Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
23.3 C
Athens

Ζώδια: Το Ερωτικό «φινάλε» του Δεκέμβρη 2021, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ω ναι το σύμπαν κράτησε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για το τέλος του έτους!
Η Αφροδίτη ανάδρομη, μας άναψε φωτιές που μια θα σιγοκαίνε, μια θα φουντώνουν, πάντως κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος!

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, έχει ετοιμάσει ήδη τους φακέλους του, τα μηνύματα έχουν ήδη γραφτεί, οπότε προσμένουμε με αγωνία στις 29/12 και 30/12 για τις μαγικές αποκαλύψεις του σύμπαντος! 
Τα μηνύματα έχουν προορισμό, είναι φουλ ερωτικά και αγαπησιάρικα και θα πάνε εκεί που θα τα εκτιμήσουν στο 100%! Συναντήσεις, αρκετοί θα επιδιώξουν με το πρόσωπο που αγαπούν, που θέλουν οπωσδήποτε να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του πιο δύσκολου έτους που έχει υπάρξει στα χρονικά! Το φινάλε πρέπει να είναι γλυκό, ρομαντικό, λαμπερό, να έχει όλα τα χρώματα του κόσμου! 
Να τούτη τη στιγμή, η Αφροδίτη πίνει το καφεδάκι της παρέα με τον Ερμή, μας κοιτάζουν από εκεί ψηλά και χαμογελούν πονηρά, γιατί ξέρουν αυτά που εμείς ακόμα δε ξέρουμε!

Ο Άρης από τον Τοξότη είναι η έκπληξη, που φτιάχνει το σκηνικό, φουντώνει τα πάθη, προτιμά ρεβεγιόν στο κρεβάτι, παρέα με τον εκλεκτό της καρδιάς μας! Φράουλες, σαμπάνια και σοκολάτα να φροντίσουμε να έχουμε, κεριά αρωματικά και σατέν σεντόνια! Ρεβεγιόν λοιπόν φουλ στο πάθος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Μμμμ συναρπαστικό; 
φιλάκια.. 💘

Κριός
Κριαράκια μου το σύμπαν ίσως και να κράτησε το καλύτερο για το τέλος! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, ναι μεν έχει πάρει το σοβαρό του το ύφος, όμως έχει επηρεαστεί από την ανάδρομη Αφροδίτη, οπότε γίνεται και ποιητής του έρωτα άμα λάχει! Ένα πρόσωπο εμφανίζεται ως κομήτης από το παρελθόν, μπορεί να το συναντήσετε τυχαία στο δρόμο, μπορεί να σας στείλει ένα μήνυμα να δει τι κάνετε, πού βρίσκεστε, αν είστε ευτυχισμένοι! Αν έχετε προχωρήσει παρακάτω στη ζωή σας, δεν υπάρχει λόγος να ρίξετε βλέφαρο προς τα πίσω! Ανεξάρτητα του πώς θα χτυπήσει η καρδούλα σας, καλό είναι να αναρωτηθείτε το αν αξίζει τον κόπο ένα τέτοιο πισωγύρισμα!? Πολλά τα φλερτ, αμέτρητες οι προσκλήσεις για βόλτες και ταξιδάκια, ο Άρης από τον Τοξότη, σας πηγαίνει στο κατάλληλο μέρος, τη σωστή στιγμή, να σου και το φιλάκι κάτω από το γκι!

Ταύρος
Φωτιά στα Σαββατόβραδα και στις Δευτέρες και σε όλες τις ημέρες, το τραγούδι της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Αιγόκερω! Προφανώς πολλά τα σημάδια, δεν άφησε λεπτό η άτιμη, δε λέτε; Μυστήρια άγνωστο το ερωτικό φινάλε του Δεκέμβρη! Ο Ερμής σας ξεσηκώνει ευχάριστα με διάφορα event, σας προσκαλεί και θέλει να πάτε οπωσδήποτε, είτε συνοδεύεστε, είτε όχι! Ο Άρης από τον Τοξότη σας θέλει σε σατέν σεντόνια, παρέα με το πρόσωπο, να ζείτε στιγμές πάθους και έρωτα! Φτιάξτε ατμόσφαιρα αν περνάει από το χέρι σας, ή προσμένετε να δείτε αν θα τη φτιάξει κάποιος άλλος για εσάς! Το αμοιβαίο τούτες τις ημέρες, παίζει πολύ! Και αν σκοντάψει κάπου ο Ερμής, καθυστερήσει να σας στείλει εκείνο το μήνυμα, μη τα βάψετε μαύρα! Ο Ιππότης είναι καθοδόν, χειμώνα έχουμε, μπορεί να κοντοστάθηκε κάπου, αλλά ο προορισμός είναι ένας, η καρδιά σας! Love is in the air..!

ΔίδυμοςΝα σας αποκαλύψω πως ο Ερμής έχει πεσκέσι τρελό για εσάς; Μια πρόταση γάμου; Ένα μονόπετρο στα ξαφνικά; Προφανώς αυτές οι επιστροφές από το παρελθόν είναι άκρως ενοχλητικές στην περίπτωση τη δική σας, οπότε ας υποθέσουμε πως ο σύντροφός σας, θα κάνει τα πάντα για να σας διεκδικήσει στο απόλυτο! Να προσέξετε τα νευράκια σας, γιατί ο Άρης από τον Τοξότη φέρνει μια υπερένταση, σας κάνει υπερβολικούς και σας σπρώχνει προς μια αντίθετη κατεύθυνση που μόνο μοναξιά φέρνει και λύπη! Μήπως να το αλλάξετε το σκηνικό και τα νευράκια να μεταμορφωθούν σε ένα πάθος αχαλίνωτο; Πολλές οι προτάσεις για έξω, να τις αποδεχτείτε και να φροντίσετε τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη, να είστε με φίλους, γνωστούς ακόμα και άγνωστους! Ένα προξενιό από αστείο μπορεί να φέρει τον έρωτα ξαφνικά μέσα στη ζωή σας! Χαμογελάστε και πείτε το ναι επιτέλους!!!

Καρκίνος
Γλυκά μου το σύμπαν σας το χαλά λιγάκι το όνειρο! Ο Ερμής κατά λάθος μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στο σύντροφό σας, να το πάρετε χαμπάρι και ξαφνικά love is a battlefield! Η ανάδρομη Αφροδίτη έκανε τη ζαβολιά της, σα να θέλει να σας θυμίσει όλα εκείνα που σας ενοχλούν, που κάποτε σας πλήγωσαν, που προφανώς υπάρχουν συναισθήματα που ακόμα δε τα έχετε ξεπεράσει! Αντί για αγάπες και λουλούδια, σας βλέπω να κάνετε τον κατάσκοπο! Το να φλερτάρει κάποιος το σύντροφό σας, είναι κάπως ενοχλητικό! Το θέμα είναι το ποιος έδωσε το δικαίωμα και το πώς αντιδρά σε όλο αυτό; Πάει το γιορτινό το κλίμα, να ήταν και άλλο! Ο Άρης από τον Τοξότη ίσως και να σώσει το ερωτικό φινάλε του Δεκέμβρη! Σας θέλει σεξουαλικά ενεργούς, που σημαίνει πως μήπως να φροντίσετε να απολαύσετε τέτοιες στιγμές, σα να μην υπάρχει αύριο;;; 

Λέων Λιονταράκια μου τρελά και αλλοπαρμένα νιώθετε πως φέτος θα κατέβει ο Αϊ Βασίλης από την καμινάδα και θα σας φέρει όλα αυτά που επιθυμεί η καρδούλα σας! Ο Ερμής είναι φυσικά ντυμένος με την κόκκινη στολή, ο οποίος σας φέρνει θετική ενέργεια και κάνει τις σκέψεις σας πιο αισιόδοξες από ποτέ! Διαγράφετε όλα τα κακά που συνέβησαν μια φορά και έναν καιρό και η αλήθεια είναι πως έχετε πολλές ορεξούλες, για παιχνίδια, φλερτ και περιπέτειες στο κρεβάτι! Ναι μεν η ανάδρομη Αφροδίτη σας φτιάχνει την ατμόσφαιρα, όμως ο Άρης από τον Τοξότη σας ανάβει τις φωτιές του πάθους! Τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη, με πράξεις αποδείξτε την αγάπη σας, όχι με λόγια! Δωράκια; Φιλάκια; Αγκαλίτσες; Ότι σας βγαίνει πιο αυθόρμητα! Εννοείται πως τα μοναχικά Λιοντάρια πως θα πρέπει να κυκλοφορήσετε, γιατί κάπου εκεί έξω, σας προσμένει μια έκπληξη που έχει σκοπό να σας θυμίσει το πόσο ωραία είναι η ζωή!

Παρθένος
Όπως φαίνεται σας πιάνει ο πανικός των τελευταίων ημερών του έτους! Είτε υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, είτε όχι, θα φροντίστε με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας, την ύπαρξη σας και πώς θα το κάνετε αυτό; Μέσω του φλερτ! Άτακτους σας βρίσκω, ο Ερμής προφανώς έτσι σας θέλει, έχει όμως σκοπό να σας στείλει ένα και δυο και τρία μηνύματα από διάφορες υπάρξεις και εσείς να επιλέξετε την καλύτερη! Εσείς που έχετε ένα σύντροφο παίζει να τον στριμώξετε και να απαιτήσετε αιώνιες αγάπες και όρκους ζωής, γεγονός που δε ξέρω κατά πόσο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα! Να θυμίσω πως με το ζόρι δουλειά δε γίνεται! Όλο το έτος δουλεύουμε τη σχέση μας, όχι μόνο στο φινάλε! Οι ελεύθεροι Παρθένοι, να πείτε ναι σε προτάσεις για έξω, οι συναντήσεις των ημερών, κρύβουν μια έκπληξη πολύ ευχάριστη! Μια δεύτερη ευκαιρία μήπως με εκείνο το πρόσωπο, που ξαφνικά κάποτε εξαφανίστηκε;

Ζυγός
Ζόρικο το φινάλε του Δεκέμβρη από ερωτικής άποψης! Σχεδιάζετε πολλά και διάφορα και δεν υπολογίζετε και τόσο το σύντροφό σας και αυτό ενοχλεί και προκαλεί νευράκια και εντάσεις! Ο Ερμής είναι πονηρούλης και σας ξεσηκώνει με μηνύματα τύπου, πότε θα κλείσετε εκείνο το αεροπορικό εισιτήριο και πότε θα ταξιδέψετε κάπου μακριά για να συναντήσετε ακόμα και αγάπες από το παρελθόν; Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, που ουσιαστικά δε σας πτοούν και τόσο, αφού υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι εκεί έξω που προσμένουν το ενδιαφέρον σας και το χαμόγελό σας φυσικά! Η ανάδρομη Αφροδίτη σας «κρυώνει», σα να σας βάζει στον πάγο, γιατί προφανώς κάποιος άλλος πρέπει να δείξει ενδιαφέρον και αγάπη πρώτα! Το φινάλε του Δεκέμβρη είναι κάπως μοναχικό, αφού δεν έχετε σκοπό να ρίξετε νερό στο κρασί σας! Να θυμίσω πως ο έρωτας έχει πολλά πρόσωπα! Μπορεί κάποιος να φλέγεται για εσάς και να σας δείχνει το εντελώς αντίθετο! Μήπως να το ψάξετε λιγουλάκι;;;

Σκορπιός
Τόση αγάπη πια πού την κρύβατε τόσο καιρό; Το φινάλε του Δεκέμβρη είναι απίστευτο από ερωτικής άποψης! Ξαφνικά θέλετε να αράξετε μέσα σε μια αγκαλιά, να ζεσταθείτε από όλες τις απόψεις, να νιώσετε ασφαλείς μετά από πολύ καιρό! Ο Ερμής θα το στείλει το μήνυμά του, το θέμα είναι η απάντηση που θα δώσετε! Θα πάτε με τα νερά του ή πάλι δράση – αντίδραση;; Η Αφροδίτη ανάδρομη, φέρνει ένα πρόσωπο ξανά μέσα στη ζωή σας, γιατί αξίζει τελικά μια δεύτερη ευκαιρία, αφού ακόμα βρίσκεται εκεί έξω και σας προσμένει υπομονετικά, μέσα στο κρύο και στην παγωνιά! Μια ερωτική εξομολόγηση είναι στα σκαριά λίγο πριν αλλάξει το έτος! Ο Άρης από τον Τοξότη σας ανάβει φωτιές, οπότε κάνετε πολλές σκέψεις για το πώς θέλετε να είναι οι νύχτες σας! Φτιάξτε ατμόσφαιρα, κάντε τα beaute σας, γιατί κάποιος εκεί έξω θέλει πολύ να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας! Ακόμα και τις πιο φανταστικές! Are you ready?

Τοξότης
Χρυσά μου ο Άρης στο ζώδιό σας, φέρνει πολλά νευράκια, εντάσεις και καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού των ημερών, άλλα σχεδιάζετε εσείς, άλλα ο σύντροφός σας, ξαφνικά μπορεί να κάνετε και ρεβεγιόν χώρια! Και δε το θέλουμε αυτό, σωστά; Κάποιος θα πρέπει να κάνει πίσω, οπότε σκεφτείτε τελικά αν αξίζει τον κόπο να τσακώνεστε μέρες που είναι! Ο Άρης όμως τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη έχει ορεξούλες για πολύ έρωτα! Μήπως να τον αφήσετε να φουντώσει το πάθος σας, μπας και σωθεί τίποτα στα ξαφνικά; Φροντίζεστε πολύ, ντύνεστε σέξι και όποιος αντέξει, παίζετε με τη φωτιά και φλερτάρετε με υπάρξεις που δε ταιριάζετε καν! Απλώς αποζητάτε την επιβεβαίωση και εντάξει αν είστε μονάχοι! Αλλά αν το κάνετε αυτό μπροστά στα μάτια του συντρόφου σας, τότε το μπουρλότο είναι το μόνο σίγουρο! Το σύμπαν σας χαλά το κέφι, αλλά λίγο πριν κάνει το θαύμα του!

Αιγόκερως
Σας έχει τρελάνει το μυαλό η ανάδρομη Αφροδίτη και έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας! Ο Ερμής που βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας, σας στέλνει κάτι μηνύματα πολύ παράξενα! Ο φάκελος που θα ανοίξετε σας ρωτά έξω από τα δόντια το αν αγαπάτε το σύντροφό σας ή όχι; Το αν θέλετε να υπάρξει συνέχεια σε αυτό που ήδη ζείτε, ή μήπως να βάλετε ένα τέλος; Τρομάζετε η αλήθεια είναι, αλλά το βλέπετε και σα παιχνιδάκι, οπότε ας του σπάσετε τα νεύρα για λίγες ημέρες! Και ξαφνικά ζηλεύετε, κάνετε ενοχλητικές ερωτήσεις και φέρεστε σα κακομαθημένα παιδιά! Προφανώς δείχνετε τη χειρότερη πλευρά του εαυτού σας και αν σας αντέξει τότε σας αγαπά αληθινά! Οι μοναχικοί Αιγόκεροι, γυρεύετε απεγνωσμένα μια αγκαλιά, ένα χάδι, μια γλυκιά κουβέντα, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να επιστρέψετε έστω για λίγο σε ένα πρόσωπο που απλά είναι διαθέσιμο για εσάς! Καλέ ντροπή! Αφεθείτε στη μαγεία των ημερών, πολλές οι εκπλήξεις στα τέλη του Δεκέμβρη!

Υδροχόος
Φευγάτοι από τη φύση σας, φτιάχνετε το τέλειο σκηνικό για εσάς! Ο Ερμής μπορεί να είναι στον Αιγόκερω, όμως ο φάκελος που σας στέλνει έχει ήδη μέσα ένα αεροπορικό εισιτήριο για τα ξένα, που τόσο σας αρέσουν! Δε ρωτάτε το ταίρι σας, είναι έκπληξη, απλά ενημερώνετε να φτιάξει βαλιτσούλα για να σας συνοδέψει κάπου ξεχωριστά! Όποιος προσπαθήσει να σας χαλάσει το όνειρο θα το πληρώσει ακριβά και κάπως έτσι ο Ερμής έχει και δεύτερο μήνυμα για εσάς, είναι καλά κρυμμένο, σας δείχνει σε πιο άτομο πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας, προκειμένου να νιώσετε την αγάπη στο απόλυτο! Την τιμητική σας την έχετε οι ελεύθεροι Υδροχόοι, που λάμπετε και σας φλερτάρουν αμέτρητες ψυχές εκεί έξω! Θα χρειαστεί και πάλι να επιλέξετε εκείνο το πρόσωπο που φέρνει το χαμόγελο όχι μόνο στα χείλη σας, αλλά και στην καρδιά σας! Η ανάδρομη Αφροδίτη σας μπλέκει σε περιπέτειες, όμως τούτη τη φορά κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει.. Λέγεται αγάπη!

Ιχθύες Οι τελευτές μέρες του Δεκέμβρη σας βρίσκουν μέσα σε κομμωτήρια και σαλόνια ομορφιάς γιατί πρέπει να ξεχωρίζετε στο ρεβεγιόν! Έχετε και εσείς τα θέματά σας! Ο Ερμής σας στέλνει διάφορες προσκλήσεις για έξω, ίσως και να πάτε παντού, λίγο από δω και λίγο από εκεί, η επιθυμία σας είναι να ανακατευτείτε με τον κόσμο, να σας δουν, να σας θαυμάσουν και να σας φλερτάρουν επίσης, σα να μην υπάρχει αύριο! Σα να μη δίνετε και τόση σημασία στο σύντροφό σας, αφού μέρες που είναι προτιμάτε τις παρέες και τα φιλαράκια σας! Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι άτακτη πολύ και έχει σκοπό να εμφανίσει μπροστά σας πολλά πρόσωπα κυρίως από το παρελθόν! Όλο και κάποιο θα επιλέξετε για παρέα, για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, αφού ο Άρης από τον Τοξότη θέλει να πάρει φωτιά το κρεβάτι σας! Καλά, ας έχετε και κανά πυροσβεστήρα κάπου εκεί τριγύρω, γιατί πάνω στο πάθος μπορεί να χρειαστεί! Προτιμάτε να κυκλοφορήσετε ασυνόδευτοι και ότι προκύψει! Μυρίζομαι happy new year.. με παντόφλα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...