“Μπάλα” ο Τσακαλώτος μεταξύ Τσίπρα – Μητσοτάκη

25
Τσακαλώτος,

Ο φανατικός ΠΑΟΚκτζής Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε την μονομαχία του ΠΑΟΚ με την Σάλκε από την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Την παρουσία του υπουργού Οικονομικών στο παιχνίδι που έδινε ο «δικέφαλος του Βορρά» για το Europa League θέλησε να εκμεταλλευτεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφήνοντας υπονοούμενα για στενές επαφές της κυβέρνησης με τον «ισχυρό άνδρα» του ΠΑΟΚ.

«Φαντάζομαι ότι ο πρώτος που θα έπρεπε να ασχολείται με τη διαπραγμάτευση θα έπρεπε να ήταν ο υπουργός Οικονομικών σας που βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα από τη σουίτα μεγαλοπαράγοντα» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και συμπλήρωσε: «Να προσέχετε ποιους εγκαλείτε για σχέσεις με παράγοντες του ποδοσφαίρου όταν υπουργοί σας εμφανίζονται δημόσια με παράγοντες που έχουν ανοιχτές εκκρεμότητες με το Δημόσιο».

Διαβάστε επίσης:  Αυστηρό μήνυμα αποκλιμάκωσης στέλνει ο Τσίπρας στην Άγκυρα από το Καστελόριζο

Το «καρφί» του Μητσοτάκη δεν άφησε πάντως αναπάντητο ο Αλέξης Τσίπρας και απαντώντας στον «γαλάζιο» πρόεδρο είπε: «Η αντιπολιτευτική σας σοβαρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργου λες και κάποιος που βρίσκετε σε πίεση δεν μπορεί να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα», κάνοντας λόγο για άθλια υπονοούμενα. «Έχετε να καταλογίσετε κάτι στον κ. Τσακαλώτο; Να το πείτε ευθέως. Εκτός αν υπονοείτε ότι είναι γκαντέμης και έχασε ο ΠΑΟΚ. Και εκεί θα συμφωνήσω μαζί σας» είπε ο πρωθυπουργός…