Το 2ο Athens Santa Run  την Κυριακή 

374

Έτοιμο να υποδεχθεί τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της Χρονιάς, θα είναι το κέντρο της Αθήνας, την ερχόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 11.30 το πρωί.

Πρόκειται για αγώνα που διεξάγεται στην πόλη για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ ήδη έχει καθιερωθεί σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Πλήθος συμμετεχόντων που θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη, αναμένεται να διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χλμ στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το ποσό των 10 ευρώ, ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στο Σωματείο ΕΛΙΖΑ- Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!

Διαβάστε επίσης:  Η Τέχνη θεραπεύει...

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Οι εγγραφές για το 2ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, απ’ όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400.