Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
17.8 C
Athens

Χαϊκάλης: Δείτε τις λεπτομέρειες από τις τέσσερις καταγγελίες γυναικών για παρενόχληση

Δύο νέες υποθέσεις παρενόχλησης στις οποίες πρωταγωνιστής φέρεται να είναι ο Παύλος Χαϊκάλης ήρθαν αυτή την εβδομάδα στο προσκήνιο και προστίθενται στις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή και της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού και σεναριογράφου, Sky Maddas.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη ακόμα μια ηθοποιός προχώρησε σε καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η τρίτη καταγγελία παρενόχλησης από φοιτήτρια

Σύμφωνα με την Realnews, το 2004 η τότε 21χρονη ηθοποιός φοιτούσε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και δέχθηκε παρενόχληση από τον καταγγελλόμενο.

Για έναν ολόκληρο χρόνο, ο Παύλος Χαϊκάλης την είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, φλερτάροντας την πολύ επίμονα, ακόμα και μέσα στην τάξη κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τους συμφοιτητές της.

Η επιμονή του καταγγελλόμενου κατά τη διάρκεια όλου του έτους, που άγγιζε τα όρια της παρενόχλησης, ολοκληρώθηκε με το πέρας των μαθημάτων.

Οι δρόμοι της καταγγέλλουσας με τον ηθοποιό διασταυρώθηκαν και πάλι το 2011. Η 28χρονη τότε ηθοποιός, προσπαθώντας να περάσει από μια οντισιόν, τηλεφώνησε στον Παύλο Χαϊκάλη, ζητώντας του να τη φέρει σε επαφή με τον σκηνοθέτη. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα ξεκίνησε ένας νέος κύκλος παρενόχλησης.

Ο κορωνοϊός επιβιώνει έως 28 μέρες πάνω στις οθόνες των κινητών και άλλες επιφάνειες

Την παρενοχλούσε με ερωτικά SMS και τηλεφωνήματα

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην επιστολή της ηθοποιού, ο Παύλος Χαϊκάλης την παρενοχλούσε στέλνοντας της ερωτικά μηνύματα, ενώ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας της έλεγε ότι αυνανίζεται και την προκαλούσε να κάνει και εκείνη το ίδιο. Πρόκειται για παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση, καθώς η γυναίκα δέχθηκε πολλές παρόμοιες τηλεφωνικές κλήσεις από τον ηθοποιό. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία αυτή δεν κινείται πλέον στον χώρο της υποκριτικής.

Και τέταρτη καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ωστόσο, μια ακόμα γυναίκα έχει καταγγείλει στο ΣΕΗ πως έχει υποστεί παρενόχληση από τον εν λόγω ηθοποιό.

Πρόκειται για πρώην ηθοποιό που πλέον ασκεί εργασίας συναφή με τη δημοσιογραφία. Το περιστατικό συνέβη πριν από 31 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 25 χρονών και διατηρούσε φιλική σχέση με τη σύντροφο του Παύλου Χαϊκάλη.

Μου όρμησε και με φίλησε

Όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να μιλήσουν για μια νέα ταινία, τότε εκείνος αιφνιδιάζοντας την όρμησε και την φίλησε στο στόμα. Την άφησε μόνο επειδή τρόμαξε, όταν εκείνη λιποθύμησε, καθώς με το χέρι του χτύπησε σε τομή που είχε από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, τότε οι γονείς της προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά δεν προχώρησαν σε καταγγελία, αφού ο ηθοποιός γονυπετής παρακαλούσε να τον λυπηθούν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πότε μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από ΕΦΚΑ και ΚΕΑΟ –  Νέες ώρες εισόδου

Νέες ώρες εισόδου του κοινού στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, προβλέπει εγκύκλιος της Διοίκησης του Φορέα, βάσει απόφασης του...
Φυλακές Αυλώνα: Εντοπίστηκαν αυτοσχέδια σπαθιά και μαχαίρια

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή o 63χρονος που βίαζε την 7χρονη ανιψιά του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 63χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 7χρονης ανιψιάς του, την οποία φέρεται επιπλέον να...
Ξεχάστε ότι ξέρατε για την άδεια μητρότητας - Τι αλλάζει για τις εργαζόμενες

Επίδομα μητρότητας: Ποιες το δικαιούνται

Εντός της ημέρας, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα μέσω του dypa.gov.gr για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας σε μη μισθωτές εργαζόμενες. Τουλάχιστον...

Απεργία: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις – Ποιοι δρόμοι είναι στο “κόκκινο”

Σε εξέλιξη βρίσκονται συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Σήμερα, Tετάρτη 17 Απριλίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, είναι του Ιερομάρτυρος Συμεώνος επισκόπου εν Περσία του Αγαπητού πάπα Ρώμη και του Μάρτυρος Αδριανού.

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια Ημέρα Αγροτικής ΠάληςΠαγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας Γεγονότα στις 17 Απριλίου 1492 Η Ισπανία...

Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά: Στον Εισαγγελέα ο εργολάβος και άλλοι 8 για την τραγωδία...

Στη σύλληψη εννέα ατόμων, εκ των οποίων τρεις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, προχώρησε η ΕΛΑΣ για τη χθεσινή τραγωδία στον Πειραιά, όταν κατά τη διάρκεια...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. για καταγγελίες περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας

Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες προς τους πολίτες για καταγγελίες περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας εξέδωσε το...

Περ. Αττικής: 5,5 εκατ. ευρώ σε 11 δομές υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών

Ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής έως το...

Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, κλειστή η Πανεπιστημίου – Συγκεντρώσεις για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Κλειστό έως το απόγευμα θα παραμείνει το κέντρο της Αθήνας, λόγω μιας σειράς παράλληλων συγκεντρώσεων με αφορμή...

Οι γυναίκες …τα παπούτσια και το χρήμα

Η αγάπη των γυναικών για τα -πολλά- παπούτσια, είναι γνωστή… Αυτό ίσως τις κάνει...