Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Βόμβα από Παναθηναϊκό: Ετοιμάζει το μπαμ του καλοκαιριού με κορυφαίο ποδοσφαιριστή! (βίντεο)

Ο Αργεντινός διεθνής εξτρέμ Μάξι Ροντρίγκες με την πολυετή θητεία σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ, έμεινε ελεύθερος από την Νιούελς Ολντ Μπόις, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του.

Ένας παίκτης με τεράστιο όνομα και πολύ βαρύ βιογραφικό έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι οποίες έρχονται από την Αργεντινή εξετάζει την περίπτωση του Μάξι Ροντρίγκες!

Όπως έχει αναφερθεί ήδη στο ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει (για την ακρίβεια έχει καταλήξει) σε δύο περιπτώσεις εξτρέμ, εκ των οποίων η μία είναι από την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

 

To Tweet του Αργεντινού δημοσιογράφου Franco Martin Garcia άναψε τις πρώτες φωτιές, αφού μιλούσε για ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για τον Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος μετά 5 χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από την Νιούελς Ολντ Μπόις, ένεκα των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Πρόκειται για ένα παίκτη πασίγνωστο στο παγκόσμιο στερέωμα, με εκπληκτικές παραστάσεις στην καριέρα του. Για μία οκταετία, ο διεθνής (57 συμμετοχές, 16 γκολ) Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην Primera Division με τις φανέλες των Εσπανιόλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, από το 2010 ως το 2012 αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια ήταν αρχηγός της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Έναν παίκτη με έμφυτα ηγετικά χαρίσματα, ο οποίος παρά την ηλικία του (36) έκανε φέτος τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, όπου είχε 9 γκολ σε 26 παιχνίδια, έχοντας δημιουργήσει επί σειρά ετών ένα εκπληκτικό δίδυμο με τον Νάτσο Σκόκο.

Έναν σούπερ επαγγελματία, ο οποίος διατηρεί το σώμα του σε εκπληκτική κατάσταση και από πολλούς στην Αργεντινή θεωρείται ακόμα και σήμερα ο καλύτερος και πιο ποιοτικός παίκτης του πρωταθλήματος.

 

Σε μία άκρως συναισθηματική συνέντευξη τύπου, στην οποία ο Αργεντινός έβαλε μέχρι τα κλάματα, ο Μάξι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αγαπημένη του Νιούελς, επειδή το κλίμα είναι τοξικό: «Το κάνω για να προστατεύσω την υγεία μου», τόνισε χαρακτηριστικά, ρίχνοντας τα βέλη του στη διοίκηση του συλλόγου, που με τις κινήσεις της υποχρέωσε σε φυγή και τον Νάτσο Σκόκο.

Συνάμα, πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να φορέσει άλλη φανέλα ομάδας στην Αργεντινή πλην της Νιούλς, δείχνοντας την αφοσίωση του στους «λεπρούς», αλλά συνάμα ανοίγοντας για μία ακόμα φορά την πόρτα είτε για την Ευρώπη (έχει προταθεί και στη Τζένοα), για το MLS (Ντάλας, Ατλάντα), είτε για κάποια ομάδα της Λατινικής Αμερικής, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) και Τίγκρες (Μεξικό).

Ο Μάξι Ροντρίγκες προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του ιντριγκάρει τους πράσινους, αφού πρόκειται για μία λύση μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του «τριφυλλιού», που ψάχνει παίκτες με ηγετικά χαρακτηριστικά για να… τραβήξουν την νέα ομάδα, που επιχειρεί να φτιάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, ενώ πρόκειται για ένα όνομα που μπορεί να ζεστάνει και τον κόσμο του συλλόγου.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό όμως, πρόκειται συνάμα για μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, αφού ο ανταγωνισμός από ξένες ομάδες είναι σημαντικός, αφού ο Μάξι Ροντρίγκες είναι ένα όνομα παγκόσμιας απήχησης, η αποχώρηση του οποίου από την Νιούελς άνοιξε την όρεξη αρκετών ομάδων.

Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος Αργεντινός εξτρέμ έχει προταθεί στους πράσινους, που εξετάζουν εξονυχιστικά το προφίλ του, ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσουν την υπόθεση μαζί του.

 

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/3/24

To ματς Ολυμπιακός – Μίλων για τη Volley League Ανδρών ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 17:00 ΕΡΤ3...
ντε Κουμπερτέν, καρδιά, ταφεί, Αρχαία Ολυμπία,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 18 Μαρτίου φτάνει στον Πειραιά από τη Μασσαλία η καρδιά του βαρώνου...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1938 φτάνει στον Πειραιά από τη Μασσαλία η καρδιά του βαρώνου ντε Κουμπερτέν, αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων για να ταφεί σύμφωνα με επιθυμία του στην...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 17/3/24

Πλήρη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 13:15 Novasports 2HD Φόλενταμ – Άλκμααρ Eredivisie 13:30 COSMOTE SPORT...

Λεφτά με ουρά στα ταμεία των ελληνικών ομάδων από την ΟΥΕΦΑ!

Οι ελληνικές ομάδες αναμένεται να μοιραστούν συνολικά φέτος ένα ποσό που θα φτάνει ή θα ξεπερνά κιόλας τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Ευρώπη δεν είναι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/3/24

Πλήρη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 13:35 Action 24 Καστοριά – Τρίκαλα Α’ Εθνική Γυναικών 14:00...
Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε με ανατροπή το όπεν του Ραμπάτ!

Σάκκαρη: Προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells

Εκπληκτική η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε με 2-1 σετ (6-4, 6-7(5), 6-2) την 20χρονη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του US Open Κόκο Γκοφ...
Champions League: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Conference League: Με Μπριζ ο ΠΑΟΚ – Κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” και οι Πειραιώτες έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά του Conference League, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Μαρτίου εκρήγνυται βόμβα στον κινηματογράφο “Έλλη”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1978.... Βόμβα εκρήγνυται στον κινηματογράφο «Έλλη» της οδού Ακαδημίας, κατά τη διάρκεια...

Έκρηξη βόμβας στον Πειραιά: Συνδέουν το μαφιόζικο «χτύπημα» με δολοφονία στον Νέο Κόσμο

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το «χτύπημα» στο βενζινάδικο στην οδό Ομήρου Σκυλίτση στον Πειραιά....

“Βόμβα” Τεντόγλου: “Αν περάσει αυτή η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος”

Το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του και δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού...

Αποκάλυψη: Συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου υπουργού ο πιθανός στόχος της βόμβας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης

Αναβαθμίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, για την υπόθεση του φακέλου, που ήταν παγιδευμένος με...