Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
19.6 C
Athens

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Αυγούστου;


Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα.

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, μπορεί η μέρα να φέρει ψυχαγωγικές στιγμές και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν πρέπει να αφεθείς και να φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην παρασύρεσαι σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις βαθιές σου επιθυμίες, τους ουσιαστικούς σκοπούς σου και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένεια σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να κλονιστούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, υπάρχει έντονα η πιθανότητα, να κλονιστούν, οι κοινωνικές επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, οι μετακινήσεις σου, οι συμφωνίες σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην μπλέκεις σε κουτσομπολιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεχωρίζεις για ενισχυμένη σου ώριμη γοητεία! Ωστόσο, το παρακάνεις με απαιτητικότητα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε δογματική συμπεριφορά και θεωρείς δεδομένες σχέσεις και καταστάσεις, γεγονός που θα φέρει απώλειες!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή, αφού η όψη της ημέρας σε αφορά άμεσα! Οφείλεις να προστατέψεις ό,τι σου έχει δώσει το σύμπαν την τελευταία περίοδο ώστε να καταφέρεις να τα κρατήσεις στην ζωή σου! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται και επιπλέον φέρνει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις βαθιές σου επιθυμίες και τις πραγματικές σου ανάγκες! Δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, αφού άγχος, φοβίες και ανασφάλειες, σε βασανίζουν και πάλι! Προσπάθησε επίσης, να αποφύγεις παρασκηνιακές επικοινωνίες και δράσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον σημαντικό για εσένα, φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε ξεσπάσματα και σε εγωιστικές συμπεριφορές απέναντι στους φίλους σου, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και κόντρες, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις σε αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Φρόντισε να συγκρατηθείς και να μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές και βιαστικά λάθη, διότι θα καταστρέψεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα κάποιες καταστάσεις και ορισμένα γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από συνομιλίες, συναναστροφές, συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν προβλήματα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου! Επιπλέον, προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα κάποιοι προβληματισμοί, εντείνονται και σε ταλαιπωρούν. Δυστυχώς το ταλέντο της διορατικότητας, η σοφία και η πειθώ σου, δεν σε βοηθούν για να γλιτώσεις τις κακοτοπιές! Με την Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, θα έρθουν αποκαλύψεις, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει να δεις κάποιες αρνητικές αλήθειες, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αναμένονται εντάσεις και ρήξεις, γι’αυτό καλό θα ήταν, να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες συζητήσεις και αποφάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αναμένεις πολλά προβλήματα και αναποδιές στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα! Κόψε άμεσα κακές συνήθειες σου και περιόρισε βιαστικά λάθη, που σε ωθεί να κάνεις η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου και τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οικονομική κρίση : Κοντά στην «ταφόπλακα» Ταύροι, Υδροχόοι και άλλο ένα ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα μας προειδοποιεί για τα νέα δεδομένα, που ισχύουν για τα ζώδια, ιδίως στα οικονομικά τους και όχι μόνο, καθώς σε αρκετά...

Σε… ερωτική εγρήγορση : Κίνδυνος απογοήτευσης για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλο ένα ζώδιο

Μεγάλη προσοχή παρά τις απλόχερες προσφορές του έρωτα ΚΡΙΟΣ Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολλές εξελίξεις, έντονη κινητικότητα και δράση στον τομέα των...

«Ανεμοστρόβιλος» Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και…

Ήλιος αντίθεση με Δία. Ένταση σε συναισθήματα. Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Απροσδόκητα περιστατικά. Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Το πεπρωμένο επεμβαίνει συναισθηματικά με...

Η Αφροδίτη «τσακώνεται» με τον ανάδρομο Ποσειδώνα: Αστρολογική βόμβα για τα 12 ζώδια!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, την σημερινή ημέρα, προσγειώνεσαι και σοβαρεύεσαι! Δεν συγκινείσαι πλέον από περιπέτειες και εφήμερες...

«Αναταραχή» για Κριούς, Ταύρους, Λέοντες και…

Περίεργες καταστάσεις αναμένεται να έρθουν για συγκεκριμένα ζώδια , με τις μέρες αυτές να χρειάζονται υπομονή και προσοχή, καθώς τα πράγματα θα ταλαιπωρήσουν κι...

Σταμάτης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Κόκοτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε το Σάββατο στο Ασκληπιείο Βούλας ύστερα από μία έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Ο...

Σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα – Πεθερά έπιασε τη νύφη στην τουαλέτα με τον...

Ο κακός χαμός έγινε σε γάμο στην Πάτρα όταν η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,225ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 Σεπτεμβρίου Ισχυρός σεισμός 7,1 R πλήττει την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1636.... Ισχυρός σεισμός 7,1 R πλήττει την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο. Οι...

ΑΥΤΟ είναι το βότανο που ενισχύει τη μνήμη έως και 75%!

Αυτό είναι το βότανο που ενισχύει τη μνήμη και κάνει θαύματα! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι...

Η κατάθλιψη και γενικότερα η κακή ψυχική υγεία επιταχύνουν τη βιολογική γήρανση 

Η δυστυχία, η κατάθλιψη και η μοναξιά επιταχύνουν τη γήρανση περισσότερο από το κάπνισμα...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τα ίδια… λάθη που κάνουμε σε μία σχέση

Πολλές φορές τα λάθη που κάνουμε σε μία σχέση, λάθη που μας πονάνε και...