Εξέλιξη σοκ στη δολοφονία της Δώρας: Οι κάμερες «έπιασαν» τον δολοφόνο

229
Δολοφονία Ζέμπερη: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός», λέει πραγματογνώμονας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη. Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τόσο την προσαγωγή μαρτύρων, αλλά και τις έρευνες στο χώρο του νεκροταφείου, θέτουν στο μικροσκόπιο των ερευνών και τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ηλεκτρικού σιδηρόδρομού το μοιραίο απόγευμα της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας.

Εκτιμάται ότι αν ο δολοφόνος έφυγε από την πλευρά του ηλεκτρικού δεν αποκλείεται να ανέβηκε σε διερχόμενο συρμό κάτι που «έπιασαν» και οι κάμερες ασφαλείας του χώρου.
Την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι αρχίζει να αποκτά νέα διάσταση το ενδεχόμενο, ο δράστης να ήταν γυναίκα ή να συμμετείχε και μια γυναίκα και οι δράστες να είναι δύο.

Οι αστυνομικές αρχές, εκτιμούν ότι όσο η τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενα και το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας δεν βρίσκονται, σημαίνει ότι κάποιος «έβγαλε» την τσάντα από το Νεκροταφείο. Μια γυναίκα θα περνούσε απαρατήρητη κρατώντας μια γυναικεία τσάντα.
Την ίδια στιγμή οι 14 μαχαιριές που κατάφερε ο δράστης στην 32χρονη, οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο δολοφόνος έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι άνδρας.

Διαβάστε επίσης:  Ο Γιουνκέρ καταδίκασε τη στάση της Τουρκίας

Παράλληλα, η οικογένεια της Δώρας, που βουλιάζει στον πόνο και στο πένθος για τον φρικτό θάνατο της 32χρονης απευθύνει νέα έκκληση προκειμένου όποιος γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια να την καταθέσει στις αστυνομικές αρχές, έστω και ανώνυμα, σημειώνοντας ότι «ανάμεσά μας ζει και κινείται ένας σκληρός δολοφόνος, που μπορεί να το ξανακάνει».