Φοβάμαι τον κακό εαυτό μας…

44

Ακόμα κι αν μας χάριζαν όλο το χρέος, οι άχρηστοι πολιτικοί μας με τους διαπλεκόμενους ελίτες θα άρχιζαν και πάλι την ξέφρενη πορεία δανεισμού και θα ξαναδημιουργούσαν χρέος σε χρόνο dt. Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει τη ρίζα του προβλήματος:

Είναι ο κακός εαυτός μας, το κάκιστο, ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, οι αλληλομισούμενοι πολιτικοί μας, το…
άχρηστο πελατειακό υδροκέφαλο κομματικό κράτος, η διεφθαρμένη ολιγαρχία του πλούτου που δεν νοιάζεται για την Ελλάδα και σταλίζει τα μαύρα (αφορολόγητα) δισεκατομμύριά της στις τράπεζες του εξωτερικού, η διαπλεκόμενη Δικαιοσύνη που απαλλάσει ακόμη και τους ενόχους εσχάτης προδοσίας πολιτικούς, και εν τέλει ο κάθε Έλληνας που μισεί το νόμο και τη νομιμότητα.
Κοντολογίς, άσχετα με τη δεδομένη βαρβαρότητα των ξένων, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, ανάξιοι δημοκρατίας, ανίκανοι να αυτοκυβερνηθούμε….

Διαβάστε επίσης:  Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου με ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ιστορία μας, δυστυχώς, το επιβεβαιώνει.. Γι’ αυτό, περισσότερο από τους τοκογλύφους δανειστές, το ΔΝΤ, τη Μέρκελ και την Τουρκία, ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Και επειδή δεν θέλουμε να τον αλλάξουμε, διότι δεν βλέπουμε την Αλήθεια, δεν ελπίζω σε καλύτερες μέρες για τη χώρα και το λαό μας. Εδώ δεν υπάρχει συλλογική, εθνική, συνείδηση… Εδώ είναι όλοι εναντίον όλων, κι όλοι μαζί εναντίον της Ελλάδας…

πηγη: gianniotis