Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.2 C
Athens

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 19 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, σοβαρές συζητήσεις κάθε είδους και νέα ξεκινήματα! Επίσης, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και οφείλεις να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να προσπαθήσεις ουσιαστικά, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα σε διαπροσωπικές επαφές, όπως και σε πρακτικά θέματα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και οφείλεις να αποφύγεις τις παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε εξιδανικεύσεις και μεγάλες απογοητεύσεις κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 19 Νοεμβρίου

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική την διαίσθηση σου, διότι ενδεχομένως να σε προδώσει σήμερα! Προσπάθησε να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν από κάθε σου δράση, απόφαση και κυρίως, σε κάθε σου διαπροσωπική συναναστροφή!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες μικρές απογοητεύσεις, οι οποίες προέρχονται από τον φιλικό τομέα! Ωστόσο, μην αγχωθείς, αφού τα προβλήματα, θα είναι παροδικά! Πιθανόν να νιώσεις πως δίνεις περισσότερα στους φίλους σου, απ’όσα λαμβάνεις!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει πάρα πολύ και για τον λόγο αυτό, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι χωρίς λογική τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να γίνεις περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και να μάθεις να μην βασίζεσαι, στα λόγια τους, διότι κρύβονται πολλά από πίσω! Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου και να είσαι προετοιμασμένος, για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 19 Νοεμβρίου

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, πλήττει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ενδεχομένως, να αναγκαστείς να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις, αφού οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, θα νιώσεις φορτωμένος και αρκετά αγχωμένος από τα τρεξίματα της καθημερινότητας σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Οφείλεις σήμερα, να ανταποκριθείς σωστά στα αυξημένα σου καθήκοντα και να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι, αναγνωρίζοντας το κύρος σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να κάνεις εκ νέου εκτιμήσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...