Φλαμπουράρης: Δεν θα γίνουν εκλογές πριν την ώρα τους

48
Σε ποιον Καναλάρχη τηλεφωνούσε λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές ο Αλέκος Φλαμπουράρης;

Δεν υπάρχει περίπτωση για εκλογές πριν την ώρα τους, ξεκαθάρισε μιλώντας στη τηλεόραση του Skai ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

“Δεν είχα πιστέψει ποτέ ότι θα συγκεντρώναμε 200 ψήφους στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο. Ήταν δεδομένη η στάση των κομμάτων”, είπε ο κ. Φλαμπουράρης και πρόσθεσε ότι η απλή αναλογική είναι πια νόμος του κράτους. Θα εφαρμοστεί στις μεθεπόμενες εκλογές και κανείς δεν μπορεί πια να την αλλάξει.

Τόνισε επίσης ότι μέχρι να γίνουν εκλογές η κυβέρνηση μπορεί να φέρει νόμο για το σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών και δεν απέκλεισε συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ αλλά και την Ένωση Κεντρώων. Διευκρίνισε όμως ότι δεν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης:  Η ειρωνική αποστροφή Κουτσούμπα στην περιβόητη δήλωση Τσίπρα για τους αρμούς της εξουσίας

Εκτίμησε ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το 2017 τονίζοντας πως η επανεκκίνηση της οικονομίας θα μειώσει και τους φόρος, οι οποίοι έχουν γονατίσει, όπως είπε, τον ελληνικό λαό.

Αναφερόμενος στο χτύπημα στη Γερμανία, τόνισε πως ήταν κάτι που δεν το περίμενε γιατί η Γερμανία είναι μια χώρα οργανωμένη.

“Αυτός όμως ο ασύμμετρος πόλεμος δεν είναι εύκολο να λυθεί”, πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι δεν ισχύει το ότι αφελληνίζονται οι Ελληνικές Τράπεζες υπογραμμίζοντας ότι οι τράπεζες πρέπει πλέον να παίξουν ουσιαστικό ρόλο υπηρετώντας την Ελληνική Οικονομία και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών.