Μαντόνα : Πολύ “σταρ” για να μπλέξει στην κίνηση

181

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξέρει να προκαλεί με κάθε τρόπο…

Οι παπαράτσι την έπιασαν στα πράσα να το σκάει σε ένα αυτοκίνητο με μπλε και κόκκινα φώτα που αναβόσβηναν, όπως αυτά που διαθέτουν τα περιπολικά, μετά από συναυλία στης στο Λονδίνο.

Η 56χρονη βασίλισσα της ποπ έφτασε στο «O2 Arena» με μοτοσικλέτα ωστόσο, σκαρφίστηκε ολόκληρο τέχνασμα για την αναχώρησή της.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έχουν προκαλέσει σάλο, ενώ πολλοί από τους θαυμαστές της, που ήταν στη συναυλία, την κατηγόρησαν για την συμπεριφορά της.

«Κανένας δεν κινούνταν, τότε ξαφνικά υπήρξε μια αναταραχή και είδα φώτα να αναβοσβήνουν, ενώ άκουσα μια κόρνα. Τότε είδα το αυτοκίνητο και νομίζαμε ότι πρόκειται για μυστικό αστυνομικό. Κόρναρε ώστε όλα τα αυτοκίνητα να τον αφήσουν να περάσει. Κάποιοι οδηγοί πραγματικά ενοχλήθηκαν. Κοίταξα μέσα στο αυτοκίνητο και είδα την Μαντόνα», είπε ένας εκ των θαυμαστών στη βρετανική εφημερίδα «Sun».

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 19 Μαΐου;

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, τα περιπολικά χωρίς διακριτικά δεν διαθέτουν φώτα που αναβοσβήνουν, ενώ η εγκατάσταση τέτοιο είδους φώτων στα αυτοκίνητα αποτελεί τροχαία παράβαση και επισύρει έως έξι μήνες φυλάκιση για πλαστοπροσωπία αστυνομικού!

Εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε ότι η Μαντόνα θα ελεγχθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως υπέπεσε στην παραπάνω παράβαση.