Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Zώδια : Επιτέλους κερδίζουν την ηρεμία τους Ταύροι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και…

Το… πνεύμα των Χριστουγέννων επιδρά πάνω μας

Χαράς ευαγγέλια στέλνει στα ζώδια η Λίτσα Πατέρα, τονίζοντας πως η μέρα των Χριστουγέννων φέρνει επιτέλους χαρά, γαλήνη και αγάπη σε όλους μας.

ΚΡΙΟΣ

Πρόσωπα της καρδιάς δεν είναι μόνο η οικογένεια αλλά και οι φίλοι, με τους οποίους σήμερα μοιράζεστε αγάπη, ευχές, αλλά και καθοδήγηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα έχετε στο μυαλό σας «γλυκιές» υποχρεώσεις λόγω των ημερών και σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τους άλλους! Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η μέρα με τα τόσα βαθιά νοήματα σας κάνει να βλέπετε πιο αισιόδοξα και πιο ουσιαστικά τα πράγματα, ειδικά αν οι καταστάσεις σας είχαν κάπως… απομακρύνει από τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πολυμήχανο μυαλό σας στρέφεται γύρω από την περισυλλογή που προσφέρουν αυτές οι γιορτινές ημέρες και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις ανάγκες των άλλων!

ΛΕΩΝ

Μέρα αγάπης με την Σελήνη να βρίσκεται στο τομέα των σχέσεών σας, είναι λοιπόν ιδανική ημέρα για να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα στο ταίρι σας και στους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να προσφέρετε γίνεται λόγω της ημέρας ακόμα πιο έντονη, έτσι δίνετε απλόχερα την βοήθειά σας, όπου οι αγαπημένοι σας δυσκολεύονται!

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή η σημερινή ημέρα, χάρη στην αγάπη που δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω ημέρας, γεμίζουν οι καρδιές και λύνονται τυχόν… παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας βοηθά να επιστρέψετε -έστω και νοερώς- στις ρίζες σας και να μοιραστείτε το «χριστουγεννιάτικο φως» με τους οικείους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαφή ή δημιουργική συζήτηση θα μπορούσε να χαρίσει χαμόγελα στα πρόσωπα που είναι κοντά σας. Εκτός από ευχές, ανοίξτε σήμερα την καρδιά σας στους γύρω σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λόγω της ημέρας επιτρέπεται να το.. παρακάνετε στην περιποίηση των αγαπημένων σας, άλλωστε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί θα βρει λύση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά ώστε να γίνεται εσείς ένας φάρος αγάπης για τους γύρω σας τούτη την ημέρα γιορτής!

ΙΧΘΥΕΣ

Απομονώνεστε από την βουή καθώς θέλετε να κλειστείτε σε μια «φωλιά» μόνο για εσάς και τα άτομα της καρδιάς σας, αναζητώντας τα δικά σας… Χριστούγεννα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...