Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Ζώδια: Κατασκοπευτικός ο ρόλος του Ερμή, από τον Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

Αγαπητά μου ξωτικά! Πώς μπορώ να αντισταθώ.. σε αυτό το ζώδιο που λέγεται Σκορπιός! Ο φτερωτός άγγελος Ερμής, βρήκε την ευκαιρία να φορέσει τα μαύρα του φτερά, να γίνει λίγο κακό παιδί και να κάνει καμιά ζαβολιά, έτσι για την τσαχπινιά!

Και ξαφνικά τα μαντάτα έχουν έναν αέρα Σκορπίσιο! Νευράκια πολλά θα έλεγα, κυρίως οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, τις μέρες αυτές! Κόκκινο πανί και ντου από παντού! Βγαίνει αυθόρμητα το θέμα, έχει και ο καθένας τα βάσανά του, ας τραγουδήσουμε λοιπόν φωτιά στα Σαββατόβραδα και σε όλες τις καθημερινές.. 😏! Μέχρι και τις 24/11 ζόρικα τα πράγματα επικοινωνιακά κυρίως.. Μετά όπως φαίνεται μπαίνουμε σε Christmas mood!

Σοβαρά τώρα, ο Ερμής από τον Σκορπιό, δέχεται τις καλές και τις κακές επιρροές του, το μήνυμα που θα λάβει ο καθένας από εμάς, είναι ένας γρίφος! Κάποιοι θα τον λύσουν εύκολα, κάποιοι ίσως και καθόλου! Ο λόγος μας γίνεται κάπως επιθετικός, αρπαζόμαστε με το παραμικρό και υπάρχει μια ένταση γενικώς, σε όλες τις σχέσεις, ακόμα και στις πιο ωραίες!
Πλην των ζωδίων που επηρεάζονται άμεσα, προτείνω οι μισοί να κάνουν πίσω, αφού οι άλλοι μισοί θα είναι του λωλού! Το «Εγώ» του καθενός θα καθορίσει το αποτέλεσμα! Βλέπω οι παρεξηγήσεις να έχουν την τιμητική τους, πού να ήταν και ανάδρομος;;; Πάλι καλά!

Οπως φαίνεται 10/11 είναι μια πολύ δύσκολη μέρα! Θα τη φορέσουμε την πανοπλία να το ξέρετε αυτό.. Αγωνιώ για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το στράβωμα του Κρόνου από τον Υδροχόο; Διπλό το χτύπημα! Απρόβλεπτο! Εξοργιστικό; Τι δεν έγινε σωστά; Ποιος θα μπει τιμωρία στο ένα πόδι; Για να δούμε.. τι θα δούμε!
Προτείνω όπου μυρίζει μπαρούτι η δουλειά, εξαφάνιση από την πίσω πόρτα! Αλλιώς; Μπουρλότο! 😳..

Κριός
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας βάζει σε μια διαδικασία πολύ μυστήρια! Ξαφνικά ότι φοβόσασταν να ρωτήσετε καιρό τώρα, θα το κάνετε τις μέρες του Νοέμβρη! Σκαλίζετε θέματα που καίνε, σε προσωπικό επίπεδο κυρίως και είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε και την πιο σκληρή πραγματικότητα! Ή τώρα ή ποτέ! Οι απαντήσεις που θα λάβετε, καθοριστικές για το μέλλον είτε μιας ερωτικής σας σχέσης, είτε ακόμα και μια φιλικής! Θέματα οικονομικά σας στρεσάρουν είτε αφορούν εσάς άμεσα, είτε κάποιους άλλους! 


Ταύρος
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας αποκαλύπτει με κάθε τρόπο, εκείνα τα πρόσωπα που θέλουν το κακό σας, είτε στη δουλειά, είτε στο φιλικό σας το περιβάλλον! Το «πίσω μου σε έχω» δεν υφίσταται πια, οπότε γνωρίζετε ξεκάθαρα στο πώς να κινηθείτε! Το μήνυμα του Ερμή, είναι πως καιρός το θέμα της συντροφικότητας, να πέσει πάνω στο τραπέζι των μοναχικών Ταύρων! Βέβαια, όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη και αντίστροφα επίσης! Κάποιοι πιέζετε για απαντήσεις, με το Ταυρίσιο το πείσμα σας και γίνεστε ενοχλητικοί!

Δίδυμος Ο Ερμής από τον Σκορπιό, φανερώνει «γλυκά» το τι εικόνα έχουν οι άνθρωποι που συνεργάζεστε καθημερινά κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ναι μεν είστε θετικοί σε νέες αρμοδιότητες, κάνετε και υπερωρίες αρκετοί, όμως υπάρχουν όρια, που δε πρέπει να ξεπερνιούνται! Τραβήξτε την κόκκινη γραμμή, δίχως υπερβολές και δίχως να προκύψουν εντάσεις! Η αλήθεια να λέγεται τη σωστή χρονική στιγμή όμως! Μην είστε καυστικοί! Ένα ζόρικο πεσκέσι λαμβάνετε, που θα χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να γίνει δικό σας εξολοκλήρου!

Καρκίνος
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, «κατασκοπεύει» τη ψυχή σας και σας ωθεί στο να πάρετε πάνω σας περισσότερα βάρη από ότι σας αναλογούν, προκειμένου να αγαπήσετε ξανά με τον σύντροφό σας και τους ανθρώπους σας! Αφού κατά βάθος αποζητάτε την ηρεμία στις σχέσεις σας, ας κάνετε το πρώτο βήμα, ας ρίξετε νερό στο κρασί σας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Ξεπεράστε τον εαυτό σας, για να τον ξεπεράσουν και οι άλλοι! Βέβαια, ο Ερμής σας κάνει επιθετικούς, ανταγωνιστικούς και βάζει λάθος λέξεις στο στόμα σας! Το νου σας!

Λέων
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας δημιουργεί εμμονές, τύπου όλο και κάποιος κατασκοπεύει το σπιτάκι σας και το πώς ζείτε μέσα σε αυτό! Το γεγονός αυτό, σας κλείνει ακόμα πιο πολύ μέσα, το μυαλό σας ταξιδεύει στα παλιά, χαλάτε τη ζαχαρένια σας, ίσως άνευ λόγου και αιτίας! Ο Ερμής σας βάζει σε μια τρελή διαδικασία, να αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας, ακόμα και να πετάξετε πράγματα που σας θυμίζουν πρόσωπα που κάποτε σας πλήγωσαν! Προσοχή στο τιμόνι, γιατί το σύμπαν σας φουντώνει και σας κάνει τέρμα αφηρημένους!

Παρθένος
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας μεταμορφώνει σε κατάσκοπο, μια από τις αγαπημένες σας συνήθειες! Το διάστημα αυτό θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε, προκειμένου να αντλήσετε πληροφορίες που σίγουρα θα τις χρειαστείτε στο άμεσο μέλλον! Φροντίστε να ξεπορτίσετε επίσης, οι συναντήσεις κάνουν καλό, αφού εμπνέουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας! Το κουτσομπολιό επίσης πηγαίνει σύννεφο! Να προσέχετε τι λέτε και πού, γιατί η φαντασία τρέχει και μπορεί να δώσετε λανθασμένα σήματα!

Ζυγός
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, τονίζει την όσφρησή σας, αφού μυρίζεστε το χρήμα πολύ πιο εύκολα το διάστημα αυτό και βρίσκετε τον τρόπο να το βάζετε και στην τσέπη σας! Αρκετοί βγάζετε λεφτά από πηγές που δε το περιμένετε! Αξιοποιήστε όλα σας τα ταλέντα και ξεχάστε τις τεμπελιές! Ο Ερμής φέρνει το χρήμα, όμως το διώχνει μακριά, αφού συνήθως ότι έρχεται εύκολα, ξοδεύεται επίσης εύκολα και εσείς ανήκετε στους expert της παρέας! Πολλές οι συζητήσεις που δε βγάζουν κάπου! Αποφύγετε τις ανούσιες εντάσεις λοιπόν!

Σκορπιός
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, είναι η αιτία που «ράβετε» το στόμα σας, βλέπετε τα πάντα και ακούτε ακόμα πιο πολλά! Οι κεραίες σας τεντωμένες, εσείς και ο Πουαρό! Το διάστημα αυτό δημιουργείτε προβληματισμούς στους τριγύρω, προσμένοντας τις λύσεις που θα επιλέξουν, γιατί οι πράξεις λένε πάντα την αλήθεια! Αρκετοί Σκορπιοί, βάζετε πλάνο ομορφιάς, όλο και κάποια έκπληξη ετοιμάζεστε να κάνετε, σε μια ψυχή εκεί έξω! Ο Ερμής σας κάνει τέρμα ανταγωνιστικούς, εγωιστές και πεισματάρηδες επίσης! Ψυχραιμία..!

Τοξότης
Ο Ερμής από τον Σκορπιό βάζει την διαίσθησή σας στα κόκκινα! Νιώθετε πως οι γύρω σας έχουν απίστευτη αρνητική ενέργεια, γεγονός που σας επηρεάζει άμεσα και κάτι πρέπει να κάνετε για να μη συμβαίνει αυτό! Από τη μια χρειάζεστε τον χρόνο σας για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και από την άλλη προτιμάτε τις παρέες σας για να ξεχνιέστε! Πολλά τα κακοπροαίρετα κουτσομπολιά, να τα αποφύγετε σε κάθε περίπτωση! Ο Ερμής σας προκαλεί μια νευρικότητα, δεν ανέχεστε πολλά, αντιδράτε με άσχημο τρόπο!

Αιγόκερως
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας μεταμορφώνει σε καλοπροαίρετους κατάσκοπους, δηλαδή το διάστημα αυτό, ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα, δίχως να πάρει χαμπάρι κανείς! Ανέμελοι και πιο φιλικοί κάνετε τους τριγύρω να σας συμπαθήσουν ακόμα πιο πολύ! Ο Ερμής σας βοηθά να δείξετε την καλή πλευρά του εαυτού σας, οπότε τα νέα φτάνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα στα αυτιά σας! Έχετε το μέλι τις μέρες αυτές και σας προτιμούν! Μια έκπληξη σας έχει ο Ερμής που θα σας ξεβολέψει και θα σας αναστατώσει πολύ!

Υδροχόος
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας πωρώνει με το «Εγώ» σας και την επαγγελματική σας την πορεία! Φαντάζεστε τον εαυτό σας πολύ ψηλά, κάποιοι έχετε τα φόντα, όμως θα πρέπει να το πάρετε πολύ αλλιώς το πράγμα και εκεί έχουμε πρόβλημα! Έχετε όρεξη να επενδύσετε στον εαυτό σας, όμως πάνω από όλα πρέπει να έχετε καλούς τρόπους συμπεριφοράς και να πηγαίνετε πού και πού με τα νερά των άλλων! Ο Ερμής σας πεισμώνει «άσχημα»! Βρίσκετε πως είναι ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις, πως οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν, πάντα όμως με τα δικά σας τα θέλω! Κάτι σας αποσυντονίζει εντελώς!

Ιχθύες
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας ανάβει ένα τρελό πράσινο φως, στα πάντα όλα! Τι σας νοιάζει το αν πέφτουν κορμιά δίπλα σας, εσείς τον χαβά σας! Βασικά κάπου σας βάζει ο Ερμής και δρόμο! Ένα ταξιδάκι στα ξάφνου, άκρως ανανεωτικό! Κάτι που σας βασάνιζε τη ψυχή βρίσκει τη λύση του ως δια μαγείας, προφανώς τα μαντάτα του Ερμή είναι χαρωπά και κάπως έτσι παίρνετε μεγάλη ανάσα! Θετικές σκέψεις λοιπόν και όλα θα πάνε καλά! Μυστήριες συναντήσεις προκαλεί ο Ερμής, όμως καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...