Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2018!

Ναι η ώρα του Ταυρίσιου Ουρανού έφτασε! Καλά κουράγια!

ΚΡΙΟΣ

1. Κριέ του 1ου δεκαημέρου πες ναι σε νέες γνωριμίες, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και κάνε την αλλαγή-επιτέλους- που ήθελες!

2. Κριαράκι του 2ου θα γίνει του… ραντεβού! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και άπειρες ερωτικές επαφές θα σε ανανεώσουν! Πες ναι σε ένα ταξίδι!

3. 1ο δεκαήμερο κάνε κι άλλη υπομονή… Ιδίως όσον αφορά το ερωτικό σου παρελθόν, να είσαι έτοιμος για δυσάρεστες εξελίξεις… Μην ξοδεύεις την ενέργεια σου για προσπάθειες επανασύνδεσης!

4. 3ο δεκαήμερο, ξαφνικές συναρπαστικές εξελίξεις και χαρές έρχονται! Αντί να το… παρακάνεις με αντιδράσεις, απλά απόλαυσε το!

5. Οι λάθος ερωτικές επιλογές-δυστυχώς- συνεχίζονται για σένα του 3ου! Σκληροί καυγάδες, λάθη-πάθη και παιχνίδια εξουσίας, σε βάζουν και πάλι σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, από το οποίο βγαίνεις εσύ χαμένος!

ΤΑΥΡΟΣ

1. Ταύρε του 1ου θετικές συγκυρίες και ωφέλιμες αποφάσεις, θα φέρει ξανά φως και χαρά στον ερωτικό τομέα! Ένα ξαφνικό μήνυμα θα σου δώσει σιγουριά!

2. …απλά εσύ του 1ου, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος! Εκρηκτικά γεγονότα έρχονται και σε ταρακουνούν από την… άνεση σου! Ψυχραιμία!

3. 2ο δεκαήμερο όλος ο Μάης είναι… αφιερωμένος στην κατάκτηση των ονείρων σου! Δεν θέλω απληστίες όμως! Η έπαρση μόνο κακό θα σου κάνει!

4. Αχ, Ταύρε του 3ου δεκαημέρου! Παθιασμένοι έρωτες αλλά και πραγματοποίηση επιθυμιών έρχονται! Είσαι πιο δυνατός, πιο τυχερός αλλά και πιο ερωτικός από ποτέ!

5. Άσε που για σένα του 3ου η εύνοια δεν σταματά εδώ! Το νέο Φεγγάρι φέρνει νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς! Ο καινούργιος σου εαυτός μόνο χαμογελά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

1. Διδυμάκι του 1ου, το νου σου… Το ολόγιομο φεγγαράκι φέρνει αναστατώσεις και προβληματισμούς στον συντροφικό σου τομέα! Μην ρισκάρεις την σχέση σου!

2. Άλλωστε με τόση γοητεία και τύχη, μπορείς πολύ εύκολα να ξεπεράσεις ότι εμπόδιο κι αν έρθει αυτό τον μήνα, εσύ του 1ου!

3. Δίδυμε του 2ου…, η Αφροδιτούλα και η εύνοια της, μάλλον σου φούσκωσε τα μυαλά και για άλλη μια φορά εξιδανικεύεις ανθρώπους, σχέσεις και καταστάσεις! Μην φαντάζεσαι πράγματα, αν δεν θες να καταλήξει σε κλάματα!

4. Τα ξαφνικά και πάλι θα είναι τα καλύτερα, αυτό το μήνα Δίδυμε του 3ου! Ξαφνικές επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ειδήσεις σε χαροποιούν ξανά! Έρχονται… εξομολογήσεις!

5. 2ο και 3ο δεκαήμερο των Διδύμων είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα! Ότι και να συμβεί ομορφαίνετε, γοητεύετε και είστε απόλυτα ερωτεύσιμοι αυτόν τον μήνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Μπορείς αυτό το μήνα να πας κόντρα στα προβλήματα Καρκίνε του 1ου! Έχεις την ευκαιρία για μεγάλη αλλαγή, ανανέωση και νέα ξεκινήματα στον έρωτα!

2. Χαμογέλα λοιπόν 1ο δεκαήμερο και μην σε νοιάζει για ότι τελειώσει. Επικεντρώσου στα ολοκαίνουργια που έρχονται και όχι σε παλιές πληγές! Το τέλος είναι αναπόφευκτο και η νέα αρχή στα χέρια σου!

3. Για σένα Καρκίνε του 2ου δεκαημέρου, τι να πω πια! Αυτός ο Μάης για σένα θα είναι επιτυχία, ρομαντισμός, συναίσθημα, κατάκτηση ονείρων-και προσώπων-, τύχη και ερωτικές επαφές! Καλά να περάσεις λοιπόν!

4. Εσύ Καρκίνε του 3ου, μυαλό δεν βάζεις! Και αυτό το μήνα οι λάθος επιλογές σου αλλά κυρίως οι λάθος ερωτικές ιστορίες που μπλέκεις, σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα και ο χαμένος είσαι εσύ!

5. Ευτυχώς που η Νέα Σελήνη αλλά και οι Ταυρίσιοι Πλανήτες θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες 3ο δεκαήμερο, να ξεφύγεις από το ερωτικό σκοτάδι και να βρεις λύσεις και τρόπους να κάνεις την θετική αλλαγή στον Έρωτα και-γιατί όχι-την νέα αρχή!

ΛΕΩΝ

1. Λιονταράκι του 1ου, οι αρνητικές ανατροπές του… νεογέννητου Ουρανού ξεκίνησαν κιόλας! Εκρηκτική διάθεση και ξαφνικά γεγονότα πλήττουν την συντροφική σου ζωή και δεν ξέρεις από πού σου’ρθε!

2. Φυσικά δεν θα λείψουν και οι θετικές εξελίξεις! Οι ευκαιρίες αλλά και οι σύμμαχοι στην προσπάθεια σου να κάνεις θετικές αλλαγές στον Έρωτα είναι τώρα στο πλάι σου, εσένα του 1ου δεκαημέρου!

3. Μέχρι και μέσα Μαΐου εσύ του 2ου θα καταφέρεις να κάνεις την διαφορά! Γνωριμίες, αλλαγές και πλήρη ερωτική ανανέωση σε αναζωογονούν και προκαλείς πολλούς θαυμαστές στα πόδια σου!

4. Ναι οκ, Λιονταράκι του 2ου δεκαημέρου, μάλλον την… «παραψώνισες» με την προκλητικότητα! Εκθέτεις τον εαυτό σου, έχεις δεδομένα κάποιες καταστάσεις και ανθρώπους και τελικά την πατάς… Το νου σου λοιπόν!

5. Εσύ πάλι του 3ου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Η τύχη είναι με το μέρος σου και μάλιστα σου φέρνει τα δώρα της στα ξαφνικά! Ετοιμάσου μόνο για απρόσμενα χαμόγελα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Βρε Παρθενάκι του 1ου, ολόκληρος Μάιος θα σου δώσει φουλ ευκαιρίες για ολοκαίνουργια συναρπαστικά ερωτικά σενάρια και εσύ κολλάς σε ιστορίες του παρελθόντος που σε έχουν ξανά και ξανά πληγώσει;

2. Ερωτική επικοινωνία στο φουλ για σένα Παρθένε του 2ου! Τηλεφωνήματα, εξομολογήσεις, τρυφερά μηνύματα και παθιασμένες συναντήσεις αλλά και φουλαριστές ευκαιρίες για ταξιδάκια!

3.Ναι Παρθένε του 2ου δεκαημέρου, άλλη μια φορά την «πατάς» λόγω της ουτοπίας και της πλάνης που φέρνει το… κεφάλι σου! Σταμάτα να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, ερμηνεύοντας τα πάντα όπως σε συμφέρουν!

4. Θα γίνει του… πάθους Παρθένε του 3ου! Μία είδηση, μία συνάντηση, ένα νέο, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την τύχη σου για να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους!

5. Νέο Φεγγάρι που σου προσφέρει δωράκια τύχης και ανανέωση! Το νου σου! Οι ευκαιρίες θα είναι άπειρες για βελτίωση των ερωτικών σου!

ΖΥΓΟΣ

1. 1ο δεκαήμερο, σακιά ολόκληρα η ερωτική σου τύχη! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, κατακτήσεις, νέα σχέση, θαυμαστές και άπειρη –άπειρη λέω- διασκέδαση! Η τέλεια Άνοιξη!

2. 1ο δεκαήμερο, τέλεια Άνοιξη μόνο αν δεν κάνεις (πάλι) τα ίδια λάθη! Όχι, όχι, όχι σε έρωτες του παρελθόντος λοιπόν, αν δεν θες να πονέσεις!

3. Ζυγέ του 2ου ετοιμάσου, γιατί το καλοκαίρι για σένα ξεκινά νωρίτερα! Ταξιδάκια, εξόδους, γνωριμίες και μπόλικο μπλα-μπλα, θα σε φέρει κοντά σε έναν έρωτα περίεργο και ταυτόχρονα συναρπαστικό!

4. Οι… ξαφνικές ευκαιρίες συνεχίζονται στον ερωτικό τομέα και καλά θα κάνεις να τις αρπάξεις και να τις εκμεταλλευτείς χωρίς απαιτήσεις και καυγάδες…

5. 3ο δεκαήμερο, έχεις γίνει γραφικός! Λάθη, μοιραία πάθη, λανθασμένες επιλογές και ξεσπάσματα βάζουν τρικλοποδιές στις ίδιες σου τις επιθυμίες! Το νου σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1. 1ο δεκαήμερο το μυαλό σου επιτέλους στο «Εμείς», παρά στο «Εγώ» και αυτό βγαίνει υπέρ σου! Ναι, αυτό το μήνα θα καταφέρεις να κάνεις ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στον συντροφικό τομέα!

2.Το νου σου όμως 1ο δεκαήμερο! Ειδικά εσύ των πρώτων ημερών…, μην κάνεις ανατροπές και μην έχεις ξεσπάσματα που αργότερα θα μετανιώσει και θα γυρίσει πάνω σου!

3. 2ο δεκαήμερο ναι, ναι, ναι! Ετοιμάσου για ένα μεγάλο όνειρο που πραγματοποιείται αυτό το μήνα και σχετίζεται με τον συντροφικό τομέα! Κατέκτησε τα όνειρα σου και βρες το άλλο σου μισό!

4. 2ο δεκαήμερο καλή η κατάκτηση ονείρων, αλλά σε θέλω προσγειωμένο! Παρασύρεσαι από απληστία, απαιτήσεις και έπαρση και τα κάνεις μαντάρα!

5. Εσύ του 3ου, τι θες; Όλα είναι με το μέρος σου! Τύχη, έρωτας και απανωτές εκπληρώσεις επιθυμιών! Ναι, ο μήνας σου, μόλις έφτασε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1. 1ο δεκαήμερο τα έχεις όλα αυτό το μήνα, αρκεί να το θελήσεις! Θες φλερτ, γνωριμίες και… πολυκοσμία; Θα τα έχεις! Θες ηρεμία, σχέση και καμαρούλα μια σταλιά; Θα τα έχεις κι αυτά!

2. 1ο δεκαήμερο ένα πράγμα μόνο δεν θέλω! Με το ολόγιομο Φεγγάρι στο δικό σου δεκαήμερο και ζώδιο, στο τέλος του Μάη, η ψυχή σου γίνεται χειμωνιάτική κι ας είναι έξω καλοκαιράκι! Μην «πέφτεις» χωρίς λόγο! Συνέχισε να χαμογελάς και συγκράτησε τα νευράκια σου!

3. 2ο δεκαήμερο και εσύ με την σειρά σου θα έχεις ευκαιρία για να ηρεμήσεις επιτέλους στον συντροφικό τομέα! Ξαφνικά το «Εγώ», γίνεται «Εμείς»!

4. Αλλά το νου σου! Με Αφροδίτη και Ποσειδώνα να κοντραρίζονται και στο δικό σου 2οδεκαήμερο, για άλλη μια φορά παραμυθιάζεσαι, πιστεύεις μεγάλα λόγια και διαλέγεις ένα ψέμα που απλά σε συμφέρει…

5. Για σένα του 3ου, τι να πρωτοπώ! Ο Μάιος θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες και μάλιστα ξαφνικές που θα σε χαροποιήσουν και θα σου αλλάξουν όλα σου τα δεδομένα! Ετοιμάσου να μείνεις με το στόμα ανοιχτό βλέποντας το όνομα που σου στέλνει μήνυμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Δυστυχώς ο μπαμπάς Κρόνος δεν σταματά να «χτυπά» ούτε αυτό τον μήνα, ιδίως στον συντροφικό τομέα που θα φέρει ρήξεις, που αν δεν τις χειριστείς σωστά, θα γίνουν πληγές ανοιχτές…

2. Έχουμε και τα θετικά μας όμως 1ο δεκαήμερο! Ερωτικά επιτεύγματα, αξιόλογες κατακτήσεις και ποιοτική διασκέδαση θα σε κάνουν να πάρεις αυτό ακριβώς που αξίζεις, αλλά μέσα από καλοπέραση! Δεν είναι κακό…

3. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, κάνε πάρτι! Όλα μα όλα θα πάνε τέλεια και ένα μπορώ να σου υποσχεθώ: Θα περάσεις τέλεια και μάλιστα κατακτώντας ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο!

4. Αιγόκερε του 3ου!!! Προσοχή! Τόση λογική έχεις και πάει χαμένη! Παρασύρεσαι από πάθη, νεύρα, ζήλια και τάση για εξουσία και γίνεσαι κακούλης! Σόρρυ, αλλά πάνω σου θα γυρίσει όλο αυτό!

5. Ομολογώ βέβαια Αιγόκερε του 3ου, ότι όλα αυτά θα τα ξεπεράσεις εύκολα! Όσα λάθη και να κάνεις, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν από το σύμπαν θα είναι σαφώς περισσότερες και πιο απολαυστικές! Πέρασε όμορφα λοιπόν και άσε τα… σκοτάδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Η πρώτη κόντρα από τον κυβερνήτη ήρθε Υδροχόε του 1ου… Εκρήξεις, ανατροπές, δυσάρεστες απότομες αλλαγές στον έρωτα σε αποσυντονίζουν! Υπομονούλα!

2. Υπομονούλα Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, κυρίως για τα καλά που θα έρθουν τέλος του μήνα! Περνάς υπέροχα και χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις, πάθος και ρομαντισμό!

3. Και εσύ μια από τα ίδια 2ο δεκαήμερο! Λάμψη, τύχη και θαυμαστές ανανεώνουν την ερωτική σου ζωή και πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα!

4. Μήπως όμως το παρακάνεις 2ο δεκαήμερο; Γλέντα το, οκ, αλλά να ξέρεις στον έρωτα και στην αγάπη, επιπολαιότητα και ανωριμότητα πληρώνονται!

5. Εσύ του 3ου δεκαημέρου είσαι σούπερ παιδί μου! Πρώτον επιτέλους ηρεμείς από τα σκαμπανεβάσματα του Απρίλη και δεύτερον έρχονται κάτι ξαφνικά μηνυματάκια στο κινητό σου που θα σε… τρελάνουν!

ΙΧΘΥΣ

1. Ψαράκι του 1ου,όχι απλά θα έχεις μηνυματάκια και τηλεφωνηματάκια, αλλά θα καταλήξουν και σε κάτι μόνιμο και σίγουρο! Δεν σε χαλάει καθόλου όμως!

2. Το τέλος του Μάη όμως σε παρασύρει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που σε εκθέτουν… Συγκρατήσου για να μην πάει στράφι όλος ο υπόλοιπος θετικός Μάης!

3. Εξομολογήσεις 2ο δεκαήμερο! Μόνο αυτό θα σου πω! Έρχονται λογάκια, μηνύματα και ειδήσεις ρομαντικές και εξομολογητικές…

4. …προσοχή όμως… Καλές οι εξομολογήσεις, αλλά μην παραμυθιαζόμαστε κιόλας 2οδεκαήμερο, ότι όλες είναι ειλικρινής και τίμιες…

5. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μην μιλάς καν! Ή μάλλον μίλα πολύ! Ο επικοινωνιακός ερωτικός τομέας φωτίζεται και έρχονται νέα πρόσωπα και ανανεωμένες καταστάσεις που θα σε κάνουν να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...