Εκτός ελέγχου οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Μας πληρώνουν μέχρι τη Δευτέρα, αλλιώς αποχή

23
Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-2

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν είδαν ούτε σήμερα χρήματα στον λογαριασμό τους και είναι έτοιμοι για αποχή αν δεν πληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως προκύπτει, οι ξένοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν είδαν ούτε σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους παρά το γεγονός ότι υπήρχε η δέσμευση από τους διοικούντες.

Οι παίκτες αφού συζήτησαν μεταξύ τους, πριν από το φιλικό με την Κ20, αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι για να δουν αν θα εμφανιστούν λεφτά στην τράπεζα. Κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ και η κατάσταση στο Κορωπί είναι στα… κόκκινα, με τους ποδοσφαιριστές να είναι εξοργισμένοι με τη νέα ασυνέπεια από πλευρά διοίκησης.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 4/8/20

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε στους ποδοσφαιριστές ρεπό αύριο, προκειμένου να ηρεμήσουν, ενώ υπήρξε και επικοινωνία των παικτών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Αυτό που τονίζουν οι ποδοσφαιριστές είναι ότι αν μέχρι τη Δευτέρα δε δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους (30% της δόσης Οκτωβρίου για τους ξένους και το 30% του Δεκεμβρίου για όλους), θα απέχουν από τις προπονήσεις, κάτι που καταλαβαίνει κανείς ότι αν συμβεί, θα γραφτεί μια ακόμη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του «τριφυλλιού».

Πηγή: filathlos.gr