Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
24.3 C
Athens

«Από τις 15:15 μέχρι τις 21:58…» – Καρμικές αλλαγές για Ταύρο, Σκορπιό και άλλα δύο ζώδια

Αστρολογικό καμπανάκι σήμανε πως την τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρξουν καρμικές αλλαγές για Ταύρο, Σκορπιό και άλλα δύο ζώδια.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν καρμικές αλλαγές την εβδομάδα 24/04/2023 – 30/04/2023
Προχωράμε στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου που μας δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες σε πρακτικό επίπεδο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά και κυρίως να κλείσουμε εκκρεμότητες. Βρισκόμαστε ακόμη στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων, αυτής που προηγήθηκε στις 20/04/2023 κι αυτής που έπεται στις 05/05/2023. Είναι η εβδομάδα που με κάποιο τρόπο οι επιρροές των δυο εκλείψεων συγχέονται.

Τη Δευτέρα 24/04/2023 έχουμε για δεύτερη φορά μέσα στον μήνα το σχηματισμό εξαγώνου του ανάδρομου πλέον Ερμή με τον Άρη στον Καρκίνο. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε τη θετική πλευρά της όψης που δείχνει πιο γρήγορα αντανακλαστικά, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αλλά καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί και παρορμητικοί τόσο στις συζητήσεις μας όσο και στην οδήγηση.

Όμως η μέρα στιγματίζεται κι από μια ιδιαίτερα καρμική όψη. Τη σύνοδο του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το Κάρμα, που παραπέμπει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις και ανάγκη διόρθωσης της πορείας μας και της κατεύθυνσης της ζωής μας.

Την Τρίτη ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει επίσης εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη αρκετά βοηθητική για να αναλάβουμε ευθύνες, να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, να προχωρήσουμε σε σοβαρές συζητήσεις και να σκεφτούμε τα μακροπρόθεσμα πλάνα μας.

Η τελευταία όψη του Απριλίου είναι το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρόκειται για μια θετική όψη που σχηματίζεται στις 29/04/2023 και ευνοεί τις επαφές, την κοινωνική μας ζωή, τις πρωτοβουλίες και τη δράση. Οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας είναι η Τετάρτη 26/04/2023 με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη στον Καρκίνο και η Πέμπτη 27/04/2023 που σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα που δείχνουν μεγαλύτερη ένταση.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και ξεχωρίζεις για τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Σπαταλάς τον χρόνο σου σε συναντήσεις, συνομιλίες κα επαφές. Αποσπάσαι εύκολα από τον στόχο σου και έχεις αδυναμία συγκέντρωσης. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε κάνει να μάχεσαι για τα δικαιώματα σου και σε κινητοποιεί για δράση.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στα υλικά αγαθά και στα αποκτήματα σου. Έχεις εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζεσαι και νιώθεις πληρότητα. Αρκέσου σε αυτά που ομολογουμένως έχεις καταφέρει με κόπο και μην φέρεσαι με πλεονεξία. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε κάνει αποφασιστικό με γρήγορη αντιληπτικότητα. Η ευχέρεια του λόγου, αποτελεί το δυνατό σου σημείο.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και φροντίζεις να επιμεληθείς την εμφάνιση σου. Τραβάς την προσοχή του περίγυρου και μπορείς να επιβάλεις τα θέλω σου με το εξάγωνο του Ερμή-Άρη που είναι υποστηρικτικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το υπερβολικό συναίσθημα που σε παρασύρει και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και δεν θέλεις να κοινωνικοποιηθείς ιδιαίτερα. Προτιμάς την μοναχικότητα και την εσωστρέφεια . Δεν έχεις όρεξη να ανταλλάξεις κουβέντα με κανένα. Όμως το εξάγωνο του Ερμή-Άρη δεν σε αφήνει να απολαύσεις την ησυχία σου και σε βγάζει έξω με το ζόρι να αναλάβεις δραστηριότητες σε μια ομάδα ή σύλλογο που σε έχουν ανάγκη για να τους οργανώσεις.

ζώδια 24 Απριλίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην κοινωνική ζωή και στην συναναστροφή με τους φίλους. Είσαι φανερά δεμένος μαζί τους και αποζητάς την παρέα που σου προσφέρουν. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε βοηθά στην κοινωνικοποίηση αλλά και στην προσωπική σου ανέλιξη. Ανακοινώνεις τα μελλοντικά σχέδια σου στην ομάδα που είσαι μέλος και στους φίλους. Έχεις την στήριξή τους!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην προσωπική σου ανέλιξη και στην κοινωνική καταξίωση. Είσαι φιλόδοξος και σε ενθουσιάζει η ιδέα της αναρρίχησης σε υψηλότερα επίπεδα. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε ωθεί να επανασχεδιάσεις το μέλλον σου και να θέσεις νέους στόχους, αρκετά πιο υψηλούς και μεγαλεπήβολους.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε διακατέχει η έντονη επιθυμία της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας. Αποζητάς την διερεύνηση των οριζόντων, φιλοσοφώντας την ζωή. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σε βοηθά να ανακαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να τα αναδείξεις χωρίς να ντρέπεσαι. Κανένας δεν θα παρεξηγήσει την ειλικρίνεια σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και νιώθεις πως ήρθε η ώρα να νοιαστείς αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σου. Ψάχνεις στα κατάβαθα της ψυχής σου και αναλύεις τα συναισθήματα σου. Προσπαθείς να καταλάβεις γιατί νιώθεις έτσι για κάποιους ανθρώπους. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τους άλλους και να συνδεθείς μαζί τους. Οι συναναστροφές σε καλύπτουν και σε βγάζουν από τις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σου.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είσαι εστιασμένος στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Η ψυχολογία σου είναι ευμετάβλητη και επηρεάζεσαι εύκολα από την διάθεση του περιβάλλοντος. Με το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, μπορείς να στηρίξεις τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις έτσι, ώστε να μη σε κατηγορήσουν ως παράξενο. Η διάθεση σου βρίσκει κανάλια διεξόδου και ανακουφίζεσαι.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είναι μια δύσκολη μέρα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Πρέπει να οργανωθείς και να βάλεις πρόγραμμα για να προλάβεις να τελειώσεις. Το εξάγωνο Ερμή-Άρη όμως σε βοηθά να βγεις από το τέλμα της ρουτίνας και να βρεις χρόνο μέσα σε αυτό τον πανικό ώστε να ασχοληθείς με ωραιότερα πράγματα που σε ευχαριστούν.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είσαι ευδιάθετος όλη μέρα αφού μπορείς να ασχοληθείς με όμορφα πράγματα που σε ευχαριστούν. Θέλεις να διασκεδάσεις και να δημιουργήσεις. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, αν και βοηθητικό, θα βάλει φρένο στις ορέξεις σου για ανέμελη ζωή. Αν κοντρολάρεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου και προσγειωθείς σε πιο πρακτικές μεθόδους θα καταφέρεις πολύ περισσότερο να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια που σε έχει στηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν και τώρα έχει την ανάγκη σου. Παράλληλα ασχολείσαι με τον χώρο του σπιτιού. Το εξάγωνο του Ερμή-Άρη, σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να βγεις για διασκέδαση, αφού πλέον έχεις καταφέρει να οργανώσεις τους οικείους σου και έχεις βάλει σε τάξη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...