Γεννηματά: Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις

Ευθείες βολές κατά της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε ο Βενιζέλος

20
ΚΙΝΑΛ: Αυτοί είναι 230 πρώτοι υποψήφιοι για τις εκλογές

«Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και θα το πετύχουμε, ώστε το Κίνημα Αλλαγής να μπορεί να παρέμβει και να επιβάλει την γραμμή της εθνικής συνεννόησης, είτε συμμετέχοντας στην επόμενη διακυβέρνηση της χώρας, είτε όχι, κάτι, που θα κρίνει η βούληση των πολιτών στις προσεχείς εκλογές» υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην πανηγυρική συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του φορέα.

Επέμεινε πως ύψιστος εκλογικός στόχος είναι η ανάληψη από το Κίνημα Αλλαγής διερευνητικής εντολής και απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης σε όλα τα στελέχη του προοδευτικού χώρου. «Σας θέλουμε όλους στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας, χωρίς επετηρίδες, σκοπιμότητες και εγωισμούς», είπε.

Διαβάστε επίσης:  Μια συνάντηση με νόημα - Τσίπρας και Φώφη μαζί στο σπίτι του Λιβάνη

Εν τω μεταξύ, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ενέκριναν δια ανατάσεως τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ως τον πρώτο γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής αλλά και την 40μελή νέα Εκτελεστική Γραμματεία.

Ευθείες βολές από Βενιζέλο

Την ίδια ώρα, ευθείες βολές κατά της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής εξαπολύει σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που κατηγορεί την Φώφη Γεννηματά πως έχει αποδυναμώσει το κεκτημένο της υψηλής συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου μέσω της επικράτησης, όπως λέει, μιας παλαιοκομματικής πρακτικής διακανονισμών κορυφής και παραγοντισμών.