Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
13.2 C
Athens

Ζώδια: Το Ερωτικό φινάλε του Νοέμβρη 2022

Εννοείται πως είναι συμπαντική η συχνή εμφάνισή μου, προφανώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη κάτι μου κάνει, με παθιάζει, είμαι ανήσυχα δημιουργική, ξεδίνω ως magicfariel!

Και κάπως έτσι έχουμε φτάσει στο φινάλε του Νοέμβρη, γερά τα ταρακουνήματα που φάγαμε, δε λέω, κάτι σκοτεινό ποδοπάτησε τον έρωτα, στα ξαφνικά

Τις μέρες αυτές όμως, η Αφροδίτη από τον Τοξότη, παρέα με τον Δία από τους Ιχθύες, φροντίζουν οι καρδιές να γίνουν κόκκινες ξανά, τα συναισθήματα να είναι αμέτρητα, όχι δεν είναι όλα χαρωπά, κάποια αφήνουν πικρή γεύση στο τέλος, αλλά τι πειράζει; Έτσι είναι οι έρωτες οι μεγάλοι!

Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, θα παίξει το παιχνίδι του, θα κάνει πάλι τις ζαβολιές και μόλις πετύχει την Αφροδίτη, τσουπ η έκπληξη! Μέρες που υπάρξεις από το παρελθόν εμφανίζονται, κάποιοι αποζητούν μια ευκαιρία ακόμα, κάποιοι απλά να θυμηθούν εκείνες τις στιγμές! Το πάθος. Τη χημεία! Ευτυχώς που υπάρχει και ένας Κρόνος, που δεν επιτρέπει αταξίες, αλλά όλο και κάποιος πάντα ξεγλιστρά.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, εννοείται πως έχετε την τιμητική σας, άλλωστε ποτέ δεν κλείνετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Καλοδεχούμενοι είναι όλοι! Μα είναι δυνατόν; Παρελθόν, παρόν και μέλλον, ένας γλυκός, χαοτικός αχταρμάς! Μήπως τελικά κάνετε εσείς την εμφάνιση και σοκάρετε τον κόσμο εκεί έξω; . απλά λέω!

Πολύ μυστήρια ημέρα στις 30/11/22! Θαύματα πάντα συμβαίνουν, καλοδεχούμενες οι εκπλήξεις, εκείνες που φέρνουν χαμόγελα και δάκρυα να είναι, ας είναι από χαρά, τελεία και παύλα! Εύχομαι ο έρωτας να χτυπήσει πολλές πόρτες εκεί έξω και να βρει ανταπόκριση, εκείνο το αμοιβαίο..

Κριός 

Χάρη στην Αφροδίτη που βρίσκεται τώρα πια στον Τοξότη, ξανανιώνετε ερωτικά, από όλες τις απόψεις! Τις μέρες αυτές διώχνει μακριά τα μαύρα τα σύννεφα, οι δεσμευμένοι αγαπιέστε περισσότερο και δημιουργείτε νέες, όμορφες στιγμές. Καλό είναι να ταξιδέψετε, κάπου εδώ τριγύρω, έτσι για την ανανέωση, για να φουντώσει το πάθος για τα καλά! Και μιας που λατρεύει το κυνήγι η Θεά Αφροδίτη το διάστημα αυτό, θα μπείτε και εσείς στο χορό και επιτέλους θα δείξετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας αρέσει. Θα το διεκδικήσετε, ή θέλει ή δε θέλει! Νέτα – σκέτα! Τα προγνωστικά τι λένε;;; 

Ταύρος
Πιο καλή η μοναξιά! Από τη μια η Θεά του έρωτα σας θέλει στον αφρό, από την άλλη ο ανάδρομος Άρης και ο Κρόνος, σας ρίχνουν πόρτα τρελή! Τραγικό; Πεσμένα τα κέφια, είτε υπάρχει σχέση, είτε όχι, νιώθετε το απόλυτο κενό, κάποιοι ξεσπάτε Ταυρίσια και κάποιοι στο μουγκό, μπόρα είναι θα περάσει! Το ερωτικό σας παρελθόν, εξακολουθεί να σας βασανίζει, να σας τρώει το σαράκι, τόσο συναίσθημα πήγε στο βρόντο. Το τερματίζετε με την γκρίνια σας, να αφήσετε να πέσει και κάτι κάτω, αλλιώς σκούρα τα πράγματα. Στο τέλος του Νοέμβρη, ένα «θαύμα» φέρνει το χαμόγελο στα χείλη σας! 

Δίδυμος
Το φινάλε του Νοέμβρη έχει όλα τα φόντα για να είναι άκρως ερωτικό, φωτιά λέμε, αρκεί να κουνήσετε και εσείς λίγο το δαχτυλάκι σας. Να δώσετε στο πρόσωπο την ευκαιρία, να σας πλησιάσει, να εκφράσει τις επιθυμίες του, να νιώσει πως έχει την απεριόριστη προσοχή σας. Από τη μια προκαλεί εντάσεις ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιό σας, από την άλλη όμως προκαλεί και μοιραία πάθη! Το παρελθόν ξανά χτυπά, κάποιος επιστρέφει, θέλει μια ακόμα ευκαιρία. Από εσάς εξαρτάται το τι περιπέτειες θέλετε να ζήσετε! Σε κάθε περίπτωση να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε, οτιδήποτε σας χαροποιεί! 

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη άφησε το καλύτερο για το τέλος! Ιδανικές ημέρες λοιπόν, για να αγαπήσετε περισσότερο με το ταίρι σας, για να του αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας, για να ερωτοτροπήσετε φουλ! Να θυμηθείτε το πώς είναι να κάνετε παρέα τις δουλειές, αλλά και να βολτάρετε επίσης. Σας φλερτάρουν όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, για αυτό οι ελεύθεροι να είστε θετικοί στις προτάσεις για σουαρέ και νυχτοπερπατήματα. Μέσα από παρέες νιώθετε χαρούμενοι, πως υπάρχετε, οπότε ξεχνάτε τις πιτζάμες στο σπίτι, φοράτε τα καλά σας και όπου σας βγάλει ο δρόμος. Ανεμελιά φουλ!

Λέων
Αν και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας απογειώνει ερωτικά, ο Κρόνος όπως φαίνεται σας προσγειώνει κάπως ανώμαλα! Προτιμάτε τη μοναξιά σας τις τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι. Υπαρξιακά τα θέματα που έχετε, ενώ γνωρίζετε το τι είναι καλό να κάνετε για τη δική σας ευτυχία πάνω από όλα, μπλοκάρετε τα πάντα όλα με την καχυποψία σας! Απέχετε από το φλερτ, δεν έχετε όρεξη για σουρτούκεμα, έχει πολύ συννεφιά στα λημέρια σας. Βέβαια, οι δεσμευμένοι, ας τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, μιας που άλλα επιθυμείτε και με τη συμπεριφορά σας άλλα έρχονται! Το νου σας! 

Παρθένος
Φουλ ερωτευμένοι, αυτό θέλει η Αφροδίτη από τον Τοξότη! Ωραίες ημέρες για να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας και να χαλαρώσετε παρέα με το σύντροφό σας. Χουχουλιάσματα, αγκαλίτσες και φιλάκια, νιώθετε ευτυχισμένοι και πολύ ικανοποιημένοι από την προσωπική σας τη ζωή! Είναι ιδανικό το φινάλε του Νοέμβρη, για να βγείτε από το καβούκι σας, να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορεί να είστε σπιτόγατοι, όμως το σύμπαν σας σπρώχνει με το ζόρι προς τα έξω! Το να συγχωρέσετε μια ψυχή είναι ένα γεγονός που σίγουρα θα σας εκπλήξει! 

Ζυγός
Φτιάξτε βαλιτσούλα, πιάστε αγκαζέ το ταίρι σας, έχει ταξιδάκι τις μέρες αυτές, οπουδήποτε μακριά από το σπίτι, έτσι για να αγαπήσετε ξανά, να θυμηθείτε τα παλιά, να φουντώσει το πάθος και πάει λέγοντας το πράμα. Έφτασε η εποχή για αγάπες και λουλούδια και αμέτρητα γλυκόλογα. Ζείτε για τέτοιες καταστάσεις, σωστά; Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, ο Άρης και ο Κρόνος, σας προσφέρουν απλόχερα τα δώρα τους, σας ξεσηκώνουν, σας ξυπνούν, έχει βόλτες πολλές, συναντήσεις με τα φιλαράκια σας, φλερτ με υπάρξεις που εξιτάρουν τη φαντασία σας. Ανήκετε στους super τυχερούς, ερωτικά πάντα! 

Σκορπιός
Μια ευχή σας γίνεται πραγματικότητα τις μέρες αυτές και απογειώνεστε στους ουρανούς από χαρά και ευτυχία! Η Θεά προφανώς άφησε το καλύτερο για το τέλος, μιας που το πρόσωπο που σας αρέσει, επιτέλους θα σας διεκδικήσει, ότι και αν σημαίνει αυτό. Αρέσετε και σας το δείχνουν και σας θέλουν δίπλα τους, οπότε χρυσά μου καλό είναι να διαλέξετε για να μη μπλέξετε, αντιλαβού; Ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για τους δεσμευμένους, γιατί κάπως έτσι θα χαλαρώσετε και θα πείτε επιτέλους εκείνο το περιβόητο Σε Αγαπώ! Ο Κρόνος μαγικά διώχνει μακριά την καχυποψία, επιτρέπει μόνο ωραία συναισθήματα!

Τοξότης
Ανήκετε σε εκείνους που θα δείτε ένα «φάντασμα» από το παρελθόν και θα γίνει η καρδιά σας γαρύφαλλο! Ω ναι, το φινάλε του Νοέμβρη, είναι συγκλονιστικό, μιας που η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, παρέα με τον Δία από τους Ιχθύες και την πινελιά του ανάδρομου Άρη από τους Διδύμους, δε γίνεται να ξεφύγετε από ένα τέτοιο γεγονός! Το δώρο είναι έτοιμο προς παράδοση, ποια μέρα, θα δείξει! Οι δεσμευμένοι παίζετε αυτό το hide and seek, λατρεμένο σας παιχνίδι, από τη μια το κρυφτό και από την άλλη το κυνηγητό, το πάθος σίγουρα φουντώνει! Ποιος θα πιάσει, ποιον; Για να δούμε!

Αιγόκερως
Και που λέτε η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Κρόνος, με την ευγενική συμμετοχή του Δία, τις μέρες αυτές του Νοέμβρη, θέλουν να ζήσετε κάτι το συγκλονιστικό σε ερωτικό επίπεδο! Μια ύπαρξη εμφανίζεται ως κομήτης και σας διεκδικεί, αδιαφορώντας την παρούσα την κατάσταση που βρίσκεστε! Ο πειρασμός του αιώνα να ειπώ; Φωτιά στα μπατζάκια σας, έτσι λέει το τραγούδι, οπότε προετοιμαστείτε για γερές συγκινήσεις! Τα ξαφνικά είναι και τα πιο ωραία, τα ανεκπλήρωτα επίσης που εκπληρώνονται είναι ακόμα πιο ωραία, ίσως να ζήσετε και ένα όνειρο! Κάποιοι σίγουρα θα ανεβάσετε πυρετό! Σοκ..

Υδροχόος
Κρύο καιρός για δυο, είστε και σε άψογη φόρμα, θέλει και το σύμπαν να σας απογειώσει ερωτικά, όλα μια χαρά! Οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη, είναι hot, hot, hot, οπότε περνάει υπέροχα ο σύντροφός σας, περνάει φανταστικά το πρόσωπο που φλερτάρετε και διεκδικείτε! Είστε στα φόρτε σας, μη το χάσετε αυτό το επεισόδιο, θα σας φτιάξει σίγουρα ψυχολογικά! Τα ταξίδια επίσης σας απογειώνουν, είστε χαρούμενοι πολύ, οπότε όπως και να έχει, παρέα με το αμόρε σας, επιτρέπεται να πάτε σε άλλη γη και άλλα μέρη. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Κρόνος, μέχρι και τις 30/11, σας έχουν στον αφρό!

Ιχθύες
Από τη μια τσιλημπουρδίζετε από την άλλη κόβετε κάθε επαφή, τρελαίνετε το σύντροφό σας, τρελαίνεστε και εσείς! Ναι μεν η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, ναι μεν είστε σε καλή διάθεση, όμως όχι πάντα! Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, σας έχει στην τσίτα η αλήθεια είναι και κάθε μέρα ξεσκεπάζει, τα μυστικά σας, τις ανησυχίες σας, τα πάθη σας, τα λάθη σας, χαοτικό το σκηνικό σε συναισθηματικό επίπεδο. Το φινάλε του Νοέμβρη, λυπάμαι δεν είναι και τόσο ερωτικό. Εντάσεις προκύπτουν, για εκείνο το «κάποτε», λόγια, πολλά λόγια. Είναι τα γεγονότα τέτοια που ταξιδεύετε στο παρελθόν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...