Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Ζώδια:Αυξημένα ζόρια για Ταύρους, Παρθένους και…

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, δημιουργικός τρόπος σκέψης, απελευθερωμένες και δυναμικές ενέργειες.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες ιδέες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις αλλαγές, στις μεταρρυθμίσεις, στις καινοτομίες. Οι αισιόδοξοι θα καταφέρουν να οραματιστούν, να στραφούν προς την επέκταση, θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αφιερώνεις το χρόνο σου στην οικογένεια καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και προβληματίζουν τις σχέσεις σου εντός της. Είναι σημαντικό να δείξεις ευαισθησία και κατανόηση σε αυτά που προβληματίζουν τους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να απομονωθείς από το επαγγελματικό περιβάλλον και να δεις παίρνοντας αποστάσεις τι είναι αυτό που είναι ιδανικό για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καταστάσεις του παρελθόντος με τον κατάλληλο τρόπο καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί προς θετική κατεύθυνση.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να κλείσεις οριστικά κεφάλαια που μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθεί στο φλερτ καθώς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σου το επιτρέψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνισή του το πρωί καθώς ανασφάλειες μπορεί να σε κυριεύσουν και να γεννήσουν αμφιβολίες. Μην αφήνεις την ένταση να κυριαρχήσει καθώς μετά το μεσημέρι βρίσκεις βηματισμό και μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Αρκεί να προσπαθήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Βρίσκεις την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να δώσεις τις λύσεις που απαιτούνται, κάτι που σε βοηθά να εξελιχθείς και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου.

Παρ’ όλους τους φόβους βρίσκεις τη δύναμη να αφήσεις στην άκρη ότι σε επηρεάζει και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτός/η δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπο που να σε αναστατώσει και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για σταθερή πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, στροφή στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ανάγκη για αρμονία που υπάρχει στη ζωή σου. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν καταλυτικό ρόλο και μπορείς να περάσεις ευχάριστα μαζί τους. Σου δίνουν όλα τα εχέγγυα για να νιώσεις σταθερότητα και αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται αισιόδοξα καθώς βλέπεις τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Η σταθερότητα στον βηματισμό σου θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε μελλοντικές επιδιώξεις που μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, αρκεί να καταβάλλεις την προσπάθεια που απαιτείται.

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα καλύπτεται με ευκολία από το ταίρι σου καθώς βρίσκεται δίπλα σου για να σε γεμίζει χαρά. Αν είσαι αδέσμευτός/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα λειτουργήσει καθοριστικά στην προσωπική σου εξέλιξη και κοσμοθεωρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεράσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό τελικά σε βοηθάει να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο επικοινωνούν αιφνιδιαστικά με σένα ανεβάζοντας την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια είναι πολλά και δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις θέτοντας στόχους που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Φρόντισε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να προσηλωθείς σε αυτό που μπορείς να καταφέρεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα για εσένα και το ταίρι σου καθώς ο ρομαντισμός εκτοξεύει τα συναισθήματα στα ύψη. Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά με την επιστροφή του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο περιβάλλον σου τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βοηθά να σου δείξουν εμπιστοσύνη και να υπάρχει ιδανική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου που σου προσφέρει χαρά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς υπάρχει καλή συνεννόηση και προσπάθεια για την επιτυχία τους. Θετικό κλίμα δημιουργεί και η γενναιοδωρία σου καθώς αυτό αρέσει και λειτουργεί ευεργετικά σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν. Νέες προτάσεις μπορεί να εξελιχθούν άκρως αξιόλογα.

Υπέροχη η ατμόσφαιρα σήμερα στη σχέση σου. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που αγαπάς καθώς αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που ήρθε για να μείνει στην ζωή σου και να σε γεμίσει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η οικογένεια είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα καθώς είναι ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και σε γεμίζουν ζεστασιά. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να κλείσεις με τους οικείους σου καθημερινά ζητήματα που εκκρεμούν και μπορείς να αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Έχεις επίσης την δυνατότητα να κλείσεις θέματα στη δουλειά που μπορεί να σου προκαλούν βάρος και να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί έντονα πάθος σε προσωπικό επίπεδο. Απολαμβάνεις τις στιγμές με το ταίρι σου και αυτό σε γεμίζει ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα είναι οικείο σε εσένα και θα αντιληφθεί άμεσα την ανάγκη σου για θαλπωρή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα είναι απαραίτητη καθώς σε βοηθούν να δεις όλες τις διαστάσεις ζητημάτων που σε απασχολούν. Παράλληλα, σου φτιάχνουν το κέφι και δεν αποκλείεται να κανονίσετε με την πρώτη ευκαιρία μία κοντινή απόδραση που ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και σου κεντρίζουν την προσοχή. Κάνε τις απαραίτητες ενέργειες που θα σου δώσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να πάρεις αποφάσεις που θα είναι ευεργετικές για την επαγγελματική σου ζωή. Οι όποιες συμφωνίες προκύψουν θα είναι μακροχρόνιες.

Έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν. Οι στιγμές είναι πολύτιμες και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα είναι καθοριστική καθώς είναι πιθανό να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, κυριαρχεί η ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις μετά το μεσημέρι την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί για να δείξεις συναισθήματα και να λύσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα της οικογένειας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν θετικά αν καταφέρεις να περιορίσει την κυκλοθυμία και την διάθεση να επιβληθείς με πλάγια μέσα. Αυτό θα δημιουργήσει εκρηκτική διάθεση από τους άλλους και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος. Περιόρισε τον εκνευρισμό που δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τα επόμενα βήματά σου.

Η κυκλοθυμική διάθεση που μπορεί να υπάρχει θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου και δεν θα επιτρέψει στα συναισθήματα και στις ανάγκες να ξεδιπλωθούν. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου διάθεση. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου, προσοχή σε πιθανές αυταπάτες που αργότερα μπορεί να σου κοστίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η καθημερινότητα μπορεί να σου δημιουργεί άγχος καθώς έχεις έντονα την επιθυμία για δράση και διασκέδαση, κάτι που δεν είναι εύκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου διαφορετικά θα σε οδηγήσουν σε εντάσεις που είναι ανωφελές και θα επηρεάσουν τις καθημερινές συναναστροφές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νευρικότητα που μπορεί να επικρατήσει τις πρωινές ώρες θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα συγκρουσιακός και εμμονικός με καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με περίσσια ψυχραιμία τα όποια ζητήματα προκύψουν καθώς μόνο αυτό θα σε βοηθήσει.

Είναι απαραίτητο να περιορίσεις την κριτική και το άγχος που μεταδίδεις στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ καθώς είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις πιθανά και την επικριτική σου διάθεση που ενοχλεί τους γύρω σου και να οδηγεί σε ένταση χωρίς πραγματικούς λόγους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απολαμβάνεις να προσφέρεις και να εργάζεσαι και αυτό δημιουργεί αξιοπιστία ως προς το πρόσωπό σου. Ότι αναλάβεις μπορείς να το διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν στο χώρο δουλειάς που κινείσαι.

Μην χάσεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας που αναστατώνουν τη σχέση σου αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να δημιουργεί νευρικότητα σε σένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον που σου κεντρίζει την προσοχή, καλά θα κάνεις να μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που δεν σε αφήνουν να δεις τη συνολική εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικοινωνείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχεις. Δεν αποκλείεται οι κινήσεις σου να σε φέρουν πιο κοντά σε ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να πραγματώσεις ότι αποτελεί φιλοδοξία σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε εξελίξουν καθώς δείχνεις μέσα από αυτά την σοβαρότητα και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την καριέρα σου.

Η ρεαλιστική προσέγγιση που έχετε με το ταίρι σου για τα σχέδιά σας βοηθά να συντονιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα για περαιτέρω δράση. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από τον φιλικό περίγυρο που επιδιώκει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που είναι λανθασμένες. Άφησε την ημέρα να κυλήσει μακριά από δεσμεύσεις και κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Αφιέρωσε χρόνο σε καθημερινά ζητήματα που φαίνεται να απαιτούν λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμφωνίες και συζητήσεις, καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να αντιληφθείς τι είναι αυτό που οι άλλοι προτείνουν. Η τάση του να αυταπατάσαι μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και απαιτήσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που εκκρεμούν στη σχέση σου καθώς αυτό θα σε πλημμυρίσει ασφάλεια. Ο αδέσμευτος νιώθεις έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σε εμπνέει και σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τραύματα του παρελθόντος.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...