Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
24.1 C
Athens

«Από τις 08:10 το πρωί και μέχρι τις 11:07…»- Μαύρα μαντάτα για Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς και 2 ακόμη ζώδια

Μισοάδειο βλέπει το ποτήρι να προειδοποιεί για μαύρα ματνάτα Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς και 2 ακόμη ζώδια.


Τις πολύ πρωινές ώρες η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Πλούτωνα πριν μπει σε φάση κενής πορείας από τις 08:10 το πρωί και μέχρι τις 11:07 που θα περάσει στον Τοξότη. Από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει μόνο απαιτητικές όψεις με τον Ήλιο και τον Κρόνο στη διάρκεια της μέρας.

Σαφώς δεν είναι οι πιο ανάλαφρες μέρες από πλευράς διάθεσης λόγω της δύσκολης επικαιρότητας. Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους άλλους, εξοργισμένοι με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας και θλιμμένοι με τις εικόνες που αντικρίζουμε ακόμη ένα καλοκαίρι.

Η τάση μας θα είναι να είμαστε πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο. Και όπως καταλαβαίνετε με τέτοιες προδιαγραφές πιο εύκολα εξαπολύουμε «κατηγορώ» δείχνοντας τους άλλους. Ας προσπαθήσουμε όλοι για λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση κι ας μην αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας απογοητεύουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα θα είσαι πιο συνεσταλμένος, κλειστός, συναισθηματικός και σίγουρα ευαίσθητος! Ένα ζήτημα θα σε απασχολήσει, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετικό, είτε αρνητικό! Το σίγουρο είναι, πως με ποικίλους τρόπους, θα βελτιωθούν οικογενειακές σχέσεις και οικιακά θέματα! Επιπλέον, παρελθοντικά προβλήματα, μπορούν τώρα να λυθούν!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, ετοιμάσου για μία ευχάριστη, ανανεωτική και χαρμόσυνη ημέρα! Βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέες γνωριμίες και ευχάριστες παρέες και αισθάνεσαι πολύ περιζήτητος και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους. Η διεκδίκηση και η κατάκτηση των μεγαλεπήβολων στόχων σου, είναι πια εύκολη υπόθεση!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι Μία από τις ευκαιρίες της ημέρας, είναι σαφώς η δυνατότητα που σου δίνει να πραγματοποιήσεις ευχάριστες επικοινωνίες!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά!

ζώδια 24 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια, αλλά και πράξεις!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια, σε επαφές, αλλά και μετακινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερη! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά πρέπει να αποφύγεις επιπολαιότητες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...