Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο,

χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή τους και πιθανότατα να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο από τον Μάιο.

Η κίνηση των πλανητών στο αστρολογικό σύμπαν επηρεάζει τη ζωή ορισμένων ζωδίων από τον επόμενο μήνα. Το μηνιαίο ωροσκόπιο αποκαλύπτει τα πέντε ζώδια που είναι πιο πιθανό να αποχαιρετήσουν την εργένικη ζωή και να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

Τα 5 ζώδια που θα αποκτήσουν νέα σχέση από τον Μάιο και μετά

  1. Αιγόκερως
  2. Καρκίνος
  3. Ταύρος
  4. Τοξότης
  5. Λέων

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ειλικρινείς στην ερωτική τους ζωή. Κατά τη γνώμη τους, η εύρεση του σωστού συντρόφου είναι μια δια βίου διαδικασία, οπότε οι Αιγόκεροι θα χρησιμοποιήσουν όλη τους την ευγένεια και την υπομονή για να τα βρουν με το έτερον τους ήμισυ.

Ωστόσο ο Αιγόκερως είναι ανίκανος να πει λόγια αγάπης στον σύντροφό του. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να δείξει την αγάπη του μέσα από πράξεις.

Ο Αιγόκερως τον Μάιο θα γνωρίσει γρήγορα κάποιον που του αρέσει. Μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχει θέσει τους δικούς του στόχους και το άλλο πρόσωπο θα ανοιχτεί ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το φλερτ σας να δεχτεί την ερωτική εξομολόγηση και να πιαστείτε από το χέρι για να βαδίσετε μαζί στο μέλλον.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν εξαιρετική ερωτική τύχη τον Μάιο οπότε θα γνωρίσουν κάποιον που τους αρέσει και με τον οποίο θα επιθυμούν να ζήσουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ο Καρκίνος έχει μια ευγενική προσωπικότητα. Οι άνθρωποι του αντίθετου φύλου έχουν συχνά θετική εντύπωση για εσάς εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο είναι πολύ εύπορο, επιδιώκει να είναι αρεστό σε πολλούς ανθρώπους αλλά πάντα αποφεύγει τους ανθρώπους για τους οποίους δεν έχει αισθήματα.

Όταν ο Καρκίνος συναντήσει κάποιον που του αρέσει, θα κάνει προληπτικά βήματα αφού επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του.

Σε αυτό το σημείο, ο Καρκίνος θα είναι σχολαστικός, ευγενικός και δυνατός κάνοντας τον «αντίπαλο» να καταρρεύσει σε μια ήπια ερωτική «επίθεση».

Ταύρος

Οι Ταύροι θα έχουν μεγάλη τύχη στον έρωτα τον Μάιο. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο Ταύρος είναι ο πιο ελκυστικός αστερισμός μεταξύ των 12 κορυφαίων ζωδίων. Οι άνθρωποι συχνά φλερτάρουν μαζί τους, ζητούν τον αριθμό τηλεφώνου τους ή ζητούν στο Facebook. Ωστόσο τους είναι δύσκολο να κερδίσουν την προσοχή του Ταύρου.

Αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Όταν κάνουν φιλίες με άλλους, δίνουν προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες και καθορίζουν αν το άλλο άτομο είναι συμβατό μαζί τους.

Ένα μικρό λάθος μπορεί να κάνει τον Ταύρο να απορρίψει κάποιον. Αυτό μπορεί να φαίνεται παράλογο, αλλά για αυτό το ζώδιο είναι ανεξήγητα λογικό.

Ωστόσο, αν ο Ταύρος συναντήσει το άτομο που μπορεί να αγαπήσει, θα ενθουσιαστεί και θα αναζητήσει ευκαιρίες για να επικοινωνήσει ο ένας με τον άλλον αντί να παραμείνει απόμακρος.

Πάντα αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια τον σύντροφο του. Έτσι αν αγαπάτε έναν Ταύρο να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας απατήσει!

Τοξότης

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Μαΐου, οι Τοξότες είναι δραστήριοι άνθρωποι που τους αρέσει να διασκεδάζουν. Τον Μάιο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε έξω και να αλλάξετε τον βαρετό τρόπο ζωής σας.

Κατά τη διάρκεια κοινωνικών δραστηριοτήτων, θα κάνετε αναμφίβολα πολλούς νέους φίλους, συμπεριλαμβανομένου και του νέου συντρόφου σας.

Οι ελεύθεροι θα βρουν κάποιον που τους αρέσει. Την πρώτη φορά που θα συναντηθούν με το υποψήφιο ταίρι τους, θα υπάρξει μία αμοιβαία θετική εντύπωση.

Οι Τοξότες πιστεύουν ότι όσο περισσότερα μαθαίνουν, τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτό το άτομο είναι πολύ καλό και συμβατό μαζί τους σε όλες τις καταστάσεις.

Όσοι από εσάς έχετε ήδη έναν σύντροφο θα δουλέψετε σκληρά για να ζεστάνετε τα συναισθήματά σας. Θα περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και τα συναισθήματά σας θα δυναμώσουν.

Ωστόσο, σε αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο, οι Τοξότες πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τον εαυτό τους και να μη φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους δύσκολους ανθρώπους, προκειμένου να βρουν κάποιον που τους αγαπάει πραγματικά.

Λέων

Ως το κορυφαίο ζώδιο για την εύρεση συντρόφου τον Μάιο ο Λέων θα έχει πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσει με το αντίθετο φύλο χωρίς να συμμετέχει σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Μπορεί να συναντήσει το ταίρι του σε ένα κατάσταστημα ή σε ένα ασανσέρ. Αυτή η υπέροχη μοίρα σας έχει οδηγήσει σε ένα μαγικό ταξίδι.

Οι άνθρωποι που συναντάτε τυχαία μπορεί να έλκονται από τον κομψό τρόπο ομιλίας και την εμφάνισή σας. Οι Λέοντες θα καταδιώκονται με ζήλο από τον υποψήφιο σύντροφο τους.

Κάτω από την ανελέητη ερωτική «επίθεση» θα ξεχάσετε τη λογική σας και θα μαλακώσετε την καρδιά σας. Πολλά υπέροχα πράγματα συμβαίνουν από τα μέσα έως το τέλος του Μαΐου, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...