Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Αυγούστου;


Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα.

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, μπορεί η μέρα να φέρει ψυχαγωγικές στιγμές και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν πρέπει να αφεθείς και να φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην παρασύρεσαι σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις βαθιές σου επιθυμίες, τους ουσιαστικούς σκοπούς σου και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένεια σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να κλονιστούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, υπάρχει έντονα η πιθανότητα, να κλονιστούν, οι κοινωνικές επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, οι μετακινήσεις σου, οι συμφωνίες σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην μπλέκεις σε κουτσομπολιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεχωρίζεις για ενισχυμένη σου ώριμη γοητεία! Ωστόσο, το παρακάνεις με απαιτητικότητα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε δογματική συμπεριφορά και θεωρείς δεδομένες σχέσεις και καταστάσεις, γεγονός που θα φέρει απώλειες!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή, αφού η όψη της ημέρας σε αφορά άμεσα! Οφείλεις να προστατέψεις ό,τι σου έχει δώσει το σύμπαν την τελευταία περίοδο ώστε να καταφέρεις να τα κρατήσεις στην ζωή σου! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται και επιπλέον φέρνει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις βαθιές σου επιθυμίες και τις πραγματικές σου ανάγκες! Δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, αφού άγχος, φοβίες και ανασφάλειες, σε βασανίζουν και πάλι! Προσπάθησε επίσης, να αποφύγεις παρασκηνιακές επικοινωνίες και δράσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον σημαντικό για εσένα, φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε ξεσπάσματα και σε εγωιστικές συμπεριφορές απέναντι στους φίλους σου, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και κόντρες, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις σε αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Φρόντισε να συγκρατηθείς και να μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές και βιαστικά λάθη, διότι θα καταστρέψεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα κάποιες καταστάσεις και ορισμένα γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από συνομιλίες, συναναστροφές, συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν προβλήματα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου! Επιπλέον, προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα κάποιοι προβληματισμοί, εντείνονται και σε ταλαιπωρούν. Δυστυχώς το ταλέντο της διορατικότητας, η σοφία και η πειθώ σου, δεν σε βοηθούν για να γλιτώσεις τις κακοτοπιές! Με την Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, θα έρθουν αποκαλύψεις, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει να δεις κάποιες αρνητικές αλήθειες, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αναμένονται εντάσεις και ρήξεις, γι’αυτό καλό θα ήταν, να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες συζητήσεις και αποφάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αναμένεις πολλά προβλήματα και αναποδιές στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα! Κόψε άμεσα κακές συνήθειες σου και περιόρισε βιαστικά λάθη, που σε ωθεί να κάνεις η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου και τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νίκη- τίτλου για την ΑΕΚ 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πήρε η ΑΕΚ στην έδρα της επί του Παναθηναϊκού...

Έχασε βαθμούς και έδαφος ο Ολυμπιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Άρης στη Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια

Σαν σήμερα 25 απριλίου το 1850 ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων...

Ατομική έκθεση: Νάνσυ Ναουμίδου – Απέραντο Γαλάζιο

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30  θα γίνουν τα εγκαίνια - vernissage...