Αποκάλυψη σοκ: Υπάρχουν ακόμη 30 νεκροί στο Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι,βρεθηκαν αγκαλιασμάνοι προσπαθώντας να σωθούν

98
Εύβοια: Μεγάλη πυρκαγιά στην Κύμη

Τραγωδία διαστάσεων που δεν μπροούσε να φανταστεί κανείς λαμβάνει η πυρκαγιά στο Νέο Βουτζά. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις ο αριθμός των νεκρών φθάνει τουλάχιστον τους 54.

Και αυτό γιατί πέρα από τους 24 επιβεβαιωμένους νεκρούς που υπήρχαν μέχρι τα ξημερώματα, βρέθηκαν 30 ακόμη νεκροί, στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι.

Αρχικά, την είδηση μετέφερε ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Οπως είπε, είχε μια κλήση από τον Ερυθρό Σταυρό ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στην περιοχή Αργυρή Ακτή.

Ο κ. Κοκκόλης είπε ότι συνομίλησε και με τον δήμαρχο Ραφήνας τον κ. Μπουρνούς ο οποίος του επιβεβαίωσε την είδηση.

Οι νεκροί βρέθηκαν στην περιοχή (Κόκκινο Λιμανάκι) Αργυρή Ακτή , κοντά στη θάλασσα, όπου υπάρχει και η ομώνυμη ταβέρνα.

Στη συνέχεια, διασώστης του Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, μιλώντας στο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τον κ. Κοκκόλη λέγοντας ότι όντως έχουν βρεθεί πολλοί νεκροί στη συγκεκριμένη περιοχή. Διευκρίνισε μάλιστα, ότι με μια σύντομη καταμέτρηση που έκαναν, οι νεκροί, στο συγκεκριμένο σημείο, είναι 26.

Οπως είπε ο κ. Ανδριόπουλος, οι 26 νεκροί, βρέθηκαν 30 μέτρα πριν τη θάλασσα σε ένα χωράφι. Πρόκειται για ανθρώπους που επιχείρησε να βρει καταφύγιο σε αυτό το οικόπεδο, έναν ανοιχτό χώρο, αλλά κατέληξαν.

Διαβάστε επίσης:  ΓΑΛΛΙΑ: Επίθεση με μαχαίρι - Δύο νεκροί και επτά τραυματίες

Ο κ. Κοκκόλης σε συνομιλία του με το iefimerida.gr αποκάλυψε ότι οι νεκροί δεν ήταν μόνο από τις αναθυμιάσεις αλλά και από πνιγμό. Η εικόνα σοκ που είδαν οι διασώστες -Εντόπισαν πάνω από 20 πτώματα σε χωράφι στο Μάτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr επιβεβαιώνεται ότι όντως στο οικόπεδο αυτό βρέθηκαν 26 νεκροί. Οι σοροί τους βρέθηκαν διάσπαρτοι μέσα στο οικόπεδο. Καθώς το εν λόγω χωράφι αυτό βρίσκεται πάνω από τη θάλασσα εικάζεται ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο αφενός για να είναι σε ανοιχτό χώρο και να γλιτώσουν από τις φλόγες, αφετέρου περιμένοντας τα πλοιάρια που έκαναν διασώσεις από τις ακτές για να τους διασώσουν.

Οι διασώστες έξω από το σημείο που βρέθηκαν οι σοροί στο Μάτι

Άνθρωποι προσπάθησαν να σωθούν από τις φλόγες και εγκλωβίστηκαν σε ένα χωράφι.
Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν οι μόνοι νεκροί που βρέθηκαν στην περιοχή. Στο δρόμο με τα αυτοκίνητα πάνω από τα οικόπεδα βρέθηκε ένας νεκρός ακόμη, ενώ στα αυτοκίνητα μπροστά από τις ταβέρνες βρέθηκαν ακόμη τρεις νεκροί.