Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022
26.1 C
Athens

Ζώδια: Απρόβλεπτα μαγική η εβδομάδα 07/02 – 13/02/22!

Ο Φλεβάρης είναι προφανώς ο πιο απρόβλεπτος μήνας του έτους!

Φέτος, όλως τυχαίως ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, για μέρες, που σημαίνει πως η γιορτή των Ερωτευμένων θα μας βρει κάπως.. μαγικά να πω;;;
Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως «κατοικούν» στον Αιγόκερω, παρέα με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, φυσικά!

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις που θα τις βρείτε από τη μια πολύ παράξενες, αλλά κατά βάθος θα φτιάξουν το κέφι σας μετά από πολύ καιρό! Ο Άρης από τον Αιγόκερω, σας δίνει χρήματα! Μια αύξηση, ένα μπόνους, λεφτά που σας αξίζουν και τα προσμένετε με πολύ μεγάλη αγωνία! Εννοείται πως δε λέτε σε κανέναν τίποτα, γιατί η ζήλια είναι πολύ κακό πράγμα! Ο Ερμής όμως σας κάνει κάπως πικρόχολους και όποιος σας προκαλέσει, τον βρίσκει μεγάλο κακό! Αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά, ξύδι είναι η απάντηση! Προτιμήστε το σπιτάκι σας και την ησυχία σας!

Ταύρος
Έντονη, απρόβλεπτη, ίσως και φουλ ερωτική η δεύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη! Γίνεται χαμούλης στο σύμπαν, τόσοι πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου, το σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείτε ούτε λεπτό! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός, έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ένα από τα όνειρά σας! Για κάτι που έχετε κοπιάσει, για κάτι που ποθείτε πολύ! Έκπληξη λοιπόν! Ο Ερμής έχει λίγο τις μαύρες του, οπότε ίσως τα μαντάτα να είναι λίγο παράξενα, αλλά ουδείς λόγος για να χαλάσετε τη διάθεσή σας! Αποζητήστε την παρέα των φίλων σας. Κάνει καλό!

Δίδυμος

Η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας δώσει κάτι χρήματα τις μέρες αυτές! Ο Ερμής επιτέλους στα ίσα του, εκμεταλλευτείτε τα πάντα όλα, προκειμένου να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και να μπει το νερό στο αυλάκι! Σας ανάβει πράσινο φως το σύμπαν με το καλημέρα σας! Ο Άρης σας κάνει πολύ δραστήριους με αποτέλεσμα να καταπιάνεστε με πολλά ζητήματα μαζί! Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να είστε τυπικοί, ξεκάθαροι και εργατικοί! Σταθείτε στα πόδια σας, γιατί καλός ο ώμος ενός φίλου ή του συντρόφου σας, όμως όχι να του τον βγάλετε κιόλας! Ο Πλούτωνας σας χτυπά εκεί που πονάτε!

Καρκίνος
Ιδανική εβδομάδα για να αγαπήσετε με το ταίρι σας ή τους ανθρώπους σας γενικότερα! Η Αφροδίτη έχει τις καλές της ακόμα, είναι όμως και απρόβλεπτη, έχει τον Ουρανό για βοηθό, ο Ερμής στα ίσα του, να μια καλή ευκαιρία να κάνετε εκείνες τις ωραίες τις συζητήσεις! Να είστε επικοινωνιακοί, ειλικρινείς και αποκαλυπτικοί, όσον αφορά το άτομό σας! Μη περιμένετε όμως το ίδιο από τους άλλους! Οι πράξεις τους θα δείξουν την αλήθεια! Ο Πλούτωνας σας κάνει να φαντάζεστε δράκους! Σας βοηθά όμως να πεισμώσετε προκειμένου να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας! Κρατήστε τις ισορροπίες, you know?

Λέων
Μια απρόβλεπτη εβδομάδα ξεκινά, με μπόλικες εκπλήξεις που σίγουρα θα σας φουντώσουν και θα σας αναστατώσουν μέχρι εκεί που δε πάει! Και εκεί που νομίζατε πως όλα βαίνουν μια χαρά, ξαφνικά ο Άρης ρίχνει ένα μπουρλότο και σας βάζει σε σκέψεις πολύ τρελές! Δηλώνετε παραίτηση από τη δουλειά σας; Σας πετούν εκτός; Κάτι συμβαίνει που δε το σηκώνει και τόσο ο Λιονταρίσιος εγωισμός σας! Δεδομένες σχέσεις διαταράσσονται, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο! Το γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά, κάτι τέτοιο έχετε κατά νου και δράτε αναλόγως! Δράματα μυρίζομαι και πολύ κλάμα..

Παρθένος
Επιτέλους παίρνετε τα πάνω σας και κάνετε ένα ντου από παντού και αφήνετε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό! Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας ξυπνά, σας δραστηριοποιεί, διεκδικείτε οτιδήποτε σας ανήκει! Ο Ερμής βάζει τα κατάλληλα λόγια στο στόμα σας και αποσπάτε την προσοχή ακόμα και των πιο παράξενων προσώπων! Ο Πλούτωνας σας βοηθά, δε σας αφήνει να ξεπεράσετε ελαφρά τα θέματα που σας απασχολούν έντονα, οπότε προκειμένου να φύγει ένα βάρος από πάνω σας, επιμένετε στις επιθυμίες σας και δεν ησυχάζετε αν δεν πραγματοποιηθούν! Αισιόδοξα τα μαντάτα!

Ζυγός
Μια απίστευτα μυστήρια εβδομάδα ξεκινά για εσάς! Το σύμπαν σας δίνει λεφτά! Πώς θα συμβεί αυτό; Θα δείξει! Μια ευχάριστη έκπληξη λοιπόν, είναι πως γεμίζει το πορτοφόλι σας με ένα εξτραδάκι! Να κάνετε ένα shopping therapy, να το απολαύσετε, με μέτρο όμως, μη μπείτε και μέσα! Ο Ερμής με τον Πλούτωνα όμως, έχουν σκοπό να φέρουν τα μουτράκια στο πρόσωπό σας, για θέματα οικογενειακά! Μια είδηση σα κομήτης θα πέσει στα αυτιά σας, σίγουρα θα σας αναστατώσει και παίζει να σας βγάλει και από τα ρούχα σας! Δε φταίτε για τα λάθη των άλλων, κόψτε το βήχα σε μερικούς! Βάλτε ένα stop!

Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή, να ξέρετε πολλές οι βόλτες που θα κάνετε, είτε για να συναντήσετε φίλους, είτε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια νέα δουλειά! Ο Άρης και η Αφροδίτη, έχουν σκοπό να σας αποκαλύψουν μια μαγική νεράιδα! Εκείνη που σας σώζει στο τσακ παρά τσακ κάθε φορά! Μια ύπαρξη εκεί έξω νοιάζεται πολύ για εσάς και θέλει να σας δώσει μια ευκαιρία ακόμα. Είναι ερωτικό; Είναι επαγγελματικό; Για ψάξτε το! Να αποφεύγετε μέρη με πολύ κόσμο, ή ακόμα και τα αδιάκριτα βλέμματα! Φροντίστε να περάσει το δικό σας, με τίμιο τρόπο! Να είστε ειλικρινείς!

Τοξότης
Στην αρχή της εβδομάδας σας δίνουν κάτι λεφτά, από το πουθενά και τρελαίνεστε από τη χαρά σας! Ο Άρης και η Αφροδίτη κρύβονται από πίσω! Σας θέλουν έστω και για μια ημέρα στον αφρό! Εννοείται πως δε θα αφήσετε στην άκρη ούτε ένα cent, ένα shopping therapy, είναι άκρως συναρπαστικό! Ο Πλούτωνας όμως έχει σκοπό τις μέρες αυτές να ξεσκεπάσει τα ερωτικά σας τα προβλήματα! Να στρέψει την προσοχή σας στο σύντροφό σας, γιατί όπως φαίνεται δεν είναι ωραίο, να περπατάτε σε διαφορετικά μονοπάτια! Προφανώς σας μαλώνουν επειδή δεν είστε δοτικοί στα καλά και στα κακά της ζωής!

Αιγόκερως
Τόσοι πλανήτες μαζεμένοι στο ζώδιό σας, βρίσκονται σε χαρωπή διάθεση, οπότε την εβδομάδα αυτή, παίζει να συμβεί κάποιο θαύμα και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Μέρες που μπορεί να βρείτε ακόμα και το σύντροφο της ζωής σας! Ο έρωτας σας χτυπά κατακούτελα! Από την άλλη, να λάβετε χρήματα από εκεί που δε το περιμένετε! Ότι εύχεστε κρυφά το βράδυ, να γίνεται πραγματικότητα το πρωί! Φτου-φτου! Ο Πλούτωνας όμως γκριζάρει λίγο τις σκέψεις σας, συμφωνεί στο να απολαύσετε την ευτυχία σας, όμως έχετε κλείσει όλες τις πόρτες με το παρελθόν; Τα πισωγυρίσματα απαγορεύονται!

Υδροχόος
Χρυσά μου σας ζηλεύουν και την εβδομάδα αυτή θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο! Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε αφορμές και να κάνετε κακές παρέες! Ας εκτεθούν οι άλλοι στα μάτια σας! Λίγο πριν παραδώσετε τα όπλα, θα βρεθεί εκείνο το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να το παλέψετε εκ νέου και φυσικά να μπείτε στο παιχνίδι ξανά δυναμικά! Ο Πλούτωνας δε σας αφήσει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας! Λάθη όλοι κάνουμε, το θέμα είναι να τα διορθώνουμε και να μην τα επαναλαμβάνουμε! Εσείς σε τι φάση είστε; Αποδεχτείτε πως δεν είστε άτρωτοι, αποδεχτείτε τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας βοηθήσει να αγαπήσετε με τους πάντες! Να βελτιώσετε τις σχέσεις σας! Να μονιάσετε! Οπότε δε θέλω, μα και μου! Την εβδομάδα αυτή, ο Άρης σας πιάνει από τα μαλλιά, σας βοηθά να πεισμώσετε, να δραστηριοποιηθείτε, προκειμένου να πραγματοποιήσετε ένα από τα όνειρά σας! Ο Πλούτωνας σας βάζει στο σωστό το μονοπάτι και επιτέλους μπορείτε να ελπίζετε να ξημερώσει μια υπέροχη μέρα! Και αφού πετύχετε το ακατόρθωτο, επιτρέψετε στον εαυτό σας ένα μικρό δωράκι! Όμορφες μέρες για βόλτες, για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, για να ερωτευτείτε ξανά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/6/2022

Κριός Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις...

‘Βόμβα’: Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε κρυφή σχέση; Στα πράσα η χήρα του πρώην...

‘Βόμβα’ για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Δεν πάει αρκετός καιρός που ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε στα πράσα” μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις,...

Φλερτ Λάκη – Open. Όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης του Λαζόπουλου  

Ίσως μια ακόμη μεταγραφή μας απασχολήσει στο σύντομο μέλλον… Ο Λάκης Λαζόπουλος λέγεται πως δέχθηκε κρούση από το Open και μάλιστα σε δύο επίπεδα. Το πρώτο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/6/2022

ΚΡΙΟΣ: Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. ΤΑΥΡΟΣ: Είναι καλύτερα να...

Βασίλης Μαλούχος: Κηδεύτηκε μόνος και ξεχασμένος – Ούτε ένας συνάδελφος στο τελευταίο “αντίο”

Μόνος και ξεχασμένος, χωρίς κανέναν συνάδελφό του, παρουσία μόνο της οικογένειάς του και λίγων φίλων, κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο (18/6) ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,016ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...