Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
3.8 C
Athens

Ζόρικη εβδομάδα με χωρισμούς και έντονους καβγάδες για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων με την συμμετοχή του ανάδρομου Άρη, φέρνει στην επιφάνεια καβγάδες, έριδες ενώ προσεχτικοί πρέπει να είμαστε στις μετακινήσεις μας. 

Κριός

Οι μέρες που ακολουθούν είναι έντονες, νευρικές και συχνά εριστικές. Επηρεάζονται από μια αναπτυσσόμενη φάση του φεγγαριού που σχηματίζει μια εκρηκτική Πανσέληνο στις 8 Δεκεμβρίου. Η συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στο παρασκήνιο της ζωής σας. Αυτοί οι τρεις τομείς θα δοκιμαστούν από αναπάντεχα περιστατικά και από επιθετική διάθεση των ανθρώπων του δικού σας περιβάλλοντος. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, αναπτύξτε υπομονή και όση ευελιξία διαθέτετε για να αποφύγετε συγκρούσεις και όσα επεισόδια μπορούν να γίνουν αιματηρά. Όλοι οι τομείς βρίσκονται σε μεταβατική φάση και συχνά εκτεθειμένοι.

Ταύρος

Θα νιώσετε αρκετά έντονη τη δυσαρέσκεια και την αντιξοότητα. Η εργασία, οι οικονομικές εκκρεμότητες και η υγεία των δικών σας ανθρώπων θα σας προβληματίσουν έντονα τις επόμενες μέρες. Η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας σας ταλαιπωρεί και σας εκθέτει σε κινδύνους που πρέπει να αποφύγετε. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις πληθαίνουν, η ασυναρτησία θα κυριαρχήσει στην επικοινωνία με το περιβάλλον και, για λίγο, θα νιώσετε ότι έχει χαθεί η λογική. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς ότι ακούτε και αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι

Θα ζήσετε μια έντονη, εκρηκτική και εξουθενωτική Πανσέληνο με αφετηρία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Ο Άρης επιμένει σε οπισθόδρωμη πορεία στο ζωδιακό σας χώρο και γίνεται για μια ακόμη φορά ένα καθημερινό βασανιστήριο, μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και άλλο τόσο μέσα από την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Η δυσαρμονία του Άρη με τον Ποσειδώνα βρίσκεται σε κορύφωση, ενώ η συμμετοχή του Δία, αντί να καταστέλλει την ένταση, την διογκώνει. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, προσωπικές υποθέσεις, επαγγελματική δράση, να μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις και να μην καλλιεργείτε φρούδες ελπίδες, τόσο για την επαγγελματική πορεία, όσο και για αισθηματικές, ή κοινωνικές συνεργασίες.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου, επηρεάζει ιδιαίτερα τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού το φεγγάρι είναι ο κυβερνήτης σας. Άρα αλλαγές και εξελίξεις συμβαίνουν εκ νέου με ένα τρόπο σκληρό, δύσκολο και μαχητικό. Μην επιμένετε σε καταστάσεις που δεν προχωρούν, μην κάνετε ανέφικτα σχέδια, μην βιάζεστε να προδικάσετε κάποιο αποτέλεσμα, ειδικά στην εργασία και μη αφήνεστε στον πανικό όταν οικονομικές υποχρεώσεις σας γίνονται απαιτητές. Προστατέψτε την ψυχολογία σας και αποφύγετε εικόνες και ακούσματα που καλλιεργούν τον φόβο.

Λέων

Παρόλο που ο Δεκέμβριος για σας τους Λέοντες είναι συνήθως ευχάριστος και στρωτός μήνας, αυτήν την φορά, η Πανσέληνος ανατρέπει την παράδοση. Σχέδια, φιλίες και προγραμματισμοί πρέπει να επανεξεταστούν. Κάθε τι που οργανώνετε για τις γιορτές από τώρα, πρέπει να έχει και εναλλακτικές λύσεις. Τα μισά από αυτά που θέλετε δεν θα γίνουν, ενώ, αρκετά άλλα θα διαφοροποιηθούν. Προστατέψτε τη δημιουργική σας δραστηριότητα από εξωτερικούς κινδύνους και τη σχέση με αγαπημένους ανθρώπους, από κακόβουλα σχόλια τρίτων. Στη διαχείριση των χρημάτων φανείτε προνοητικοί!

Παρθένος

Θα ταλαιπωρηθείτε κι εσείς με τη σειρά σας, όπως και τα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια αυτό το διάστημα. Δυο τομείς, τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά θα γίνουν πεδίο επεισοδίων, αιφνιδιασμών και εξαπατήσεων. Η Πανσέληνος στις 8 του Δεκεμβρίου είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Η επιρροή της έντονη έως δραματική. Περιφρουρήστε τον εαυτό σας και αποφύγετε εγχειρήματα, ή κινήσεις που μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν, ή να σας ζημιώσουν. ‘Ενας δικός σας άνθρωπος θα γίνει αιτία μεγάλης ταλαιπωρίας τις μέρες αυτές.

Ζυγός

Η εβδομάδα που ακολουθεί θα φέρει αναστάτωση, παρεξηγήσεις, μικροατυχήματα και μια αιφνίδια απογοήτευση καθώς ένα σχέδιο θα αναβληθεί, ή θα ματαιωθεί. Προσέξτε ιδιαίτερα τι λέτε και τι κάνετε. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το περιβάλλον. Μη βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα και μη δίνετε υποσχέσεις, γιατί δεν θα μπορέσετε να τις τηρήσετε. Όσοι ασχολείστε με μηχανές να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όπως και όσοι οδηγείτε συχνά. Η Πανσέληνος στις 8 Δεκμεβρίου έχει χαρακτήρα παρεξηγήσεων, λανθασμένων εκτιμήσεων, ενδεχομένως και παγίδευσης σε ασύμφορες καταστάσεις. Τα ερωτικά σας είναι λειτουργικά, αλλά όχι έτσι όπως τα θέλετε!

Σκορπιός

Άνθρωποι και περιστάσεις θα δοκιμάσουν την αντοχή και την ανοχή σας στις συναισθηματικές σας σχέσεις μαζί τους. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και μας δίνει την πληροφορία για σας, ότι ένας εξωτερικός παράγοντας θα προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά, ή να επιρρίψει σε σας ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Φροντίστε την συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια με κάθε τρόπο, αποφεύγοντας κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να την προκαλέσουν. Γενικότερα, το σκηνικό που διαμορφώνεται τις μέρες που ακολουθούν, δεν θα σας αρέσει, ενώ εξυπηρετήσεις που θα χρειαστείτε δεν θα τις έχετε!

Τοξότης

Είσαστε εσείς που θα γίνετε οι άμεσοι παραλήπτες της σεληνιακής επίδρασης κατά τη φάση της Πανσελήνου, οδηγώντας σε ανατροπές και αλλαγές σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα και ζητήματα. Η δυσαρμονία του Άρη με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται και πλήττει δύο τομείς. Την οικογένεια και τις σχέσεις με το περιβάλλον. Ως έξυπνοι και διορατικοί άνθρωποι που είστε, αποφύγετε οτιδήποτε μπορείτε που θα μπορούσε να γίνει αφορμή δοκιμασίας, διχόνοιας, φασαρίας, ή ζημιάς. Όμως μέσα από αυτά που θα μεσολαβήσουν καταγράψτε τις πληροφορίες που θα σας δοθούν και να τις έχετε υπόψη σας τα επόμενα διαστήματα.

Αιγόκερως

Μπορεί η επιρροή του φεγγαριού στις 8 του μήνα να μην φανεί τόσο σε εσάς, αλλά σίγουρα θα λειτουργήσει παρασκηνιακά, παράπλευρα και υπόγεια. Πρώτα – πρώτα θα βγουν εκκρεμότητες στην επιφάνεια. Δεύτερον, κάποιοι θα σας επιβουλευτούν. Τρίτον, κάποια υπόθεση του παρελθόντος που δεν έκλεισε οριστικά, επανεργοποιείται με σκοπό να σας ταλαιπωρήσει. Τέταρτο και τελευταίο θα κινδυνέψετε να παρασυρθείτε σε λάθος εκτιμήσεις, ή να γίνετε θύμα κλοπής και εκμετάλλευσης.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου αυτήν την φορά, δεν είναι τόσο φιλική για εσάς. Σε όλο το μήκος των επόμενων επτά ημερών, θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που θα σας εκπλήξουν, ή θα σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να είστε μετριοπαθείς στις αντιδράσεις, φιλοσοφημένοι στις απογοητεύσεις και ουδέτεροι όταν προκύπτουν φασαρίες και καβγάδες στο περιβάλλον που κινείστε. Πολλά πράγματα από εκείνα που σχεδιάζατε μισό μήνα πριν θα αλλάξουν τις μέρες που ακολουθούν. Μεταξύ άλλων, θα σας απασχολήσει έντονα και το οικονομικό. Αισθηματικά μην συμπεριφέρεστε απόλυτα και γενικότερα, αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα στους άλλους τομείς.

Ιχθύες

Ανήκοντας κι εσείς στη μεταβλητή ομάδα, θα επηρεαστείτε πολύ από την Πανσέληνο στις 8 του μήνα, η οποία επικεντρώνεται στην ταλαιπωρία σας στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμα και στην έκθεσή σας εκεί, αν δεν προσέξετε! Κινηθείτε όσο μπορείτε διαλλακτικά, επιστρατεύστε τη γνωστή τακτική που λέγεται «σιωπή» και αποφύγετε κακοτοπιές που είναι εύκολο να σας διασπάσουν από την ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν. Προστατεύστε τους δικούς σας ανθρώπους και δείξτε υπομονή και κατανόηση όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι μέρες είναι περίεργες και εξουθενωτικές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

“Διαβολοβδομάδα” Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

Με αρκετά σκαμπανεβάσματα θα κυλήσει η δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για καθένα από τα 12 ζώδια; ΚΡΙΟΣ Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν την εργασία και θα...

«Καταιγισμός» για τα ζώδια: Ο έρωτας έρχεται να σαρώσει Διδύμους, Σκορπιούς και…

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως χρειαστούν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να ηρεμήσει εντελώς η...

Μετά το «Survivor» δείχνει τα… μπούτια της σε πλατό εκπομπής

Δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο, άλλωστε είχε φάει πολύ…λάσπη στον στίβο μάχης για να το ξανακάνει και απολαμβάνει τα ημέρες της στο Action 24. Η...

«Μπουρλότο» Μεγάλες εντάσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη από τους Δίδυμους σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου. Η Αφροδίτη...

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Paco Rabanne

Ο Paco Rabanne, ο ισπανικής καταγωγής σχεδιαστής μόδας γνωστός για τις δημιουργίες του στην δεκαετία του 1960, πέθανε σε ηλικία 88 ετών στο Portsall...

Σάλος! Ξανθιά κουκλάρα χώρισε με παίκτη του ΠΑΟ και πήγε στο Καραϊσκάκη – Φήμες...

Μεγάλο ροζ σκάνδαλο ξέσπασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η πρώην σύζυγος κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μετά το διαζύγιο βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Κριέ, το ενδιαφέρον σου θα είναι αποκλειστικά στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα δεν σε ενθουσιάζουν οι περιπέτειες και οι εφήμερες ψυχαγωγίες...

“Διαβολοβδομάδα” Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

Με αρκετά σκαμπανεβάσματα θα κυλήσει η δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για καθένα από τα...

«Καταιγισμός» για τα ζώδια: Ο έρωτας έρχεται να σαρώσει Διδύμους, Σκορπιούς και…

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και...

«Μπουρλότο» Μεγάλες εντάσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη...