10 Οκτωβρίου η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή

35
ακρόαση, Πάνος Καμμένος, βουλευτές, αντιπολίτευσης,

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης, για ακόμα μια φορά θα έρθουν αντιμέτωποι προσπαθώντας ο ένας να κερδίσει τον άλλον στο παιχνίδι υπεροχής.

Τότε θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή. Θυμίζουμε, πως το αίτημα για τη συζήτηση για τη διαπλοκή και την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είχε υποβάλει από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε «ναι» στην πρόκληση και έτσι οι δύο άνδρες θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους.

Να σημειωθεί, πως στη συζήτηση αναμένεται να τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πριν από λίγες μόνο ώρες προαναγγείλει, πως στη συζήτηση της Βουλής αναμένεται να ακουστούν «διευθύνσεις και ονόματα» σχετικά με τη διαπλοκή.

Διαβάστε επίσης:  Γεννηματά: Γενικό προσκλητήριο σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις

Από το βήμα της Βουλής απ΄όπου και κατέθεσε το αίτημα του ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει:

Μην κάνετε τέτοια αιτήματα γιατί κάποιες φορές γίνονται αποδεκτά. Γι΄αυτό κι εγώ καταθέτω αίτημα για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή

Ενώ είχε τονίσει: «Όσο σιωπηλός ήταν ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα της διαπλοκής τόσο ξεκάθαρος ήταν στα θέματα που αφορούν τη δική του ιδεολογική τοποθέτηση».

Από την δική του πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε πως ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να προσέλθει, «ως απολογούμενος και όχι ως κατήγορος» στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή.