Αποκαλύψεις σοκ! Τι αναφέρει η δικογραφία για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης

62
Υπόθεση Λαγούδη: Καταιγιστικές εξελίξεις - Ποια είναι τα τρία πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το bloko.gr που επικαλείται στοιχεία από τη δικογραφία, η αρχή του τέλους για την άτυχη 44χρονη ξεκίνησε ενώ βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον φίλο της. Από εκεί διαπιστώνεται ότι στάλθηκαν δύο μηνύματα από το κινητό του φίλου της προς τη σύζυγο του, στα οποία δηλώνεται η κοινή τους παρουσία σε διαφορετικά σημεία. Τα μηνύματα αυτά είχαν σβηστεί από τη συσκευή που έγινε η αποστολή τους, ωστόσο όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι του η σύζυγος του, του ζήτησε εξηγήσεις και να διακόψει την εξωσυζυγική του σχέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε προηγηθεί ταξίδι τους στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του οποίου δαπανήθηκαν 15.000 ευρώ και τα οποία είχε καλύψει η άτυχη 44χρονη. Την ημέρα της τραγωδίας, η Ειρήνη φέρεται να επικοινώνησε με τον φίλο της, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της εάν δεν τη συναντήσει. Την ημέρα της τραγωδίας, η 44χρονη φέρεται να επικοινώνησε με τον φίλο της, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της εάν δεν τη συναντήσει. Το ραντεβού κλείνεται στο παραλίμνιο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο και μέσα στο οποίο απανθρακωμένη η Ειρήνη Λαγούδη. Η άτυχη γυναίκα εκεί φέρεται να συνάντησε τον φίλο της και τον αδελφό του όπου και ακολούθησε καβγάς καθώς ο άνδρας ήταν αποφασισμένος να διακόψει τη σχέση του μαζί της.

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: Σοβαρά τραυματίας 50χρονος που έπεσε σε φρεάτιο

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αστυνομία θεωρεί ότι η 44χρονη περιέλουσε το σώμα της με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Πηγή πληροφοριών: bloko.gr