Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
25.7 C
Athens

Αφροδίτη και Πανσέληνος φέρνουν ρευστό χρήμα γι’ αυτά τα 2 ζώδια

Ο Δίας που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, διαίσθηση, κατανόηση, αποδοχή.

Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 17 Ιουνίου, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και δικτύωση, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις κατά συνέπεια και τις προσδοκίες.

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ρομαντικές διαθέσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το συναίσθημα με τη λογική. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις.

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα Παρασκευή και ο Δίας κορυφώνει το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιώντας θέματα σχετικά με την εσωτερική σου αναζήτηση και τους υλικούς σου πόρους. Με απλά λόγια, αναζητάς ευκολότερους τρόπους να βγάλεις χρήματα, αναθεωρώντας τις αξίες σου σε κάθε επίπεδο. Όσο η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Τοξότη, η αισιοδοξία σου χτυπάει κόκκινο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη σε βοηθά να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Ταύρος

Ταύρε, μία φανταστική όψη κορυφώνεται, σήμερα Παρασκευή, οπότε να περιμένεις τη διάθεσή σου να ανεβαίνει. Το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα αυξάνει τη φαντασία σου και σε καθιστά περισσότερο αισιόδοξο, δημιουργικό και ικανό να καταφέρεις πολλά πράγματα, χωρίς πολύ κόπο. Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου γεννά κάποιες ανασφάλειες, αλλά η θετική της όψη με τον Άρη υποδηλώνει πως σε κινητοποιούν να κάνεις πραγματικότητα κάποια επαγγελματικά σου σχέδια.

Δίδυμος

Με την Σελήνη απέναντί σου, Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, σίγουρα απολαμβάνεις ζωηρούς διαλόγους και ασχολείσαι με σημαντικούς άλλους. Το τρίγωνό της με τον Άρη σου πολλαπλασιάζει την αισιοδοξία και προσεγγίζεις κάθε πρόκληση με θετική σκέψη. Επενδύεις στη γνώση και προτιμάς βαθυστόχαστες συζητήσεις με το άμεσο περιβάλλον σου. Μαζί, το εξάγωνο Δία και Ποσειδώνα σε ωθεί να εφαρμόσεις όλα όσα μαθαίνεις και στη δουλειά σου, καθώς και να διακριθείς για τις γνώσεις και την επαγγελματική προσέγγισή σου.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή με όμορφες όψεις να κορυφώνονται στον ουρανό, οπότε μπορείς να περιμένεις μία ημέρα με πολλές εξελίξεις. Η Σελήνη στον Τοξότη ωθεί την επικέντρωσή σου σε ζητήματα υποχρεώσεων, ενώ το τρίγωνό της με τον Άρη σου δωρίζει την απαραίτητη ενέργεια και θέληση να τακτοποιήσεις τα πάντα. Συνάμα, το εξάγωνο Δία και Ποσειδώνα σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς, κάνοντας παλιές και νέες επαφές και φιλίες.

Τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου

Λέων

Λέοντα, η Πέμπτη αυτή σου φέρνει ένα ξεχωριστό μείγμα ενέργειας και ευκαιριών. Η Σελήνη στον Τοξότη το μεσημέρι ενισχύει την επιθυμία σου για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ρομαντισμό, κάτι που ανταποκρίνεται τέλεια στον ενθουσιώδη και γεμάτο ζωή χαρακτήρα σου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ευκαιρίες για έντονα συναισθηματικά και ψυχικά βιώματα, και μια βαθιά αίσθηση ευημερίας και επέκτασης των οριζόντων σου. Καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους το βράδυ, η κοινωνικότητα και οι φιλικές επαφές παίρνουν προτεραιότητα, ενισχύοντας τη δικτύωση και την κοινωνική αλληλεπίδραση.

Παρθένος

Παρθένε, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς όπου στρέφεις την προσοχή σου περισσότερο. Η Σελήνη από τον Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, σε τρίγωνο με τον Άρη σε ωθεί να τακτοποιήσεις οικιακές υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα. Παράλληλα, το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα σε βοηθά να καλλιεργήσεις πιο εποικοδομητική επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες, βασισμένη στην αλληλοκατανόηση. Σημασία για εσένα έχει να αισθανθείς ασφάλεια στα προσωπικά και τα εργασιακά.

Ζυγός

Πολύ όμορφη ημέρα έφτασε για το ζώδιό σου, Ζυγέ. Η Παρασκευή κορυφώνει ευεργετικές όψεις, όπως το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό, καθώς και το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα. Με απλά λογάκια, σήμερα, μπορείς να περιμένεις ευκαιρίες που αφορούν καινούριες συμφωνίες, θετικά νέα, καλύτερες συνθήκες εργασίας και μία πιο ποιοτική καθημερινότητα. Έρχεσαι πιο κοντά με τα συγγενικά σου πρόσωπα, επιλύοντας κάποιες παλιές διαφορές σας.

Σκορπιός

Με το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα, αγαπημένε Σκορπιέ, πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσεις οτιδήποτε σου προσφέρει η Παρασκευή! Πρόκειται για μία αρκετά ευνοϊκή ημέρα σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών συμφωνιών. Μαζί, η δημιουργικότητά σου και η θέλησή σου να περάσεις όμορφα σου ανοίγουν πόρτες προς νέες κι ευχάριστες συνήθειες. Εσύ, κιόλας, που έχεις παιδιά, πρόκειται να έχετε μαζί μία υπέροχη ημέρα. Η Σελήνη στον Τοξότη, παράλληλα σε τρίγωνο με τον Άρη σου δίνουν σιγουριά στις δυνάμεις σου.

Τοξότης

Τοξότη, η προσοχή σου στρέφεται στις συναισθηματικές σου ανάγκες, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό. Πρόκειται για μία πολύ ευνοϊκή στιγμή να διεκδικήσεις έναν έρωτα ή να κάνεις πραγματικότητα μία επιχειρηματική σου ιδέα. Η Παρασκευή είναι μία φανταστική ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου προσφέρει πραγματική χαρά, ενώ αν είσαι γονιός, φρόντισε τα παιδάκια σου λίγο περισσότερο και θα βγεις κερδισμένος. Το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ποσειδώνα, καθιστά πιο ποιοτική την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Η Παρασκευή, Αιγόκερε, σου φέρνει μια ξεκάθαρη ευκαιρία να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και τις προσωπικές σου αξίες. Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε υποστηρίζει ώστε να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις προκλήσεις που έρχονται στο πέρασμά σου. Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ικανότητά σου να διακρίνεις μεγαλύτερες αλήθειες και να συνδέεσαι σε πιο βαθιά επίπεδα με το περιβάλλον σου.

Υδροχόος

Η Παρασκευή, Υδροχόε, φαίνεται ότι φέρνει μια συναρπαστική αύρα δυναμικών προτεραιοτήτων. Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη ενθαρρύνει τις ενεργές κοινωνικές επαφές και τη δράση στα κοινωνικά και πνευματικά σου ενδιαφέροντα. Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα ανοίγει ένα παράθυρο προς την πιο βαθιά κατανόηση και ενσυναίσθηση προς τους άλλους, βελτιώνοντας την ποιότητα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Παράλληλα, αναπτύσσεις καλύτερες διπλωματικές ικανότητες, βελτιώνοντας και τα επαγγελματικά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Παρασκευή αυτή φέρνει μια αίσθηση προόδου και επέκτασης, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη ενθαρρύνει τη δράση και την ανάληψη πρωτοβουλιών. Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα προσφέρει μια πνευματική διάσταση και βαθύτερη σύνδεση με τα όνειρά σου, γεμίζοντάς σε ελπίδα και θετική ενέργεια. Η αίσθηση της αρμονίας που προέρχεται από τις ισορροπημένες πλανητικές αλληλεπιδράσεις σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο συνδεδεμένος με τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η μεγάλη επιστροφή του Σταμάτη Γαρδέλη σε κορυφαίο κανάλι – Όλα τούμπα!

Ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του και την άσχημη κατάσταση της ψυχικής του υγείας, ο Σταμάτης Γαρδέλης φαίνεται πως έχει κάνει ένα καθολικό restart...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, βρείτε επιπλέον χώρο και χρόνο για να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μερικές φορές,...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Αν αισθάνεστε περιορισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο, υπάρχει μια απίστευτη ευκαιρία να πιστέψετε στην ευφυΐα σας και...

«Ο Πασχάλης Τερζής είπε «μέχρι εδώ έχω να δώσω», καλύτερα να μένεις με την...

Ο Πασχάλης Τερζής παραχώρησε συνέντευξη την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Πρόκειται για τον...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου: Κριοί, γίνετε ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου σας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το θερινό ηλιοστάσιο είναι μια μεταμορφωτική περίοδος για να αναλογιστείτε πώς αλληλεπιδράτε με τον κόσμο, τι...

 Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πλησιάστε τους συγγενείς και τους γείτονές σας με τους οποίους έχετε κάποιες διαφορές και κάντε μαζί τους μια έντιμη και ανθρώπινη συζήτηση...

Ατύχημα για τον Τερλέγκα – Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή!

Ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό, συνέβη στον Βασίλη Τερλέγκα κατά τη διάρκεια εμφάνισής του! Ο λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευε κάποια επιτυχία του στο νυχτερινό...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η καρδιά κάνει «τικ τακ» : Έρχεται έρωτας δίχως τέλος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Μας φέρνει… πολύ έρωτα την νέα εβδομάδα (24-30/6), τονίζοντας πως αρκετά ζώδια αναμένεται να...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, βρείτε επιπλέον χώρο και χρόνο...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Αν αισθάνεστε περιορισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο,...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου: Κριοί, γίνετε ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου σας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το θερινό ηλιοστάσιο είναι μια μεταμορφωτική...