Ούτε στο Παρίσι θα συναντήσει τον Ερντογάν ο Πούτιν

117
Ρωσία, Τουρκία, απειλεί,

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν σχεδιάζει να συναντήσει τον Τούρκο ομόλογό του Ερντογάν κατά τη σύνοδο κορυφής για το κλίμα που άρχισε σήμερα στο Παρίσι, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πεσκόφ πρόσθεσε πως ο Πούτιν είναι ωστόσο πιθανόν να έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου κορυφής.

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, χωρίς πραγματική υποστήριξη από το ΝΑΤΟ, η Τουρκία επιχείρησε να υπαναχωρήσει, να «μαζέψει» λίγο τα πράγματα, την επομένη της κατάρριψης.

Ωστόσο η Ρωσία δεν είναι διατεθειμένη να «συγχωρήσει» τόσο εύκολα την Τουρκία και ήδη έχει λάβει μέτρα εναντίον της, όχι μόνο για την πλήξει, αλλά κυρίως για να εκνευρίσει τον ευκόλως «αναφλεγόμενο» πρόεδρο Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:  Καλιφόρνια: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που δίνει στις ακτές μια απόκοσμη μπλε λάμψη (βίντεο)

Αυτό που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες με τις δηλώσεις και τις αντιδηλώσεις εκατέρωθεν, είναι ένας πόλεμος νεύρων Πούτιν – Ερντογάν. Νικητής στην σύγκρουση αυτή θα εξέλθει ο έχων το ισχυρότερο νευρικό σύστημα και αυτός δεν είναι, σε καμία περίπτωση, ο Ερντογάν.