Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

«Αυτό σκέφτομαι πραγματικά όταν είμαι με τον άνδρα σου» – Γυναίκες εξηγούν γιατί κάνουν σχέσεις με παντρεμένους

Γυναίκες ομολογούν τις πραγματικές τους σκέψεις όταν ήταν με τον άνδρα κάποιας άλλης.

Η πικρή αλήθεια πόνεσε πολύ, αφήνοντας πολλούς χρήστες του διαδικτύου με το στόμα ανοιχτό.

Πρόσφατα, μία απατημένη γυναίκα από την Αυστραλία αποφάσισε να δει πώς θα ένιωθε η «άλλη γυναίκα» σε μία παρόμοια κατάσταση. Έτσι, ρώτησε σε ένα forum ποια είναι η εκδοχή της ιστορίας από γυναίκες που έχουν υπάρξει το «τρίτο πρόσωπο».

Η ίδια, μίλησε για μία εμπειρία της: «είχα νιώσει αμοιβαία έλξη για άντρες, για τους οποίους μετά έμαθα ότι ήταν παντρεμένοι. Για έμενα αυτό είναι κόκκινη γραμμή και αρνούμαι να γίνω η αιτία της δυστυχίας κάποιου άλλου». Γίνεται σκόπιμα ή τυχαίνει; Ρώτησε.

Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές, σε ύφος και περιεχόμενο, αλλά ενδιαφέρουσες.  Πολλές γυναίκες είπαν ότι σκόπιμα επέλεξαν έναν παντρεμένο «επειδή μπορούσαν», και ορισμένες παραδέχτηκαν ότι δεν έχουν μετανιώσει καθόλου. Άλλες, παραδέχτηκαν ότι ξεγελάστηκαν και δεν είχαν την παραμικρή ιδέα ότι ο σύντροφος τους, τους έλεγε ψέματα.

Ο λογαριασμός της γυναίκας από την Αυστραλία γέμισε με εκατοντάδες μηνύματα

«Για τις γυναίκες που ήξεραν ότι ο άντρας είναι δεσμευμένος και συνέχισαν να τον βλέπουν, θα ήθελα να ξέρω: σας ξεγέλασαν; Ήταν ουσιαστική η σχέση σας; Έχετε μετανιώσει; Τελικά, οι γυναίκες θέλουν να είναι με παντρεμένους και γιατί;», ρώτησε.

Πολλές απ’ τις γυναίκες είπαν ότι η κοροϊδία δεν τους ενοχλούσε, μία μάλιστα παραδέχτηκε ότι διατήρησε τον δεσμό για χρόνια.

«Είμαι το τρίτο πρόσωπο», παραδέχτηκε μία γυναίκα. «Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, έχω ακούσει ό,τι πιο σκληρό μπορεί κάποιος να πει. Γνωριζόμασταν καιρό πριν ξεκινήσουμε να βλεπόμαστε και ήξερα ότι είναι παντρεμένος. Δεν είμαι ερωτευμένη και ούτε θέλω να κάνω σχέση μαζί του». 

«Δεν έχουμε τάξει αποκλειστικότητα, εκείνος ξέρει ότι κοιμάμαι και μ’ άλλους. Η ιστορία κρατάει πέντε χρόνια και μιλάμε καθημερινά. Έρχεται συχνά στο σπίτι μου, βγαίνουμε, κάνουμε διάφορα πράγματα μαζί. Έχουμε πάει ακόμη και διακοπές μαζί. Είναι πολύ όμορφο χωρίς να υπάρχει το βάρος της δέσμευσης».  

Ευκαιριακές σχέσεις

«Έχω κοιμηθεί με δεσμευμένους. Δεν μ’ ένοιαζε, ήταν μόνο σωματικό, δεν ήθελα να τραβήξει παρακάτω», σχολίασε μία άλλη.  «Ήμουν το τρίτο πρόσωπο για 2,5 χρόνια. Είμαστε στην Αυστραλία και η γυναίκα του ζει στην Μαλαισία. Προσωπικά δεν πιστεύω στον γάμο και ούτε πρόκειται».

«Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονογαμικοί», σχολίασε μία άλλη.

Ορισμένες αποκάλυψαν ότι κοιμήθηκαν με δεσμευμένο σαν «ένα τελευταίο αντίο», ενώ άλλες δεν μπορούσαν ν’ αντισταθούν στην έλξη.

«Ήμασταν φίλοι με ‘προνόμια’ πριν να γνωρίσει τη γυναίκα του. Ένιωσα απαίσια και εξακολουθώ να νιώθω έτσι. Νιώθω μία ανεξήγητη έλξη για εκείνον, όμως εγώ ζητώ μια πραγματική σχέση. Είναι λάθος να είσαι σε σχέση με δεσμευμένο ενώ ξέρεις, όμως είμαστε άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα, τα οποία καμιά φορά μας ελέγχουν», έγραψε μία γυναίκα, η οποία πρόσθεσε: «Όμως, δεν μετανιώνω. Ήταν μία εμπειρία ζωής. Ήθελα ένα τελευταίο αντίο. Έχω και εγώ απατηθεί από άλλον στο παρελθόν άρα ήταν ένας τρόπος να ισοφαρίσω ! Δεν μετανιώνω!»

Μία γυναίκα εξήγησε τον πραγματικό λόγο που την έκανε να γυρίζει πίσω στον δεσμευμένο άνδρα.

«Τότε ακόμη δεν ήξερα ότι έχει δεσμό και όταν γνώρισα την κοπέλα του,  στον γάμο ενός κοινού φίλου, μού είπε ότι εκείνος που έβλεπα, της είχε κάνει πρόταση γάμου. Σοκαρίστηκα! Γιατί δεν μού το είπε; Γιατί δεν ήταν ειλικρινής; Στο κάτω-κάτω, κανείς μας δεν το έβλεπε σοβαρά, οπότε ποιος ο λόγος να μην είναι ειλικρινής;». 

Ανάγκη για προσοχή

«Ο λόγος που γυρνούσα πίσω; Μού άρεσε η προσοχή, τα ξεχωριστά συναισθήματα, έστω και ήξερα ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Μού άρεσε το ότι με έκανε να νιώθω ότι με θέλει».

«Η σχέση έληξε, η γυναίκα του το έμαθε και εγώ, συνειδητοποίησα πόσο κακό προκάλεσα. Δεν πρόκειται να ξαναδείξω τέτοια ασέβεια στον εαυτό μου και δεν θα ξαναγίνω ποτέ το τρίτο πρόσωπο».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μελέτη: Οι τοξικές ουσίες από τα μικροπλαστικά μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα

Οι τοξικές χημικές ουσίες που εμπεριέχονται σε πλήθος προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα, παιδικά καθίσματα και smartphones, μπορούν να μπορούν να εισχωρήσουν στο αίμα μέσω...

Γιατί οι νεαρές Λονδρέζες δεν μπορούν να βρουν τον άνδρα της ζωής τους;

Μαζί με το κλείσιμο πολλών νυχτερινών κέντρων στo Λονδίνο, φαίνεται να ζορίζονται και οι νέες γυναίκες να βρουν τον σύντροφο της ζωή τους. Δύο...

To ανέκδοτο: Ο Ριζοσπάστης, τα Κομμουνια ο ζωγράφος και ο Λένιν στο Παρίσι

Κάποια στιγμή ένας διάσημος ζωγράφος ήρθε στην Αθήνα για να κάνει την έκθεσή του. Ένα από τα έργα του πολυδιαφημισμένο ήταν και ένα με τίτλο...

Η Αθήνα και ο Πειραιάς του 1920 σε ένα απίστευτο (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο που μας ταξιδεύει έναν αιώνα πίσω... Πριν από έναν αιώνα ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός. Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, και...
Στόουνχεντζ: Ανακαλύφθηκε μοναδική νεολιθική δομή

Ποια είναι η σχέση του Στόουνχεντζ με το φεγγάρι;

Η τοποθεσία του Στόουνχεντζ (Stonehenge) είναι γνωστό ότι είναι ευθυγραμμισμένη προς την κατεύθυνση της ανατολής του ήλιου στο θερινό ηλιοστάσιο και της δύσης στο χειμερινό ηλιοστάσιο,...

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι

Τα τεστ προσωπικότητας αξιοποιούν τη συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ της οπτικής αντίληψης και των γνωστικών χαρακτηριστικών και αποκαλύπτουν στοιχεία βαθύτερα για την προσωπικότητά σας. Ακριβώς αυτό...

Σοκ στη Λάρισα – Σαραντάρες “ξεζούμισαν” 17χρονο μαθητή Λυκείου…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Λάρισα μετά τη ροζ αποκάλυψη ότι ένας 17χρονο μαθητής Λυκείου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από ερωτικό τρίο με...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ερντογάν: Ενισχύουμε τις σχέσεις μας με τους γείτονές μας με μια προσέγγιση καζάν-καζάν

«Παρά τις παρεμβάσεις των τρίτων προς την αντίθετη κατεύθυνση, προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τελικά τι είναι οι σχέσεις…;

Οι σχέσεις είναι πολύπλοκες. Προϋποθέτουν την συνάντηση δύο ή περισσότερων ανθρώπων, ενώ καλά –...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Αξίζει τον κόπο, να προσπαθούμε τόσο πολύ για τις σχέσεις;

Ένα από τα πιο σπουδαία χαρακτηριστικά των σχέσεων των ανθρώπων είναι ότι διέπονται από...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Οι στιγμές αναζήτησής μας μπορούν να είναι από τις καλύτερες στη ζωή μας!

Είναι στιγμές στη ζωή μας που ψάχνουμε να βρούμε ένα νόημα, ίσως βαθύτερο από...