Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας
ζωγράφισε σε ένα κομμάτι χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ και έγραψε το όνομά του και της συντρόφου του.
Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στο Τζάνειο Νοοσοκομείο.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ o Δημήτρης Σταρόβας κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα βελτιώνεται.
Όπως πρόσθεσε υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις, ενώ οι ιατροί έχουν ρίξει όλο το βάρος στο κομμάτι της ομιλίας και είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα την ανακτήσει. Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η σύντροφός του Άννα Σταθάκη, που δέχεται επισκέψεις από φίλους και συνεργάτες.
Καλύτερα και ο Δημήτρης Κόκοτας
Αισιόδοξοι, όμως, είναι οι γιατροί και για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος νοσηλεύεται σχεδόν δύο μήνες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών μετα απο έμφραγμα.