Αυτός είναι ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ που έγραψε τραγούδια για… Ρέμο και Πάολα

152
Πέθανε γνωστός λαϊκός τραγουδιστής

Πριν από λίγα χρόνια ήταν υφυπουργός. Η μεγάλη του αγάπη όμως δεν ήταν φαίνεται η πολιτική, αλλά το πεντάγραμμο. Τώρα γράφει τραγούδια για τον Ρέμο.

Αηδόνης, έγραψε, τραγούδια, Ρέμο, Πάολα,

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας επί ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης έχει μια μεγάλη αγάπη. Να γράφει στοίχους και τραγούδια. Και γράφει καλά. Τόσο καλά που πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες του έχουν ζητήσει να τραγουδήσουν τη δουλειά του.

Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Secret, μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει κυκλοφορήσει και το νέο του project που είναι μελοποιημένα ποιήματα του Βάσου Λυσσαρίδη.

Και ο κ. Αηδόνης συνέχισε: «Η Αννα Νταλάρα όταν ήμασταν συνεργάτες στη Βουλή, με παρότρυνε συνεχώς να εξωτερικεύω αυτό που έχω μέσα μου».

Διαβάστε επίσης:  Η ΔΕΞΙΩΣΗ που σκόρπισε τον κορονοϊό! ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου (και καθηγητή Ιατρικής) Αθ. Δημόπουλο..

Ο πρώην βουλευτής δήλωσε επίσης ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Αντώνη Ρέμο: «Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, μια μεγάλη φωνή». Η έμπνευση του είναι η γυναίκα του και η εκπληκτική σχέση που έχει μαζί της, λέει ο κ. Αηδόνης.

Ο πρώην υφυπουργός θαυμάζει επίσης και τη φωνή της Πάολα, για την οποία είπε: «Αυτό το μέταλλο που βγάζει η φωνή της δεν υπάρχει. Το συναντάς σπάνια σε τραγουδιστές»