς την Κυριακή, η ετήσια Πανσέληνος στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον ενδέκατο Οίκο σας της κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και αν είστε εκτός σύνδεσης ή βάλετε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο, οι μάζες θα σας βρουν. Μην προσποιείστε ότι δεν απολαμβάνετε αυτή τη δημοτικότητα – για λίγο τουλάχιστον. Το να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά είναι η μόνη προσέγγιση που θα φέρει την πραγματική οικειότητα στη ζωή σας. Γι’ αυτό παραμερίστε τις άμυνές σας και αφήστε μερικούς να περάσουν μέσα από την πύλη.

Μια ομαδική προσπάθεια θα μπορούσε επίσης να ξεκινήσει κάτω από αυτή την σεληνιακή ανύψωση – ένας καλός λόγος για να βάλετε μια σαμπάνια στο ψυγείο. Στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, θα μπορέσετε να γιορτάσετε μια κοινή νίκη. Αλλά αυτή η νίκη σηματοδοτεί επίσης ένα κρίσιμο σημείο καμπής. Είναι αυτή η σωστή ομάδα για να συνεχίσετε να προχωράτε μαζί της; Ακόμα κι αν η απάντηση είναι «ναι», ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε το μερίδιο εξουσίας και ευθύνης. Ένας νέος ρόλος σας περιμένει, ένας που μοιάζει λιγότερο με θυσία και περισσότερο σαν μια θέση όπου μπορούν τα ταλέντα σας να λάμψουν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σκάνδαλο – Κορυφαίος ποδοσφαιριστής περιμένει παιδί από την ανιψιά της γυναίκας του!

Βραζιλιάνος άσος που είναι παντρεμένος με την ανιψιά της πρώην γυναίκας του ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς.Ο Χουλκ ανακοίνωσε περιχαρής στα social media πως...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρύψεις τον αληθινό εαυτό σου, αφού φανερώνεις τις απόψεις και τις σκέψεις σου! Φρόντισε...

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που “εξαφανίστηκε” για 11 χρόνια

Ο Γιώργος Αλκαίος, έπειτα από 11 χρόνια απουσίας, επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το “Σπίτι με το MEGA”. Ο τραγουδιστής που μεσουράνησε τις...

Καίτη Φίνου: Βαρέθηκε του άντρες και έψησε το ψάρι από την άλλη. Με ποια...

Καλεσμένη στο ΦΜ της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου το 2014 η ηθοποιός Καίτη Φίνου είχε πετάξει τη βόβα της. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως...

Εθνική Survivor: Οι 3 διεθνείς που μπαίνουν στο νέο κύκλο του reality

Από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου, στα αθλήματα του ριάλιτι είναι πρωτοκλασάτα ονόματα της στρογγυλής Θεάς. To Survivor 2022 φαίνεται πως θέλει να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές...

Τα 5 ζώδια που θα περάσουν τέλεια στις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και άπαντες ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και αυτό θα ισχύσει ειδικά για ορισμένα εκ...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, απέφυγε εγωισμό, έπαρση, ανωριμότητα, βιασύνες και επιπολαιότητα! Αν δεν προσέξεις, θα έχουν προβλήματα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Προβλέψεις στην Ιστορία που έπεσαν έξω

Πράγματα που σήμερα είναι δεδομένα, κάποτε θεωρήθηκαν απλώς μια «κακή» ιδέα. Μπορεί κανείς να...

Βελτιωμένες οι ενδιάμεσες θερινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ύφεση στην Ελλάδα

Ελαφρώς βελτιωμένες για φέτος είναι οι ενδιάμεσες θερινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ύφεση...

Δέκα προβλέψεις για το 2020 για τα βιβλία, τον Big Brother και τους αόρατους υπολογιστές

Η USA Today επιστράτευσε σε ρόλο «Πυθίας», επιστήμονες και μελλοντολόγους για να προβλέψουν τι...

Μειωμένες οι προβλέψεις της Κομισιόν για ανάπτυξη

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή μείωσε την πρόβλεψη της για την ανάπτυξη της Ελλάδας για το...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή