Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας του 14χρονου

88
έρευνες, ΕΛ.ΑΣ, μαθητής, Μενίδι,

Ένα βήμα πριν από την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 14χρονου που εντοπίστηκε το πρωί, στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης με δύο βαθιά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθη ως ύποπτο άτομο που φέρεται να έχει άμεση σχέση με την υπόθεση. Στα ίχνη του βρέθηκαν οι αστυνομικοί μετά την αξιοποίηση στοιχείων που βρέθηκαν στην περιοχή του εγκλήματος αλλά και των καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Με καταθέσεις των φίλων του άτυχου 14χρονου που βρέθηκε το πρωί, άγρια δολοφονημένο, στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης συνεχίστηκαν οι έρευνες, το απόγευμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, μίλησε από την πρώτη στιγμή για ανθρωποκτονία. Ο 14χρονος έφερε δύο βαθιά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο έφηβος αντιστάθηκε, καθώς φέρει ίχνη πάλης και στα νύχια του βρέθηκε γενετικό υλικό.

Διαβάστε επίσης:  Σύλληψη αλλοδαπού για την πυρκαγιά στην Φρίξα Ηλείας

Ο 14χρονος χθες το βράδυ είχε πάει μαζί με την παρέα του σε δημοτικό αναψυκτήριο της περιοχής όπου γίνονταν κάποια εκδήλωση. Στις 11:30 με 12:00 αποφάσισε να αποχωρήσει μαζί με έναν φίλο του. Ο φίλος του που τον συνόδεψε λίγα λεπτά πριν χαθεί ήταν ο πρώτος που κλήθηκε από τους αστυνομικούς για να δώσει κατάθεση.

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα του μαθητή, χρήματα αλλά και το κινητό του τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο της ληστείας.