Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Zώδια:Έρχεται ανάσα ζωής για Διδύμους, Λέοντες και…

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μας καλεί να προχωρήσουμε σε εσωτερική ενδοσκόπηση, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα που θα πρέπει να λυθούν για να μην έχουν αρνητική επίδραση σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθησία, συμπόνια, κατανόηση, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για αποδοχή και συνεννόηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε πλησιάσουν και να έχουν ιδανικές προτάσεις για εσένα. Προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινής μαζί σου και τελικά να βρεθείς εμπλεκόμενος σε καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα καθώς πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται ότι αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου την προσπάθεια που έχεις καταβάλει και την πραγματική σου άξια.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και τι είναι αυτό που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα σε μία σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη όμως υπάρχουν σημεία τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την διάθεση να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα, σχέδια και απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις τα πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να αξιολογήσει τις πιθανές ιδέες που θα σου προσφέρουν καθώς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στα μελλοντικά σου σχέδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικές κινήσεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που σκόπιμα θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ή εσύ είσαι αυτός που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει. Οφείλεις να αποστασιοποιηθείς για να δεις με αντικειμενικούς όρους πως πρέπει να κινηθείς.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου έχουν ευχάριστη κατάληξη καθώς διέπονται από ειλικρίνεια και εκφράζονται άμεσα τα βαθύτατα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον, εντυπωσιάζεις με τον ουσιαστικό και ξεκάθαρο λόγο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου ή να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, θέλοντας να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις που βιώνεις. Προσπάθησε να λειτουργείς ρεαλιστικά γιατί η απογοήτευση αργότερα θα είναι μεγάλη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση και άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις ειλικρινά να ξεκαθαρίσεις πως μπορείς να κινηθείς για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση καθώς αυτό θα διευκολύνει τις συναλλαγές με τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Απέφυγε τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για σένα καθώς φαίνεται να βρίσκεις το ιδανικό έτερον ήμισυ και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, μπορείς να σχεδιάσεις με μοναδικό τρόπο τις επόμενές σου κινήσεις με σκοπό να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Να είσαι βέβαιος ότι πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σταθούν αρωγοί σε όποια σου προσπάθεια και δεν αποκλείεται να συμμετέχουν ενεργά στα σχέδιά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις εξαιρετικά θετικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν το ιδανικό πλαίσιο για νέες συνεργασίες. Αυτές οι συνεργασίες θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται αντιλαμβάνονται άμεσα το όραμα σου.

Η καθημερινότητα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου καθώς μπορεί να σε ωθήσει σε ξεσπάσματα που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση που προκαλείται λόγω της ρουτίνας δεν αφήνει περιθώρια για έντονο φλερτ και αισθηματική δράση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να δημιουργήσεις μπορεί να σε οδηγήσει στο να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ζητήματα που σου πηγαίνουν. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσεις εκεί αυτή σου την ενέργεια, αποφεύγοντας τις αυταπάτες και την συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να έχει κόστος στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου. Ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς και η μεθοδικότητα που διαθέτεις μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες. Η συγκεκριμένη πορεία θα σε βοηθήσει να αναδειχθείς και να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία.

Χάνεις τον έλεγχο στη σχέση σου καθώς απαιτείς πολλά από το ταίρι σου και στο τέλος απογοητεύεσαι. Δείξε κατανόηση και μπορείς να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα υπάρξουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, όμως κράτησε μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η διεισδυτικότητα που έχεις σε βοηθά να αντιληφθείς σκέψεις και φόβους που μπορεί να ακινητοποιούν τους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα καθώς έχεις την διάθεση να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που πιθανά δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου καθώς όσο περνάει μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για να υπάρξουν εξαιρετικές συμφωνίες.

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις εκδηλώνεται και σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι κάνει χαρούμενο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα γεννήσει νέες ιδέες για το μέλλον και την προσωπική σου πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση εντυπωσιάζει όμως δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αφορούν κοντινά σου πρόσωπα. Προσπάθησε να καταλάβεις γρήγορα και με ρεαλιστικούς όρους ποια είναι η στείρα πραγματικότητα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να διατηρήσεις αρμονικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώνεσαι το να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να προωθήσεις αντίστοιχες επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτό σου είναι αδιαφιλονίκητο και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς ευέλικτα. Έχεις την πειθώ και την διεισδυτικότητα που απαιτούνται για να αντιληφθείς ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου.

Η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Η πορεία της σχέσης θα σου δείξει ότι μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και των δύο με γνώμονα την επικοινωνία και το συναίσθημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που κεντρίζει την προσοχή σου, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει πώς μπορεί να κυλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου είναι άκρως ειλικρινείς και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις ότι κρύβεις βαθιά μέσα σου με μεγάλη ευκολία. Η έντονη διάθεση κατανόησης θα λειτουργήσει θετικά και θα σε βοηθήσει να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάζουν το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά αρκεί να είσαι ξεκάθαρος με τους συνεργάτες σου. Οι μεταξύ σας συζητήσεις σας δίνουν την ευκαιρία να καταλάβετε πολύ γρήγορα πως μπορείτε να κινηθείτε για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική επιτυχία.

Έχεις τη διάθεση να εξομολογηθείς στο ταίρι σου το πόσο σημαντικό είναι για εσένα και αυτό είναι αρκετό για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα εντυπωσιάσει με τον άμεσο τρόπο που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου γίνεται με ευκολία και δείχνουν τη διάθεση να σε καλύψουν συναισθηματικά αντιλαμβανόμενοι πιθανές ανασφάλειες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το επόμενο διάστημα έχει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο εργασιακό περιβάλλον καθώς αναγνωρίζουν όλοι την γρήγορη αντίληψη και την ευφυή προσέγγιση που έχεις.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου σε απογειώνει καθώς δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως τι είναι αυτά που σε καλύπτουν τη σχέση σας και μπορεί να απογειώσουν την αγάπη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα και επιθυμίες στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, αυτό θα είναι αρκετό για να σας φέρει πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η γενναιοδωρία σε όλα τα επίπεδα σε χαρακτηρίζει σήμερα καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα στο περιβάλλον που κινείσαι και να δείξεις ότι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν σε αγγίζουν βαθύτατα. Αυτό σου δίνει δύναμη να προχωρήσεις και να εξελιχθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον για αυτό και δεν διστάζεις να δείξεις τις πραγματικές του προθέσεις καθώς νιώθεις ότι η ειλικρίνεια και η ξεκάθαρη στάση σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και τακτοποιήσεις λογαριασμών που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Εκφράζοντας βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αγγίξεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εκφράζεσαι άμεσα και δυναμικά και αυτό εντυπωσιάζει νέα πρόσωπα που θέλουν να σε προσεγγίσουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου σε βοηθούν να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Έχεις την ευκαιρία να πεις ειλικρινά αυτά που νιώθεις και να είσαι βέβαιος ότι οι γύρω σου θα δείξουν κατανόηση και ζεστασιά στηρίζοντας σε

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα ακίνητης περιουσίας με συμφωνίες που θα είναι άκρως επικερδείς για εσένα, αφήνοντας πίσω το άγχος που μπορεί να σου δημιουργούσαν αφού εκκρεμούσαν. Προσοχή σε αποφάσεις που έχουν σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής.

Σου δίνεται η ευκαιρία να είσαι εξαιρετικά τρυφερός και ειλικρινής με το ταίρι σου και αυτό είναι που θα απογειώσει το ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως η ανάγκη να ωραιοποιήσεις το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου σε οδηγεί σε λάθος επιλογές.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη για δημιουργικότητα καθορίζει την διάθεσή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν με την στάση τους σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανησυχίες. Το πιθανότερο είναι να το καταλάβουν αργότερα και να επανέλθουν με απόλυτη στήριξη και θέρμη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να κινηθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια λόγω των παρασκηνιακών διεργασιών που υπάρχουν. Μην απογοητεύεσαι γιατί οι εξελίξεις θα σε εντυπωσιάσουν, καθώς λειτουργούν υπέρ σου και αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία.

Το ταίρι σου είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε παράξενες συμπεριφορές θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια. Μην αφήσεις τίποτα να ανατρέψει την θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...