Σε εξέλιξη η μεγάλη διαδήλωση των αγροτών

176
αγρότες, Αθήνα, Τετάρτη,

Χαρακτηριστικά παλλαϊκής συγκέντρωσης λαμβάνει το συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα, με προοπτική να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή. Με τρακτέρ και λεωφορεία πλημμύρισαν οι δρόμοι που οδηγούν στην Αθήνα.

Τρακτέρ, ντουντούκες, μουσική και πολύς κόσμος συνθέτουν το σκηνικό της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αγροτών και όχι μόνο στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή.Ενώ ε πρώτο πλάνο τα 17 τρακτέρ που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται αγρότες από όλη την Ελλάδα, ενώ σε λίγο με τους αγρότες πρόκειται να συναντηθούν και εργαζόμενοι από τις συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ (πλατεία Κλαυθμώνος) και του ΠΑΜΕ (πλατεία Κάνιγγος).

Περισσότεροι από 10.000 συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:  Τι συμφώνησαν κυβέρνηση - δανειστές για το Δημόσιο

Σοβαρά επεισόδια σε υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και λεωφόρο Αθηνών, αμαυρώνουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις του αγροτικού κινήματος που διαδηλώνει μαζικά, διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του.

Ακροδεξιά και ειδικότερα «χρυσαυγίτικα στοιχεία» προκάλεσαν τα σοβαρά επεισόδια στο Χαϊδάρι, καταγγέλλει ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.