Αγίους Αναργύρους: Βρέθηκαν τρία μουμιοποιημένα πτώματα !

112
Έβρος: Θρίλερ με τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές

Υπόθεση θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, καθώς βρέθηκαν σε σπίτι τα πτώματα τριών ανδρών, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι
υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά εξαιτίας της εντονότατης δυσοσμίας που έβγαινε από την εγκαταλελειμμένη ισόγεια κατοικία.

Τα στοιχεία των τριών ανδρών δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως και τα αίτια του θανάτου τους. Η πώτη ανεπίσημη εκτίμηση είναι πως τα τρία πτώματα είναι ηλικίας 20 με 25 ετών, αλλά τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή και τότε ο ιατροδικαστής θα έχει περισσότερα στοιχεία.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, τα τρία πτώματα δεν φέρουν τραύματα. Εικάζεται πως βρίσκονταν εκεί για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα. Στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες ή όπλα, ώστε η όλη υπόθεση να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια,επίσης ούτε σύριγγες βρέθηκαν,πράγμα που θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό το μακάβριο εύρημα εάν επρόκειτο για τοξικομανείς.

Διαβάστε επίσης:  Καιρός: Αίθριος με ενισχυμένους ανέμους

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το πιθανότερο σενάριο είναι οι τρεις άνδρες να άναψαν σόμπα για να ζεσταθούν και να έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Τη διενέργεια της έρευνας προκειμένου να διαλευκανθεί αυτή η περίεργη υπόθεση, έχει αναλάβει η ασφάλεια Αττικής.