Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
14.7 C
Athens

Γκάζι: Παραμένει άφαντος για έκτη ημέρα ο δράστης – Κρίσιμες ώρες για τον 33χρονο

Έχουν περάσει έξι ημέρες από το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι και ο 37χρονος επικίνδυνος κακοποιός που δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ στο κεφάλι τους τρεις νεαρούς από την Κρήτη, παραμένει ακόμη άφαντος.

Αυτό που αφήνεται να εννοηθεί από τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών, είναι πως ο 37χρονος αλλοδαπός δεν έχει διαφύγει από την Ελλάδα και ότι αλλάζει το ένα κρησφύγετο μετά το άλλο προκειμένου να μην εντοπιστεί.

Εκτιμούν ότι έχει ξεφορτωθεί το όπλο της δολοφονικής επίθεσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι διαθέτει ομάδα υποστήριξης στη χώρα μας.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ από την Τετάρτη προσωρινά κρατούμενος είναι ο 33χρονος συνεργός του και συνοδηγός του τζιπ.

Κρίσιμες ώρες για τον 33χρονο Δημήτρη

Ένας από τους τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου, ο 28χρονος Γιάννης, επέστρεψε στα Μάλια, μετά το εξιτήριο που έλαβε. Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του 33χρονου, ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

«Στο κρεβάτι είμαι, στο σπίτι. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα. Δεν ξέρουμε πώς είναι ο Δημήτρης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. 48 ώρες, ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Τα ίδια και ο Φραγκίσκος, με λίγα παραπάνω προβλήματα. Ε, είναι λίγο χειρότερα από εμένα», είπε ο 28χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισης του 33χρονου Δημήτρη, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς αντιδρά ο οργανισμός τους.

«Το παιδί είναι ακόμα τραυματισμένο. Θα γίνουν τα παιδιά καλά. Τώρα είναι όλοι σοκαρισμένοι. Δόξα τω Θεώ θα βγει και το άλλο μου παιδί και όλα θα πάνε καλά. Θα περιμένουμε το Δημήτρη, σε 10 ημέρες θα αρχίσει η διαδικασία για να ξυπνήσουν και θα δούμε από εκεί. Έχουμε μία μικρή πορεία, αλλά θα φτιάξουν. Όλα καλά είναι μέχρι τώρα. Όλα καλά. Εδώ γι’ αυτό το λόγο είναι η μάνα», είπε η μητέρα του θύματος.

Όσον αφορά στον 28χρονο Φραγκίσκο, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αναμένεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στη γνάθο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, λαμβάνει, το διάστημα από σήμερα έως και 12 Μαΐου 2024, αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του...

Στην φυλακή για ναρκωτικά 3 από τους 10 κατηγορούμενους που συνελήφθησαν στην επιχείρηση για...

Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι 3 από τους 10 κατηγορούμενους, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της αστυνομίας...

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές

Από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απολύθηκαν πέντε ράθυμοι δικαστές, ενώ δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις...

“Τουρισμός για Όλους 2024”: Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους. Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις) Προσωρινός Πίνακας...

Πύργος: Επίθεση σε 17χρονο από άλλα νεαρά άτομα

Πατέρας 17χρονου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γιός του δέχθηκε επίθεση από τρείς νεαρούς χθες το μεσημέρι (25/4) στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Αγίας...

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν χειρόφρενο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μεγάλη Τετάρτη

Την αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ για απεργία την Τετάρτη 1 Μαΐου με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2024,...

Η φωτογραφία της ημέρας

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα για το Παρίσι 2024 26 Απριλίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο συνοδηγός του τζιπ για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ που εμπλέκεται στην αιματηρή επίθεση στο Γκάζι. Ο...

Γκάζι: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο 34χρονος – Σε καλύτερη κατάσταση οι άλλοι δύο τραυματίες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες βράδυ η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης...

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο διώκεται ο Αλβανός φίλος του πιστολέρο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή είναι...

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Κοντά στα ίχνη των δραστών οι Αρχές 

Πιο κοντά στα ίχνη των δραστών του μακελειού στο Γκάζι βρίσκονται οι Αρχές. Έχουν...