Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
26 C
Athens

ΑΣΕΠ – Προσλήψεις: Όλοι οι διαγωνισμοί για 2.000 θέσεις τους επόμενους μήνες

Πέντε διαγωνισμοί για μόνιμους υπαλλήλους, μέσω ΑΣΕΠ, αναμένεται να «ανοίξουν» μέχρι τα μέσα της άνοιξης για συνολικά 2.206 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Πρόκειται για προκηρύξεις που βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης και περιλαμβάνουν προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος, την Δημοτική Αστυνομία, στο Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε νοσοκομεία και διάφορους άλλους δημόσιους φορείς.

Τράπεζα της Ελλάδος

Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται – σύμφωνα με πληροφορίες – η νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 14 νέων υπάλληλων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο νέος διαγωνισμός θα αφορά στην πλήρωση θέσεων εργασίας στην κεντρική υπηρεσία της Τραπέζης της Ελλάδος, από υποψήφιους Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δημοτική Αστυνομία

Συνολικά 1.213 προσλήψεις κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ σε 158 δήμους, περιλαμβάνει η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία.

Ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να βγει πριν από την άνοιξη και οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά.

Στον Δήμο Αθηναίων κατανέμονται 181 θέσεις, από τις οποίες οι 153 είναι κατηγορίας ΔΕ και από 14 θέσεις στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης κατανέμονται 80 θέσεις (40 ΔΕ, 20 ΠΕ, 20 ΤΕ).

Στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης 30 (18, ΔΕ, 6 ΠΕ, 6 ΤΕ), στον Δήμο Θέρμης 20 (15 ΔΕ, 4 ΠΕ, 1 ΤΕ), στον Δήμο Αχαρνών 16 (12 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ), στον Δήμο Θερμαϊκού 15 (11 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ) και στον Δήμο Χαλκιδέων 13 θέσεις (9 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ).

Επίσης, από 12 θέσεις αναλογούν στους δήμους Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Πύργου. Εντεκα θέσεις αναλογούν στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Ελευσίνας, Κασσάνδρας και Κατερίνης και από 10 θέσεις στους δήμους Αγρινίου, Δράμας, Εορδαίας, Θήρας, Κομοτηνής, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ναυπακτίας, Νεάπολης – Συκεών, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Ρεθύμνης και Φλώρινας.

Στους υπόλοιπους 111 δήμους αναλογούν από μία έως εννέα θέσεις.

Αντίστοιχα, οι 213 θέσεις κατανέμονται σε άλλους 34 δήμους, μεταξύ των οποίων οι Πειραιώς (77 θέσεις), Χανίων (32) και Καλαμαριάς (15).

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ένα βήμα πριν το Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η προκήρυξη για 32 θέσεις στην Εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» – ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και η Ανεξάρτητη Αρχή «ετοιμάζεται» να στείλει το διαγωνισμό στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Νοσοκομεία

Στο τελικό στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται η προκήρυξη για την πρόσληψη 816 ατόμων σε θέσεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά αποκλειστικά θέσεις των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και αναμένεται να εκδοθεί το πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν λίγες μέρες αργότερα και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει 15 μέρες.

Μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου

Προκήρυξη για 131 θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, οι οποίες θα κατανεμηθούν ως εξής: στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (υπουργείο Ανάπτυξης), στην Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ (Ανεξάρτητη Αρχή), στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στην Επιθεώρηση Εργασίας (Ανεξάρτητη Αρχή), στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) (υπουργείο Οικονομικών), στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου (υπουργείο Δικαιοσύνης), στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Σύμφωνα με έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής, δύναται να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης: Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Το μετέωρο βήμα του Παύλου Πολάκη με φόντο τις εσωκομματικές εξελίξεις

Η σιβυλλική δήλωση του Παύλου Πολάκη περί «λύσης που θα δοθεί στο συνέδριο» πυροδότησε σειρά σεναρίων γύρω από τις επόμενες κινήσεις του, καθώς στον...

Γαλλία: Σαμποτάζ στο δίκτυο των τρένων υψηλής ταχύτητας – Σοβαρά προβλήματα με τα δρομολόγια

Εμπρηστές έβαλαν φωτιά κατά μήκος των γραμμών που συνδέουν την πρωτεύσουσα με τα δυτικά, τα βόρεια και τα ανατολικά της χώρας. Ωστόσο η γραμμή των...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 – Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές και άνοδο στις πιο χαμηλόβαθμες «έδειξαν» τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής για το 2024, που ανακοινώθηκαν χθες, Πέμπτη...

Αμετανόητος ο Πολάκης: “Θα το ξαναέκανα”

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο κυλικείο της Βουλής, λίγη ώρα μετά την πρωτοφανή επίθεσή του εναντίον συνεργάτιδας υπουργού που οδήγησε...
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των βάσεων

Πανελλήνιες 2024: Στη δημοσιότητα οι βάσεις

Αγωνία τέλος. Οι βάσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι πλέον γεγονός. Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ για το...
Μάτι Αττικής: Στους 98 οι νεκροί από τη φωτιά - Κατέληξε εγκαυματίας στο ΚΑΤ

Δίκη για Μάτι: “Όχι” των δικαστών στις ενστάσεις κατά της έφεσης – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Το «κατηγορώ» των συγγενών των θυμάτων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους αναίτια, με τρόπο μαρτυρικό, χωρίς κανένας αρμόδιος τις κρίσιμες ώρες να σταθεί...

Άδωνις: Οι γιατροί ανταποκρίθηκαν στις 7 από τις 8 περιοχές

Λύθηκε το πρόβλημα με τις ελλείψεις γιατρών συγκεκριμένων ειδικοτήτων στις επτά από τις οκτώ περιοχές, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραιόφωνο του ΣΚΑΙ...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Προσλήψεις: 1.900 μόνιμοι σε Στρατό και Αστυνομία – Ετοιμάζεται νέα προκήρυξη για τους Ειδικούς Φρουρούς

Σε τελική φάση επεξεργασίας μπήκε η νέα προκήρυξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και...

ΑΣΕΠ: Πού και πώς θα γίνουν οι προσλήψεις του 2025 στο Δημόσιο

Φως στον τρόπο που θα γίνουν οι προσλήψεις του 2025 στο Δημόσιο «ρίχνει» η εγκύκλιος του...

Οι κυβερνητικές προτεραιότητες των επόμενων μηνών: ΑΣΕΠ, ΕΣΥ και η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ

Με διακηρυγμένο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας, το κυβερνητικό επιτελείο προχωρά σε μέτρα και παρεμβάσεις εστιάζοντας στη μάχη...

Πιερρακάκης: Από τους αναπληρωτές του ΑΣΕΠ οι 5.500 από τις 10.000 μόνιμες προσλήψεις

Για τους 10.000 νέους μόνιμους διορισμούς όλων των ειδικοτήτων σε όλες τις βαθμίδες σχολικής εκπαίδευσης...