Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Ζώδια και καλοκαιρινοί έρωτες!

Όλες μας έχουμε ζήσει έστω και μία φορά αυτό το δυνατό συναίσθημα που ακούει στο όνομα καλοκαιρινός έpωτας. Γιατί άραγε όλες μας έχουμε δυνατές αναμνήσεις απ’ τα καλοκαίρια μας και τους άντρες που έχουμε γνωρίσει στις διακοπές;

Το να πηγαίνεις διακοπές με τις φίλες σου συνεπάγεται πως θα γνωρίσεις πολλές παρέες αγοριών και κάπου εκεί ξεκινά το παιχνίδι. Όλοι μας το καλοκαίρι είμαστε πολύ περισσότερο ξέγνοιαστοι, δεν σκεφτόμαστε την καθημερινότητα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αντιστάσεις μας να χαλαρώνουν και να ερωτευόμαστε ή έτσι νομίζουμε τον όμορφο άντρα που θα μας προσεγγίσει.

 

Μπορεί να ακούγεται πολύ ρομαντικό και όσες από εμάς έχουν βιώσει αρκετούς καλοκαιρινούς έpωτες ξέρουμε πως συνήθως δεν διαρκούν παραπάνω από τις καλοκαιρινές διακοπές ή μέχρι το φθινόπωρο. Όταν ξεκινούν και πάλι οι υποχρεώσεις και επιστρέφουμε στην καθημερινότητα συνήθως ο ένας από τους δύο θα κάνει πίσω και κάπου εκεί θα ξεκινήσει η απογοήτευση, ώσπου να συνειδητοποιήσουμε και εμείς πως δεν ήταν κάτι παραπάνω.

Δεν το αντιμετωπίζουν όλοι όμως το ίδιο και κάπου εδώ έρχονται τα ζώδια για να μας βοηθήσουν και να δούμε πως πρόκειται να εξελιχθεί αυτό που μόλις ξεκίνησε ή πως θα είναι η δική μας στάση μετά το τέλος των διακοπών και τι αναζητά ο καθένας μας από την καλοκαιρινή αγάπη.

Πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τους καλοκαιρινούς έρωτες

Κριός

 

Η τολμηρή και παρορμητική προσωπικότητα ενός Κριού μπορεί να τον φέρει κοντά με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους το καλοκαίρι, αλλά με κανέναν από αυτούς δεν θα ξεκινήσει μια σοβαρή σχέση. Πέρνα καλά στις διακοπές και από Σεπτέμβρη βλέπουμε για δεσμεύσεις.

Ταύρος

 

Οι Ταύροι είναι αρκετά εγωκεντρικοί και αν έχουν ήδη κανονίσει το πρόγραμμά τους για τις διακοπές δεν ψάχνουν κάποιον για σχέση, γιατί αυτό μπορεί να τους ανέτρεπε τα σχέδια. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα γνωρίσεις καινούρια άτομα. Μπορεί κάποιο από αυτά να έχει τα φόντα μιας μελλοντικής σχέσης, αλλά αυτό θα το κρίνεις μετά το τέλος των διακοπών.

Δίδυμοι

 

Οι Δίδυμοι δεν λένε ποτέ όχι στις γνωριμίες, το φλερτ, ούτε βάζουν χρονοδιαγράμματα. Γι΄αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν μια νέα σχέση, όπως επίσης μπορεί να ξεκινήσουν κάτι με κάποιον που μέχρι τώρα ήταν φίλοι και κάτι νέο γεννιέται στην μεταξύ τους σχέση.

Καρκίνος

 

Ο Καρκίνος έλκεται από όσους τον αφήνουν να είναι ο εαυτός του και να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Φέτος το καλοκαίρι μπορεί στις διακοπές σου να βρεις τον έναν που θα γίνει προτεραιότητά σου κι εσύ η δικιά του.

Λέων

 

Στον Λέων αρέσουν οι περιπέτειες και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Δύσκολα θα μπει σε μια σχέση, αλλά θα ευχαριστηθεί αρκετά τις εφήμερες σχέσεις.

Παρθένος

 

Οι Παρθένοι συνηθίζετε να τρομάζετε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Αφήσου ελεύθερη και αυτός που θα γνωρίσεις, αν τον αφήσεις να σε πλησιάσει και να σε γνωρίσει μπορεί να είναι η επόμενη σχέση σου.

Ζυγός

 

Ο Ζυγός αν γνωρίσει κάποιον που του αρέσει πραγματικά δύσκολα μπορεί να αντισταθεί. Έτσι είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια νέα σχέση μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.

Σκορπιός

 

Σίγουρα έχεις πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Το πως εξελίσσονται αυτές οι γνωριμίες όμως είναι καθαρά στο δικό σου χέρι και το πως θα διαχειριστείς όλη την ένταση για περιπέτεια που έχεις.

Τοξότης

 

Ένας Τοξότης μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση μέσα στο καλοκαίρι αν ευδοκιμούν οι συνθήκες. Το φετινό καλοκαίρι ίσως δεν είναι τόσο εpωτικό από την αρχή, αλλά μπορεί κάτι νέο να γεννηθεί ή να γίνει μια σημαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί με τον καιρό.

Αιγόκερως

 

Ο Αιγόκερως είναι πολύ αποφασιστικό ζώδιο και για αυτό η τύχη του είναι καθαρά στα χέρια του. Αν θέλεις να περάσεις καλά μόνο το καλοκαίρι μπορείς να το κάνεις. Αν θέλεις να μπεις σε μια σχέση μπορείς να την ξεκινήσεις, ενώ αν θέλεις να συνεχίσεις να πορεύεσαι σαν singe, επίσης. Όλα εξαρτώνται από εσένα και τη δυναμική σου.

Υδροχόος

 

Η προσωπικότητά σου δύσκολα σου επιτρέπει να περάσεις καλά μόνο για μια μέρα και μετά να συνεχίσεις τη ζωή σου σαν να μην έγινε τίποτα. Αν βρεις κάποιον που σου αρέσει, δύσκολα θα τον αφήσεις να φύγει. Αν αυτό δεν φοβίσει τον άντρα που θα γνωρίσεις, αλλά έχει κι εκείνος την ίδια αντιμετώπιση, σίγουρα μπορεί να καταλήξετε σε μια μακροχρόνια σχέση.

Ιχθύς

 

Μπορεί οι περισσότεροι να αναζητούν απλά έναν καλοκαιρινό έpωτα για να περάσουν καλά και τίποτα παραπάνω, αλλά εσύ δεν ανήκεις σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Αναζητάς την αληθινή αγάπη και αν το βάλεις στόχο μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...