Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020
11.5 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 Νοεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1942.... Κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία - θρύλος του Μάικλ Κέρτιζ "Καζαμπλάνκα", με πρωταγωνιστές τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

Ζώδια Νοεμβρίου : Αναλυτικές προβλέψεις για όλο το μήνα!

Τι επιφυλάσσεται ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

Τα φεγγάρια: Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29. Πανσέληνος στον Ταύρο στις 14.

Οι πλανήτες: Ερμής στον Τοξότη από τις 13/10, Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 12/10,

Άρης στον Υδροχόο από τις 9/10, Ανάδρομοι Ουρανός/Ποσειδώνας.

Σκορπιός

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είσαι χαρούμενη, ερωτική και εκδηλωτική και αυτά ανθίζουν τη σχέση σου. Μην ενθουσιάζεσαι όμως, μείνε με τα πόδια στη γη. Ζήσε τη στιγμή και μην κάνεις μελλοντικά σχέδια δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις δοκιμάζονται. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, αλλά δε θα θέλεις να δεσμευτείς, γιατί κάποιοι παλιοί φόβοι υπάρχουν ακόμη. Μη βιάζεσαι, όταν αισθανθείς έτοιμη,
η ευκαιρία θα παρουσιαστεί.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είσαι φορτωμένη με υποχρεώσεις, ξεχειλίζεις ενέργεια και θέλεις να δείξεις τις ικανότητές σου φτάνοντας στα άκρα για άλλη μια φορά. Αναζητάς την αλλαγή, γίνεσαι επίμονη και κάνεις μόνο όσα εσύ σκέφτεσαι. Μη ρισκάρεις με υπερβάσεις, μείνε αρχηγός με χαμηλό προφίλ.
ΤΙΡ: Με την Πανσέληνο στις 14, ο σύντροφος ή κάποιοι συνεργάτες ζητούν τη βοήθειά σου.

 

Κριός

21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας είναι σύνθετος στα αισθηματικά όχι τόσο γιατί θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, αλλά γιατί επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα σου ρίχνουν το ηθικό και τη διάθεση. Θα είσαι σαν λιοντάρι στο κλουβί, προσπάθησε τουλάχιστον να μην είσαι επιθετική. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία νέων γνωριμιών είτε από το εξωτερικό είτε μέσω Διαδικτύου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δραστηριοποιήσου συλλογικά γιατί μπορεί να ενταχθείς σε μια καινούρια ομάδα. Ενδεχομένως να δεχτείς νέες προτάσεις, ίσως και για αλλαγή επαγγελματικής καριέρας. Σκέψου ήρεμα τα συν και τα πλην πριν αποφασίσεις. Οι σχέσεις σου με άτομα κύρους βελτιώνονται.
ΤΙΡ: Προσοχή στα έξοδά σου με την Πανσέληνο στις 14.
Ταύρος

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ζεις μια περίοδο με πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου. Δύσκολο να βρεθεί η μέση λύση, προσπάθησε τουλάχιστον να διατηρήσεις το διάλογο για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Αν είσαι μόνη, χρησιμοποίησε τη γοητεία της Πανσελήνου στις 14, καθώς τότε η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και σου δίνονται ευκαιρίες για καλές γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έχεις πολλές υποχρεώσεις και άγχος για να τις διαχειριστείς όλες όπως ακριβώς θέλεις, αλλά δε δέχεσαι βοήθεια από κανέναν. Δούλεψε ομαδικά, επικοινώνησε σωστά και δείξε με όμορφο τρόπο τα κίνητρά σου σε ανώτερα πρόσωπα. Άκου και τις ιδέες των συναδέλφων σου, γιατί όλοι μαζί θα καταφέρετε κάτι καλό. Είναι πολύ πιθανό να σου ανατεθεί ένα ηγετικό πόστο.
ΤΙΡ: Διεύρυνε το φιλικό σου κύκλο.
Δίδυμοι

21 ΜΑΪΟΥ-20 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είσαι επικεντρωμένη στη σχέση σου και έχεις ανάγκη να δείξεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, που έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Όμως δε θα σε καταλαβαίνει ή εσύ δε θα τον καταλαβαίνεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαμάχες και να επαναφέρεις στη σχέση σου το ρομαντισμό. Αν είσαι μόνη, σε πλημμυρίζει η χαρά της ζωής και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ριχτείς σε μια συναισθηματική περιπέτεια.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ένας παραγωγικός και δυναμικός μήνας κι εσύ θα ανοίξεις φτερά! Μείνε σταθερή στους στόχους σου και θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες. Μην επαναπαύεσαι! Ταξίδια, σπουδές, συνεργασίες, νομικά και πνευματικά θέματα ευνοούνται. Ίσως κάποια σχέδια κολλήσουν εξαιτίας οικονομικών εμποδίων προς το τέλος του μήνα.
ΤΙΡ: Εμπιστεύσου τις επιλογές σου και δε θα βγεις χαμένη.

 

Kαρκίνος
21 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Εντάσεις κρύβει αυτός ο μήνας. Θα είσαι αρκετά αφηρημένη και απρόσεκτη και ο σύντροφός σου θα αισθανθεί παραμελημένος. Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τα κοινά προβλήματα για να αποφύγεις διαμάχες. Αν είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε περιμένει. Βγες από το καβούκι σου για να τον ανακαλύψεις. Αρκεί να πιστέψεις στη μαγεία του έρωτα αλλά κυρίως στον εαυτό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είσαι παραγωγική και επαγγελματίας. Προχώρα μπροστά συγκεντρωμένη και δούλεψε ομαδικά για να εξελιχθείς. Διατήρησε χαμηλό προφίλ γιατί έτσι ανώτερα πρόσωπα θα σε εκτιμήσουν περισσότερο.
ΤΙΡ: Κοινά οικονομικά και σχέσεις σου σε απασχολούν.

Λέων

23 ΙΟΥΛΙΟΥ-22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Μιλάς ανοιχτά χωρίς να σε ενδιαφέρει τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο ταίρι σου. Οι τόνοι αντιπαράθεσης ανεβαίνουν και δεν υπάρχει διάθεση για συγγνώμη. Προς το τέλος του μήνα όμως κυριαρχεί το συναίσθημα έναντι της λογικής. Αν είσαι μόνη, κριτικάρεις, γκρινιάζεις και δεν αφήνεις σε κανέναν περιθώριο να σε πλησιάσει. Μάλλον πρέπει να περιορίσεις το εγώ σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι συνομιλητές σου δε σε καταλαβαίνουν και τα θέματά σου δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, υπάρχουν καθυστερήσεις. Έχεις την τάση να τα τινάξεις όλα στον αέρα, αλλά κάνε υπομονή και οργανώσου διαφορετικά για να μην ενοχληθούν ανώτερα πρόσωπα.
ΤΙΡ: Μέχρι τις 11 διασκέδασε με φίλους και προώθησε δημιουργικά σχέδια.
Παρθένος
23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας ερωτικός μήνας και θα καταφέρεις μέσα από το διάλογο να εξομαλύνεις τυχόν διαφορές με το ταίρι σου. Έχεις χαλαρώσει, είσαι τρυφερή και ενδυναμώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Δε θέλεις να χάνεις το χρόνο σου, ψάχνεις τη σταθερότητα και την αρμονία, είσαι εκλεκτική, μη γίνεις όμως τελειομανής, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, έχεις ανάγκη για αλλαγή, για κάτι νέο. Είναι κατάλληλη στιγμή για να εξελιχθείς. Είσαι ικανή να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση, να κάνεις άλματα και είσαι τυχερή καθώς ανώτερα πρόσωπα σε στηρίζουν. Προσοχή στα οικονομικά, μην μπλέξεις αγαπημένα πρόσωπα με αυτά.
ΤΙΡ: Ξεκίνα δίαιτα και γυμναστική.
Ζυγός
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είσαι λίγο απόμακρη και το ταίρι σου μπορεί να ανησυχήσει για το μέλλον της σχέσης σας. Δες τα πράγματα διαφορετικά και μην αφήνεις τη ρουτίνα να σας φθείρει. Αν είσαι μόνη, αναζητάς έναν εποικοδομητικό έρωτα. Οι σκέψεις σου είναι ξεκάθαρες και ξέρεις πλέον τι θέλεις. Χαλάρωσε και πέρνα όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αναζητάς την καινοτομία και την αλλαγή και η συμπεριφορά σου μπορεί να παραξενέψει τους συναδέλφους σου. Μη βιάζεσαι, έχεις ανάγκη τη στήριξη για να πας ένα βήμα παρακάτω. Συμβόλαια, συμφωνίες και επιχειρηματικά σχέδια δρομολογούνται.
ΤΙΡ: Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και η τύχη σου χαμογελά. Απόφυγε όμως την αλαζονεία και την υπεραισιοδοξία.
Τοξότης
22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Αν υπάρχει συνεννόηση με το ταίρι σου, όλα θα εξελιχθούν καλά και αν μετριάσεις τον παρορμητισμό σου, ακόμα καλύτερα. Μη δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είσαι μόνη, θα έχεις εκπλήξεις, αλλά μη βιαστείς να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Μην εξιδανικεύεις γιατί θα πέσεις από τα σύννεφα. Γνώρισε καλά τον άλλο πριν δοθείς ολοκληρωτικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είσαι υπερφορτωμένη, οι ρυθμοί είναι έντονοι, οι υποχρεώσεις πολλές. Μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις περιορίζουν το χρόνο σου. Η αποτελεσματικότητά σου όμως σου επιτρέπει να διεκπεραιώσεις τα θέματα που σου εμπιστεύονται. Μια προαγωγή είναι πιθανή, πάρε το χρόνο σου να τη σκεφτείς, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
ΤΙΡ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 29 φέρνει αλλαγές.

Αιγόκερως
21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είσαι παρούσα στη σχέση σου αυτόν το μήνα και επενδύεις. Κάνεις διάλογο, σχέδια για το μέλλον και οι διαμάχες του παρελθόντος απομακρύνονται. Αν είσαι μόνη, ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν είναι μακριά. Κάνε σωστή επιλογή καθώς αναζητάς τη σοβαρότητα και τη διάρκεια και όχι πρόσωπα δεσμευμένα, ή σιγουρέψου ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία πριν δοθείς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Διαθέτεις ενέργεια, δυναμισμό και δημιουργικότητα. Έχεις άριστες και καινοτόμες ιδέες. Είναι πολύ καλή περίοδος για να κάνεις επαγγελματικές αλλαγές, ενώ μια προαγωγή είναι πιθανή. Η ομαδική εργασία ευνοείται. Απόφυγε το παρασκήνιο αλλά και την υπερκατανάλωση.
ΤΙΡ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 12, εκδηλώνεσαι και απελευθερώνεσαι.
Υδροχόος
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα δεν ξέρεις τι θέλεις, τίποτα δε σε ευχαριστεί, δεν ασχολείσαι με το ταίρι σου και δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις τις καταστάσεις. Απόφυγε τις διαμάχες και πάρε χαρά από την κοινωνική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, θα αναζητάς περισσότερο την ηρεμία στο σπίτι σου αποφεύγοντας τον έρωτα. Βγες, διασκέδασε και δες τα πράγματα διαφορετικά για να ξαναβρείς τη φόρμα σου προς τα τέλη του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είσαι ήδη φορτωμένη και θα επιβαρυνθείς κι άλλο, όμως ο επαγγελματισμός και ο δυναμισμός σου σου επιτρέπουν να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να τα διαχειριστείς όλα τέλεια. Δε συγχωρείς τις καθυστερήσεις και έρχεσαι άμεσα σε αντιπαραθέσεις. Πρόσεξε μην το πληρώσεις ακριβά αυτό.
ΤΙΡ: Η Νέα Σελήνη στις 29 φέρνει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε επηρεάσει με τις καινοτόμες ιδέες του.
Ιχθύες
19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είσαι τρυφερή και δείχνεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Ο έρωτας είναι η προτεραιότητά σου. Θέλεις να ενδυναμώσεις τη σχέση σου και δε διστάζεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, ο μήνας αυτός είναι ήσυχος. Ασχολείσαι με τους φίλους σου, διασκεδάζεις και περνάς χρόνο μαζί τους. Επικεντρώνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου απ’ όσο στον έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Η οργάνωση και η ικανότητά σου θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Έχεις την κατάλληλη ενέργεια να ασχοληθείς με σχέδια του παρελθόντος και να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, τολμάς και εξελίσσεσαι.
ΤΙΡ: Μην μπλέκεις φίλους με οικονομικά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ σήμερα, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων, που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την περιουσία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αργότερα μέσα στη μέρα, θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς.

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ,...

Συντάξεις Νοεμβρίου: Γιατί δεν πληρώθηκαν χιλιάδες συνταξιούχοι – Αποκαθίσταται το πρόβλημα

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στην πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα χιλιάδες συνταξιούχοι να...

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν – Οι ημερομηνίες για κάθε Ταμείο

Η καταβολή των συντάξεων για τον μήνα Νοέμβριο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή