ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ! Ο Δήμαρχος της Αμφίπολης εμπόδισε την επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη

52
Αμφίπολης, ΕΣΠΑ,

Δεν είμαστε καλά, δεν πάμε καλά…

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να την εκθέτουν διεθνώς, πέρα από την ευτράπελη κατάσταση που δημιουργούν. Ο δήμαρχος της Αμφίπολης εμπόδισε την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στον τύμβο Καστά με γκρέιντερ!

Ας δούμε, όμως, πως εξελίχθηκε αυτό το πρωτοφανές επεισόδιο.

Ένταση επικράτησε στην Αμφίπολη, όταν ο αμερικανός πρέσβης συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Α.Τζιτζικώστα θέλησε να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Ο δήμαρχος της περιοχής Κ.Μελίτος που εκείνη την στιγμή ήταν παρών σε έργα που γινόταν στο δρόμο που οδηγεί στον τύμβο ο οποίος ήταν κλειστός είδε έκπληκτος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να συνοδεύουν τον αξιωματούχο αφού ο ίδιος να έχει ενημερωθεί για την επίσκεψη.

Διαβάστε επίσης:  Οι δημοσκοπήσεις του «κουμπάρου» δεν θα φέρουν την αυτοδυναμία

Έτσι αποφάσισε να μην σταματήσει τα έργα που βρισκόταν σε εξέλιξη κρατώντας αποκλεισμένο τον δρόμο δίνοντας εντολή στο γκεέιντερ που έσκαβε για να τοποθετηθούν σωλήνες να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες. Χρειάστηκε να παρέμβει ο περιφερειάρχης Α.Τζιτζικώστας ζητώντας από τον δήμαρχο να δείξει κατανόηση και να αποσύρει το μηχάνημα από τον δρόμο για να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης και να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.