Γι αυτό έφερε τον Νούνο Ρέις ο Ζιλμπέρτο!

35

Ως μία επιλογή που δίνει ευελιξία στον Παναθηναϊκό για να καλύψει ενδεχόμενες ανάγκες που θα προκύψουν στη διάρκεια της χρονιάς, θεωρεί τον Νούνο Ρέις, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” εκτιμά ότι ο Πορτογάλος είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κατά βάση στο κέντρο της άμυνας αλλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως δεξί μπακ.

Ενας παίκτης που μπορεί να καλύψει με επιτυχία πολλές θέσεις και να αντεπεξέλθει σε περισσότερους από έναν ρόλους.

Ο Ζιλμπέρτο έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Ρέις, τσέκαρε την περίπτωσή του συλλέγοντας πληροφορίες από ανθρώπους εμπιστοσύνης του και κατέληξε στην περίπτωση του. Πάντως ο Αντρέα Στραματσόνι τον υπολογίζει περισσότερο για το κέντρο της άμυνας, αφού εκεί άλλωστε έχει παίξει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:  Ο Απόλλων στη Σούπερ Λιγκ, τρίτος ο Ολυμπιακός

Για τον Εσιέν να σημειώσουμε ότι ο Ζιλμπέρτο έχει μιλήσει πολλές φορές μαζί του και θεωρεί ότι βρίσκεται σε ένα καλό δρόμο, μετά από καιρό, η ιστορία της αποδέσμευσής του. Οσον αφορά στον Βέμερ, ο μάνατζερ του και ο ίδιος ο Γερμανός ζήτησαν μια παράταση άδειας ολίγων ημερών για να προχωρήσει κάποια πράγματα ο ατζέντης και να βρεθεί λύση και είναι πιθανόν να υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν.

Ο Στραματσόνι τέλος έχει σκοπό να αξιοποιήσει τον Ιμπάρμπο πιο πολύ στα δύο “φτερά” (κυρίως δεξιά) στο 4-2-3-1.