Δ. Παπαγγελόπουλος: Ένα βήμα πριν από το τέλος της η διαπλοκή

36
Παρασκευόπουλος, θυρίδες, τράπεζες, πόθεν έσχες,

«Έχουν μειωθεί τα ανακλαστικά και οι δυνατότητες της διαπλοκής γιατί είναι ένα βήμα πριν το τέλος της. Στο παρελθόν μπορούσε να στήσει αποτελεσματικά μία σκευωρία», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος απάντησε στην κριτική που του ασκήθηκε.

Για την υπόθεση Τσατάνη αναρωτήθηκε: «Αν ζητούσα βοήθεια για την σημερινή συζήτηση και στη συνέχεια τον κατηγορούσα ότι παρεμβαίνει πως θα με χαρακτηρίζατε;».
Για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγλεο Βενιζέλο ο κ. Παπαγγελόπουλος σχολίασε: «Ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και μίλησε για την κυρία Τσατάνη. Τι να εικάσω; Ότι είναι προσωπικό του θέμα η κυρία Τσατάνη;».

Ακόμη υπογράμμισε ότι σωστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «τον πατέρα του τον έριξε η διαπλοκή. Δεν είπε πώς τον έριξε η διαπλοκή».

Διαβάστε επίσης:  Ποιές είναι οι νέες προκλήσεις που περιμένουμε από τον Ερντογάν μετά την προκήρυξη των εκλογών

Αντίθετα επεσήμανε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ήταν «λάθος πληροφορημένος» για τις υποθέσεις στις οποίες αναφέρθηκε. Συγκεκριμένα την υπόθεση με τα αυθαίρετα στο Πόρτο Γερμενό την έλεγξε εισαγγελέας φίλος του κ. Μαρκή, όπως φίλος του κ. Μαρκή ήταν και ο εισαγγελέας που ερεύνησε την υπόθεση Τσαλικίδη.

Για την υπόθεση με τις υποκλοπές ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι «έκανα την προκαταρκτική εξέταση και ασκήθηκε η δίωξη κόντρα σε οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει αυτό. Δεν καλύφθηκαν οι υποκλοπές. Στόχος των υποκλοπών ήταν ο Κ. Καραμανλής του οποίου εμφανίζομαι ως άνθρωπός του».