Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Παναθηναϊκός – Καμπάλα 1-0

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της Καμπάλα για την προκριματική φάση του Europa League, ενόψει της ρεβάνς στο Μπακού. 

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μολίνς με πέναλτι στο 37ο λεπτό.

Οι «πράσινοι» ήταν επιβλητικοί στην απόδοσή τους, είχαν πολλές δυνάμεις,. πίεσαν στην άμυνα τους αντιπάλους τους, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν κι άλλα γκολ και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 3 Αυγούστου.

Στο 6′ ο Λουντ έκλεψε από τον Χάλιντεϊ, τροφοδότησε τον Αλτμαν κι εκείνος έπιασε το δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 7′ ο Ζέκα σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή και ο γκολκίπερ της Καμπάλα έδιωξε με γροθιές.

Στο 10′ ο Λουντ εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και βγήκε άουτ.

Στο 16′ η Καμπάλα έχασε την πρώτη της ευκαιρία, καθώς ο Νταμπό βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα χτύπησε στον Κολοβέτσιο και πέρασε κόρνερ.

Στο 17′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Οζομπιτς έπιασε ένα ωραίο σουτ για να διώξει με υπερένταση ο Βλαχοδήμος σε κόρνερ.

Στο 36′ ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα, ο Μολίνς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κουρμπάνοφ. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Σουηδός κάνοντας το 1-0.

Στο 53′ Σέντρα του Χατζηγιοβάννη, ο Μολίνς από πολύ καλή θέση πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

Στο 55′ ο Αλτμαν ξέφυγε από τον αντίπαλό του και από καλή θέση σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια αμυντικών και πέρασε κόρνερ.

Στο 58’ευκαιρία για την Γκαμπάλα. Σέντρα του Μπούτχαους από τα δεξιά, ο Μαλόουν δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ και η μπάλα πέρασε.

Στο 59′ φοβερό μπάσιμο του Λουντ στην περιοχή, παρέσυρε τρεις αντιπάλους, βγήκε απέναντι στον Μπεζοτόσνι, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ που επιχείρησε.

Στο 63′ Ο Χάλιντεϊ κόβει πανέξυπνα στον Νταμπό, ο οποίος υποδείχτηκε σωστά σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια της φάσης πλάσαρε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟ: Βλαχοδήμος , Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάννης (69′ Καμπέσας), Αλτμαν (87΄ Δώνης), Μολίνς (69′ Λουτσιάνο)

ΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνι , Στάνκοβιτς, Νταμπό, Χάλιντεϊ,- Χουσεΐνοφ, Βέρνιντουπ, Μαλόνε (76′ Κονέ), Γκουρμπάνοφ, Όζομπιτς, Μπαλτόις, Μόνροους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

O “X-Factor” του Παναθηναϊκού στα play off Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στο Game 2 της σειράς με τη Μακάμπι, επικράτησε με 95-79 και έκανε το 1-1 στη σειρά, η οποία...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/4/24

Το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague και ο ημιτελικός του Περιστερίου με την Τενερίφη στο Final-4...

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες

Ο Παναθηναϊκός έμεινε «ζωντανός» στην προσπάθειά του να πάρει την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας επικρατώντας με 95-79 της Μπακάμπι Τελ Αβίβ στο...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 25/4/24

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα...

Νίκη- τίτλου για την ΑΕΚ 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πήρε η ΑΕΚ στην έδρα της επί του Παναθηναϊκού για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ στη Σουπερ Λίγκα...

Έχασε βαθμούς και έδαφος ο Ολυμπιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Άρης στη Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Με το αποτέλεσμα αυτό οι...

Στις 17 Μαϊου, θα ανακοινώσουν μαζικά ποιοί ποδοσφαιριστές είναι ομοφυλόφιλοι

 Η ομοφυλοφιλία στο ποδόσφαιρο παραμένει ταμπού και στη Γερμανία σχεδιάζουν να το γκρεμίσουν στις 17 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία παίκτες, προπονητές αλλά και διαιτητές θα αποκαλύψουν ότι.... είναι γκέι,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Καμπάλα – Παναθηναϊκός 1-2

Στα πλέι οφ του Europa League προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με σκορ...

Ισοπαλία 0-0 ο ΠΑΟΚ με την Καμπάλα

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν για την πρώτη αγωνιστική...