Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15.6 C
Athens

5 + σήμερα για τη χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα – Αφήνουν πίσω τους συντρίμμια και ντροπή

Λίγα 24ωρα απέμειναν μέχρι να απαλλαγεί η χώρα από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που πέρασε στη σύγχρονη ιστορία και ταυτόχρονα να γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω 4,5 χρόνια διάλυσης των πάντων.

Το απερχόμενο τσίρκο πολιτεύτηκε βασιζόμενο στο ψέμα καβαλώντας το ρεύμα που είχε διαμορφωθεί το 2010, όταν το ΠΑΣΟΚ προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της χρεοκοπίας που άφησε η περίοδος 2004-2009.

Ο Τσίπρας και οι ομοϊδεάτες του στην άνω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος μαζί με τους φασίστες της κάτω πλευράς, φλόμωσαν τους πολίτες στα ψέματα και ζητούσαν κρεμάλες και εκτελέσεις.

Εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικοί πολίτες που προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ πίστεψαν τον Τσίπρα και την παρέα του, πιστεύοντας ότι “τα 10 να κάνει από τα 100 πράγματα που είπε, θα είναι αρκετά”.

Τελικά, ο… ψευταλέξης και το συνονθύλευμα νεοκομμουνιστών και “ψεκασμένων” ακροδεξιώνέκανε οτιδήποτε ήταν δυνατόν για να ζημιώσει τη χώρα, κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα και στα… εκατό

πράγματα που είπε. Η προοπτική της καρέκλας τους έκανε θρασείς, ενώ οι Τσίπρας και Καμμένος έτριβαν τα χέρια τους από την “τσογλανοποίηση’ της ελληνικής κοινωνίας και τη συνεχή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις.
Το δυστύχημα του 2015

Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, η «κυβερνητική συμμορία» έχοντας εξαπατήσει με τα ψέματά της τη σχετική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αποφάσισε να τα βάλει με τους εταίρους μας και έχοντας στην πρώτη γραμμή των διαπραγματεύσεων τον ανεκδιήγητο Βαρουφάκη, απείλησε με “Κούγκι”!

Όσο ο καιρός περνούσε και ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και όχι μόνον έβαζε τις βάσεις για να προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου ζημία στην οικονομία βλάπτοντας τη χώρα και τους πολίτες της, ενώ ο σκαφάτος Πάνος Καμμένος απειλούσε τη Δύση κουνώντας το δάκτυλο, λέγοντας με προκλητικό και θρασύ τρόπο ότι “θα σας γεμίσουμε με Τζιχαντιστές”.

Το σκηνικό που διαμορφώθηκε αποτέλεσε το ιδανικό timing για τους επιτήδειους Τούρκους δουλέμπορους, προκειμένου να στείλουν στην Ελλάδα πάνω από 1,5 εκατ. λαθρομετανάστεςή πρόσφυγες από την εμπόλεμη ζώνη της Συρίας.

Η περιπέτεια για τη χώρα μόλις άρχιζε, ενώ η τότε υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, όταν ρωτήθηκε για το πού πηγαίνουν όλοι αυτοί οι δυστυχείς άνθρωποι είχε πει το αμίμητο “λιάζονται και εξαφανίζονται”.

Η μεγάλη κονόμα για τις ΜΚΟ με τους πρόσφυγες μόλις είχε αρχίσει. Οι ψευτοαριστεροί έμποροι του ανθρώπινου πόνου άρπαξαν την ευκαιρία “από τα μαλλιά” για να στήσουν τις μπίζνες τους, σεμνά και αριστερά!

Οι τύποι που θα έσκιζαν τα μνημόνια προκάλεσαν αβεβαιότητα στην οικονομία και έκαναν τους εταίρους να βγουν από τα ρούχα τους εν μέσω επιδείνωσης της προσφυγικής κρίσης.

Η παλαβή Αριστερά των Τσίπρα-Βαρουφάκη-Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου είχε ήδη προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην οικονομία. Από τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Ιούλιο του2015, με εκφράσεις του τύπου “το νόμισμα δεν είναι φετίχ” έφυγαν από το τραπεζικό σύστημα καταθέσεις ύψους 40 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνωνΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναγκαστεί να επιβάλλει τα capital controls, αφού ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας ανακοίνωσε την προσφυγή σε δημοψήφισμα για να αποφανθεί ο ελληνικός λαός για τα μέτρα που πρότειναν οι ευρωπαίοι.

Ο “έκλεισα τις τράπεζες αγάπη μου” (Γιάννης Βαρουφάκης με ένα ν…) πανηγύριζε, έχοντας στο μυαλό του ότι από τη σύγκρουση του μίνι κούπερ-Ελλάδα με το… τραίνο της Ευρώπης, θα κέρδιζε το μίνι κούπερ!

Τελικώς στο διχαστικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, ο ελληνικός λαός αποφάσισε να πει ΟΧΙ στο σχέδιο Γιούνκερ για τη διάσωση της οικονομίας, το οποίο στη συνέχεια και υπό τον φόβο να βρεθεί στην “στενή”, ο τυχοδιώκτης Τσίπρας μετέτρεψε σε ΝΑΙ, υιοθετώντας παράλληλα πιο σκληρά μέτρα σε σχέση με το αρχικό σχέδιο! Μόνο ένας παντελώς ηλίθιος, θα μπορούσε να… πετύχει κάτι τέτοιο.

Ο “αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ” έγινε μνημονιακός και παρουσίασε στον ελληνικό λαό το σχέδιο ως μεθόδευση των δανειστών για να ισοπεδώσουν τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε στη συνέχεια να κάνει πράξη τον στόχο για… πρόσδεση στην καρέκλα. Πριν από αυτό οι τύποι είχαν επεξεργαστεί ακόμη και σχέδιο άλωσης του Νομισματοκοπείου και της Τραπέζης Ελλάδος που όπως λέει ο Λαφαζάνης (έκανε και σποτάκι με ταξί που πήγαινε στον Χολαργό…) ήταν ιδέα του Φλαμπουράρη!

Και σε όλα αυτά να προσθέσουμε τη σκέψη για ριφιφί στα ΑΦΜ των πολιτών και σε πληρωμή μέσω… χαρτιών (IOU’s) από τον θρασύτατο Βαρουφάκη που διεκδικεί την ψήφο με τη ΜΕΡΑ25, ενώ θα έπρεπε να περάσει επί 25 χρόνια όλα τα μερόνυχτα κάπου αλλού!

Μετά από τα παραπάνω παρατράγουδα και αφού ο κλοιός είχε σφίξει, ο Τσίπρας αξιοποίησε τη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και έτσι πέρασε το τρίτο μνημόνιο υπό τον φόβο εξόδου από το ευρώ, που θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες για τη χώρα και για τον ίδιο.

Έτσι, αποφάσισε να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015 για να απαλλαγεί από τους Λαφαζάνηδες, την Κωνσταντοπούλου και το “μεγάλο asset” Γιάν(ν)η Βαρουφάκη, οι οποίοι συμπλήρωσαν το παλμερέ της καταστροφής. Ο ελληνικός λαός τότε έβαλε τη δεύτερη και καταδικαστική υπογραφή στο μέλλον του…
Η μεγάλη ζημιά

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 στοίχισε στη χώρα πανάκριβα και τη ζημιά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛμαζί με τον Βαρουφάκη και τους λοιπούς, θα την πληρώνουμε για δεκαετίες.

Μέσα σε επτά μήνες, σημειώθηκε εκροή καταθέσεων ύψους 40 δισ. ευρώ, στη συνέχεια υιοθετήθηκαν μέτρα 14,5 δισ. ευρώ (τα μέτρα Χαρδούβελη δεν θα ξεπερνούσαν τα 2,0-2,5 δισ. ευρώ), υπογράφτηκε νέα δανειακή σύμβαση ύψους 86 δισ. ευρώ, χάθηκαν 40 δισ. ευρώαπό την αξία των τραπεζών λόγω ανακεφαλαιοποίησης και τινάχτηκαν στον αέρα οι προβλέψεις των δανειστών και της προηγούμενης Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για υψηλότερο ΑΕΠ κατά 30 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2018.

Επιπλέον, επιστρέψαμε 11 δισ. ευρώ μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας,τα οποία θα χρησίμευαν ως προληπτική γραμμή πίστωσης το 2015 όταν θα βγαίναμε από το πρόγραμμα διάσωσης, ενώ υποθηκεύτηκε στο Υπερταμείο

Αποκρατικοποιήσεων η απαξιωμένη δημόσια περιουσία για 99 έτη! Μιλάμε δηλαδή για μια άμεση ή έμμεση ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα μας συνοδεύει για δεκαετίες.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, η Ελλάδα θα επανέλθει στην κανονικότητα όταν αποπληρώσει το 75% των δανείων, κάτι που με βάση την πορεία της οικονομίας επί ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένεται να συμβεί πριν το 2050!

Η καθήλωση της χώρας σε κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη μεσαία τάξη, την οποία η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ισοπέδωσε για να επιτύχει υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και να αξιοποιήσει τα “ημέτερα παράσιτα” μέσω διορισμών και δουλειών με το Δημόσιο.

Και τώρα, προεκλογικά, έχουν το θράσος να μιλάνε για μέτρα υπέρ της μεσαίας τάξης για την οποία ο Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης είχαν δηλώσει ότι συνειδητά την υπερφορολόγησαν! Μιλάμε για τέτοια πολιτική αλητεία…
Διέλυσαν τα πάντα

Η ανερμάτιστη πολιτική που ξεκίνησε από το 2015 έχει οδηγήσει στα πρόθυρα χρεοκοπίας ή διάλυσης κρίσιμες υποδομές και δομές της χώρας.

Η ΔΕΗ βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης, η Παιδεία και η Υγεία έχουν διαλυθεί από τα τερατουργήματα Γαβρόγλου και τις ταρζανιές του “φεισμπουκικού” Πολάκη, η ασφάλεια των πολιτών βρίσκεται στον αέρα με τα Εξάρχεια να αποτελούν άντρο διακίνησης ναρκωτικών και τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο νόμος Παρασκευόπουλου και η βιομηχανία αποφυλακίσεων που στήθηκε προκαλούν τρόμο στους πολίτες, ενώ σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στις αξιόποινες πράξεις που τελούνται, εμπλέκονται πρώην κρατούμενοι.

Σήμερα η Ελλάδα είναι μια χώρα, όπου οι πολίτες φτωχοποιούνται, το κοινωνικό κράτος καταρρέει παρά το αντίδωρο των επιδομάτων-ψιχίων, η ανασφάλεια μεγαλώνει και οι κρίσιμες υποδομές της βρίσκονται στον αέρα ή παρουσιάζουν τεράστια προβλήματα λειτουργίας.

Επιπλέον, αφήνουν μεγάλες εκκρεμότητες για αποφάσεις υψηλού πολιτικού ρίσκου στην επόμενη κυβέρνηση, όπως είναι το αφορολόγητο, η μείωση των συντάξεων, η αύξηση των αντικειμενικών αξιών, η κατάρρευση της ΔΕΗ και του κράτους. Και δεν ξέρουμε πόσα ακόμη θα δούμε στην πορεία…

Η τεράστια οικονομική ζημία που προκάλεσαν οι εγκληματίες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι άνευ προηγουμένου, ενώ τα σκάνδαλα με τις εργολαβίες και το βοσκοτόπια Καλογρίτσα και την πολύκροτη υπόθεση του… σερβιτόρου Πετσίτη, ο οποίος έγινε ο “ντιλιβεράς” του Μαξίμου,πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος.

Οι εισαγγελείς της χώρας μετά τις 8 Ιουλίου θα είναι απελευθερωμένοι από τα δεσμά της σημερινής συριζοκρατούμενης Δικαιοσύνης και τον… Ρασπούτιν, ώστε να επιτελέσουν το έργο τους και να αναζητήσουν ευθύνες για τη σκευωρία της Novartis, την κακοδιαχείριση στο Προσφυγικό και τις εκατέρωθεν βαριές κατηγορίες Κοτζιά-Καμμένου για τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών.

Και επιπλέον, κάποια στιγμή πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και την κατάπτωση της ρήτρας των 529 εκατ. ευρώ για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων, ενώ γύρευε ακόμη πόσα θα ανακαλύψουν οι υπουργοί της επόμενης Κυβέρνησης.

Τα εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να εξεταστούν με άνεση χρόνου από την επόμενη Βουλή σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει κάτι που να ασχολήθηκαν και να έχουν τηρήσει τη νομιμότητα. Ήρθαν για την εξουσία και έδειξαν τον παλιοχαρακτήρα τους. Μια «συμμορία» πολιτικών… κακοποιών που ήθελε να εξασφαλίσει συγγενείς και ημετέρους είναι.

Γι’ αυτό στις 7 Ιουλίου πρέπει να πάρουν το μάθημα που τους αξίζει και από την επόμενη μέρα να αρχίσει ο εφιάλτης τους, σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία μας. Για να καταλάβουν ότι το θράσος έναντι του φορολογούμενου πολίτη, τιμωρείται και μάλιστα αμείλικτα…

Στις 7 Ιουλίου πρέπει να γεμίσει η μαύρη σακούλα του παραβάν με ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, του Βαρουφάκη και όλων όσοι έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια. Πρέπει να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων όλοι αυτοί που ήρθαν με περισσό θράσος να μας πουν ότι μας έσωσαν, αφού μας οδήγησαν στο περιθώριο.

Ήρθαν σαν κατσαπλιάδες και λεηλάτησαν τη χώρα για να φτιάξουν την πάρτη τους. Αυτά τα άθλια υποκείμενα στις 7 Ιουλίου πρέπει να υποστούν τέτοια συντριπτική ήττα που να μην έχουν πρόσωπο να εμφανιστούν πουθενά…

*Δημοσιεύτηκε στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Κασελλάκης στην Πάρο με το σκάφος του – Χλιδάτη προεκλογική εκστρατεία

Νέα ήθη στην πολιτική με τον αριστερό Στέφανο Κασσελάκη να φτάνει πριν από λίγο στο νησί της Πάρου με το σκάφος του. Ο πρόεδρος του...

ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτογκόλ” με το …βάπτισμα

Εσωκομματική συζήτηση προέκυψε από τις δηλώσεις Κασσελάκη για το βάπτισμα του –όταν ανέφερε πως σχηματίστηκε σταυρός από το λάδι– και την κριτική που του...

Άλλαξε άποψη ο Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: Απογοήτευση το παιδί

Άλλαξε εντελώς την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις...

Οι Σαμαρικοί δίνουν γραμμή για δισταυρία Μπελέρη και Μουρούτη

Πληροφορίες ότι ο μηχανισμός του Αντώνη Σαμαρά σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει να κινητοποιείται υπέρ της δισταυρίας Μπελέρη – Μουρούτη φτάνουν προς όλες τις πλευρές του πολιτικού ρεπορτάζ. Οι...

H επιβλητική μεζονέτα 250 τ.μ. του Κασσελάκη (βίντεο)

Το νέο σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι άνοιξε στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγο πριν την ζωντανή συνέντευξη στο LiveNews,...

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος… πυροβόλησε προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και λίγες ώρες πριν τον πρώτο γύρο...

Ωστόσο το όνομά του… βρισκόταν κανονικά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αττικής. Ο πρώην υπουργός Εργασίας είχε προβεί σε μία… αδιανόητη δήλωση...

Πόσους αστυνομικούς έχει ο Νατσιός για να λέει το Πάτερ Ημών με ασφάλεια;

Το κακό έχει παραγίνει με τους αστυνομικούς που κάνουν τους Μπάτλερ σε πολιτικά κόμματα και αρχηγούς αντί να βρίσκονται σε αστυνομικά τμήματα και στη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 18 Απριλίου η Ελλάδα κηρύσσει χρεοστάσιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1932 η Ελλάδα κηρύσσει χρεοστάσιο. Ύστατη προσπάθεια από την κυβέρνηση Ελευθερίου Βενιζέλου για...

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψεύδεται

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση, όσον αφορά τις οικονομικές πολιτικές της άσκησε ο πρόεδρος του...

«Oι μάσκες έπεσαν»: Σηκώνει το γάντι η κυβέρνηση στην πρόταση μομφής Ανδρουλάκη για τα Τέμπη

Απάντηση στις επιθέσεις της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης με αφορμή δημοσίευμα για το δυστύχημα...

Τέμπη: Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν πληροφορίες ότι έγινε προσπάθεια κρατικής μονταζιέρας

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής» για το δυστύχημα των Τεμπών, κυβερνητικές...