Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
23.9 C
Athens

«Χρυσό ρυάκι» Η Σελήνη στον Σκορπιό γεμίζει με χρήματα Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας,

ξεκινώντας με ένα τετράγωνο με τον Ήλιο τα ξημερώματα σχηματίζοντας έτσι το τελευταίο της τέταρτο, αλλά θετικές όψεις στη συνέχεια με τον Κρόνο (τρίγωνο) και τον Άρη (εξάγωνο).

Το βράδυ θα συναντήσει σε αντίθεση τον Δία αλλά αυτή η όψη είναι πιο ευχάριστη, αρκεί να μην είμαστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις μας και πολύ πρόθυμοι να δώσουμε υποσχέσεις στους άλλους πάνω στον ενθουσιασμό μας γιατί μπορεί να φανούμε ασυνεπείς. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να έχουν μια πιο παραγωγική αλλά και απαιτητική ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με Κρόνο και το εξάγωνό με τον Άρη, που φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στα θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς. Θα πάρεις αποφάσεις για ένα επαγγελματικό θέμα και ταυτόχρονα θα προβείς σε οικονομικούς διακανονισμούς που θα σε ευνοήσουν. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία είναι άλλη μια όψη που σχηματίζεται σήμερα και που θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην κάνεις οικονομικές ατασθαλίες λόγω υπεραισιοδοξίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Άρη. Είναι μια ευνοϊκή μέρα που σε βοηθά να υλοποιήσεις τους στόχους και την επίτευξη των φιλοδοξιών σου. Σήμερα νοιάζεσαι για τους συνανθρώπους, για τους φίλους και εκφράζεις με ευκολία τα συναισθήματα σου προς αυτούς. Η Σελήνη παράλληλα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία, που ήδη φιλοξενείς στο ζώδιό σου. Είσαι προσιτός, αυθόρμητος, συναισθηματικός και εκπέμπεις γλύκα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Άρη. Ναι μεν ευνοείσαι σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών υποθέσεων, αλλά δεν παύεις να είσαι εσωστρεφής και χωρίς ιδιαίτερη κοινωνική ζωή. Σε απασχολεί παράλληλα το σπίτι που παρουσιάζει κάποιες βλάβες που θα ξοδευτείς για να επιδιορθώσεις, Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία φέρνει άγχος λόγω κούρασης. Προσοχή στην υπερκόπωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για τον τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με τον Άρη. Είναι όψεις θετικές και σε ευνοούν σε θέματα που έχουν σχέση με την υλοποίηση των στόχων και επιθυμιών σου. Ταξίδια, επικοινωνίες, γνώσεις, έρωτες και πολλές μετακινήσεις. Ταυτόχρονα η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από τον Δία και ενδεχομένως σε οδηγήσει σε επιπόλαιη συμπεριφορά και να κάνεις ερωτικές ατασθαλίες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο πολύ αρμονικές όψεις. Η μία είναι το τρίγωνο της με τον Κρόνο και η άλλη το εξάγωνο της με τον Άρη. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα οικονομικά και κυρίως σε αυτά που μοιράζεσαι με άλλους. Αν και τα μοιράζεσαι εσύ θα βγεις ωφελημένος. Αύξηση οικονομικών πόρων! Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία και έρχεσαι σε μια μικρή κόντρα με το οικογενειακό περιβάλλον εξαιτίας της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο και σε όψη εξάγωνου με τον Άρη. Δύο αρμονικές όψεις που σε βοηθούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι επαφές, οι συναναστροφές, οι συναντήσεις, γίνονται με ευχαρίστηση και σου προσδίδουν χαρά. Προωθείς σχέδια! Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και ίσως να υπερεκτιμήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο τελικά αργήσει να ευοδωθεί.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με τον Άρη. Θα λάβεις κάποιες σημαντικές βοήθειες που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σου. Η δουλειά σε κάνει να ξεχνάς όλα αυτά που σε αγχώνουν στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου διότι η υπεραισιοδοξία σου μπορεί να σε θέσει εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Η μία αφορά το τρίγωνο με τον Κρόνο και η άλλη το εξάγωνο με τον Άρη. Γνωρίζοντας ότι η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, είναι η μέρα που σε κάνει πιο ευαίσθητο, συναισθηματικό και κυρίως κυκλοθυμικό. Είσαι όμως ευνοημένος στην επίτευξη των στόχων. Παράλληλα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία και το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί στις διαπροσωπικές σχέσεις όπου θα φανεί το πόσο ευάλωτος είσαι και πόσο σε επηρεάζουν οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη φίλε μου, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Άρη. Πολύ θετικές όψεις που σε ευνοούν σε επίπεδο τόσο καριέρας, όσο και οικογένειας. Παρόλο που η διάθεση σου είναι πεσμένη γενικότερα, αυτές οι όψεις σε βοηθούν να αναθαρρέψεις. Ταυτόχρονα η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από τον Δία και σε εστιάζει σε δουλειά και υποχρεώσεις. Η καθημερινότητα έχει άλλες απαιτήσεις που θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνο της με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με τον Άρη. Είσαι φιλόδοξος και θέλεις να πετύχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μπαίνεις μέσα σε κοινωνικές ομάδες και μεταδίδεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Μπορείς να ηγηθείς και να τους οργανώσεις. Η Σελήνη ταυτόχρονα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία. Εδώ μιλάμε για μια ερωτική στιγμή που θα απολαύσεις το φλερτ, την διασκέδαση και το παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Άρη. Εστιάζεις την προσοχή σου στα οικονομικά, τόσο τα δικά σου, όσο και σε αυτά που ενδεχομένως έχεις από κοινού, με σύντροφο, ή συνεργάτη. Ενδιαφέρεσαι για τα αποκτήματα σου και επιθυμείς να τα διαφυλάξεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη παράλληλα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία. Θα ρίξεις μια ματιά στα επαγγελματικά που έχεις παραμελήσει τελευταία, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τρίγωνό της με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Άρη. Ευνοϊκά τα πράγματα για σένα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Κρόνος από το ζώδιο σου σε κάνει σοβαρό, μετρημένο και σου δίνει την ικανότητα να παίρνεις σοφές αποφάσεις στην ζωή σου. Αν κάποιοι επιμένουν να είναι εριστικοί απέναντι σου τους βάζεις στην θέση τους με ωραίο τρόπο. Η Σελήνη παράλληλα θα βρεθεί απέναντι από τον Δία και θα φέρει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα που θα σε ανανεώσει, αν και είναι κουραστικό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...