Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη ΝΔ στις επιθέσεις κατά βουλευτών

Τι κόμπλεξ κουβαλάνε;

31
Η… συμβουλή της Βούλτεψη στον Βελόπουλο!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι στη ΝΔ επικρατούν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ό,τι αφορά στις επιθέσεις κατά μελών του ελληνικού κοινοβουλίου.

Όταν χθες στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη στην Πέλλα κάποιος άγνωστος πέταξε μια μολότωφ, η ΝΔ – και σωστά- έσπευσε να εκδώσει καταδικαστική ανακοίνωση και να καταγγείλει την επίθεση, μιας και ως γνωστόν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κάθετα ενάντια στη βία από όπου κι αν προέρχεται.

Όταν την Κυριακή στο συλλαλητήριο η βουλευτής της Σοφία Βούλτεψη δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους , οι οποίοι την έβαλαν κάτω και την κλωτσούσαν, η ΝΔ απέφυγε να βγάλει οποιαδήποτε καταδικαστική ανακοίνωση.

Αν η Βούλτεψη ανήκε σε άλλο κόμμα, το κόμμα της θα είχε κάνει την επίθεση κατά της βουλευτού του επικοινωνιακή σημαία και θα είχε απαιτήσει καταδίκη και από την ίδια τη Βουλή και από την κυβέρνηση. Το κακό για τη Βούλτεψη είναι ότι ανήκει στη ΝΔ…

Διαβάστε επίσης:  Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ: Οι εκσυγχρονιστές ξανάρχονται! Συγκυβέρνηση Μητσοτάκη -Σημίτη

Φαίνεται, εκεί στην Πειραιώς ή διακατέχονται από κάποιου είδους κόμπλεξ και απέφυγαν να καταδικάσουν την επίθεση κατά της βουλευτού τους επειδή η συγκεκριμένη βουλευτής έχει μπει στη «μύτη» αρκετών που βρίσκονται πέριξ του Κυριάκου Μητσοτάκη και έχουν «ποταμίσια» νοοτροπία, ή η ΝΔ έχει εκπαιδεύσει καλά τους βουλευτές της για να αντέχουν στο ξύλο, οπότε θεωρούν ότι το ξύλο που έφαγε η Σοφία Βούλτεψη ήταν… ψιλοπράγματα, χάδι… ως μη γενόμενο… Να δούμε όμως αν έχουν εκπαιδευτεί οι ίδιοι, γιατί θα έλθει η στιγμή που ή θα διαπιστώσουμε τις αντοχές τους ή την ικανότητά τους στο τρέξιμο… Γιατί δεν τους βλέπω για πολύ στις θέσεις που κατέχουν.