Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Δύσκολη μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια – Προσοχή στα ατυχήματα

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ερμή-Ανάδρομου Άρη, κάνεις πολλά λάθη σε επικοινωνίες και συναναστροφές! Επιπλέον, φέρεσαι κάπως ανώριμα και επιπόλαια και ενδεχομένως, να έχεις δυσάρεστες συνέπειες στην κοινωνική ζωή. Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ευχάριστες μετακινήσεις και συναντήσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, την ψυχολογική ηρεμία σου και κυρίως τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται μία ωφέλιμη και εποικοδομητική αποκάλυψη για εσένα!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έρθουν ανατροπές, απρόσμενα γεγονότα και ρήξεις, που ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται να σε «σώσει» από τις απώλειες, την τελευταία στιγμή!

ημερησιεσ-προβλεψεισ-ζωδιων-29-11

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη να τακτοποιήσεις τα πάντα! Η ημέρα θα έχει εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, πρακτικά προβλήματα και τρεξίματα που θα σε αγχώσουν ενδεχομένως! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ανανεωτικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα με Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για έπαρση, εγωκεντρισμό, επιπολαιότητα και απληστία, όπως και άλλες συμπεριφορές, που ενδεχομένως θα χαλάσουν την καλή σου φήμη! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγικές στιγμές!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, πες όχι σε ρήξεις, εκρήξεις, καυγάδες και παράλογες αντιδράσεις, στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ότι θα βρεθούν λύσεις σε ορισμένα παρελθοντικά προβλήματα, που σε βασανίζουν καιρό!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, χρειάζονται προσοχή οι μετακινήσεις σου και κυρίως ο τρόπος που οδηγείς, αφού παρασύρεσαι σε λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται ευχάριστα νέα, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να είσαι πιο προστατευτικός και προσεκτικός με τα κεκτημένα σου, αφού έρχονται ανατροπές και αρνητικές εξελίξεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα επαναφέρει την σιγουριά στην καθημερινότητα σου!

ημερησιεσ-προβλεψεισ-ζωδιων-29-11

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τα ξεσπάσματα σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα επαναφέρει την ηρεμία και την ψυχραιμία σου και θα γλιτώσεις τις μεγάλες ρήξεις!

Αιγόκερως

Αρκετά τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα την σημερινή ημέρα φίλε Αιγόκερε, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ανάδρομου Άρη! Σε βασανίζουν και πάλι κάποια άγχη και φοβίες! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, προστατεύει τα μυστικά σου και σε συμβουλεύει να κινηθείς παρασκηνιακά, κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα!

Υδροχόος

Την σημερινή ημέρα, οφείλεις οπωσδήποτε να είσαι πολύ προσεκτικός στις επικοινωνίες με τους φίλους σου, αγαπητέ Υδροχόε! Με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, περιόρισε άμεσα τα ξεσπάσματα σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σε βοηθήσει, ώστε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ανάδρομου Άρη, σε παρασύρει σε λάθη στην συμπεριφορά σου και εκτίθεσαι! Προσπάθησε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα επαναφέρει την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, έγκαιρα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...