Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ οι εικόνες ντροπής

101
Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό χώρο, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά το χθεσινό επεισοδιακό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως ανέφεραν πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε βάρος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ διενεργείται προανάκριση, ενώ από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Κατά τις ίδιες πηγές, η εισβολή στο γήπεδο στη διάρκεια ενός αγώνα αποτελεί αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με το νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:  Σε ποιες περιπτώσεις παρατείνεται η άδεια ειδικού σκοπού για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη, αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τέσσερα μέλη της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο… πιστολέρο Σαββίδης στην Τούμπα έκανε το γύρο του κόσμου!

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι θλιβερές εικόνες ντροπής που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, με τον ένοπλο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει ένοπλος στο γήπεδο.

Προφανώς τα διεθνή πολιτικά και αθλητικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «χάος» εστιάζοντας στην εισβολή του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.